Haluavat töissä miusta eroon:(

Niin se vain meni sitten tässäkin puljussa. Vuosien ahkera työ, tyytyväiset asiakkaat ja erityisosaamiset nollattiin sekunnin murto-osassa. Talo ei tee enää tarpeeksi tuottoa mulla kun olen raskauden saastuttama, enkä  voi myrkyttää. Täyspäiväsesti olen silti hommia tehnyt. ollut kentällä yksin ja auttanut muita. hoitanut kaikki erikoiskeissit, mihin niitä  myrkkyjä ei ole tarvinnut. mulla  on enemmän erityisosaamista ja koulutusta kuin muilla  nuoremman polven työntekijöillä,  mutta nyt raskauden myötä' musta onkin tullut vain kuluerä  talolle. Ensin jaksavat kuitenkin keksiä kaikkea "ylimääräistä hommaa" alkaen tavaran lähettämisestä ja keräämisestä  ei-kenenkään paperihommiin ja  ohjeistusten tekemisiin. sitten pistävät työterveyshuollon kerjäämään allekirjoituksia erityisäitiyspäivä-papereihin sillä perusteella, ettei mulla ole enää tekemistä kun en voi myrkytellä. kieltäydyin allekirjoittamasta mitään,  koska ovat onnistuneet pitämään mut yllättävän kiireisenä,  ottaen huomioon että multa vietiin 99%  asiakkaista. kuitenkin oon saanut täydet  40h viikossa tehtyä töitä, eikä kunto ole estänyt vielä MITÄÄN. mutta tänään sain kuulla, ettei firma saa palkata huoltoon ketään niin pitkään kuin mie virun töissä. jos yhtään ymmärtäisin ajatella työkavereitteni parasta  että heille saataisiin vihdoin apua kentälle, niin ymmärtäisin astua pois jaloista.   ei voi tätä vitutuksen määärää kuvailla. johto nollasi miun työkokemuksen ja työtarkkuudet täysin. mihinkään en ole lähössä mutta  fiilikset  meni.

25.2.2014
Blanco
Blanco

nyt on konttorilla nostettu äläkkää suuntaan jos toiseenkin. alemman tahon poppoo onmiun puolella, ylemmältä taholta osa.

olen mie onneksi saanut raavittua kasaan itelleni edes osan asiakkaista, ja nyt teen niinkuin miulle neuvottiin; listan  töistä joita  voin tehdä ja mitä OLEN tehnyt jo tähän mennessä. luulisi sitten selviävän muillekkin etten mie ole sentäs peukaloita  joutunut pyörittelemään vaikken olekkaan enää 7llä asiakkaalla ollut per päivä;)

6.3.2014
Blanco
Blanco

Kurja juttu, Blanco. Ymmärrän täysin suuttumuksesi.

6.3.2014
odottaja
odottaja

hmph, ei se tosiaan luulisi kolmesta kuukaudesta kiinni olevan. Älä nyt ainakaan irtisano itseäsi, mä tekisin sun sijassa saman et sanoisin että täällä on tätä ja tätä hommaa mitä pystyn tekemään ja teidän pitäisi olla tyytyväisiä että joku tekee noitakin rästejä pois alta.

Se on sit eri asia palaako ikinä tuonne takaisin, mutta kyllä mä lähtisin äitiyslomalle ja sanoisin et ilmoittelen sit jäänkö hoitovapaalle vai en.

todella törkeetä tuommoinen kohtelu. voisin tuossa kohtaa sanoa myös et jos painostus ei lopu, niin puhun asiasta luottamusmiehen, joko oman työpaikan tai jonkun liiton aluevastaavan kanssa, et tuo tuntuu törkeältä syrjinnältä.

27.2.2014
Mummy83
Mummy83

eilen töissä tarjosivat jopa rahaa siitä että jättäydyn erikoisäitiysrahalle. eli ovat valmiina maksamaan ulos työntekijän jonka toiveena on vain TEHDÄ TÖITÄ.

ketutus on suuri. duuniporukka  on mulle tärkeä ja johdonkin kanssa tuun hyvin toimeen vaikka välillä sukset onkin ristissä, mutta että  nyt näin.

sanoin eilen johdolle etten ole lyömässä mitään nimiä mihinkään papereihin. nepääsee musta muutenkin eroon 3kk päästä kun jään  kesälomille ja sit mammalomalle,  eli turhaan hiillostavat nyt viimesiä kuukausia. sen piti ollavain järjestelykysymys,   mun raskaus ja siihen soveltuvat työt. nyt ne puhuu riskeistä, vaikka kaikki tietää, että kyse on tienaamisesta  ja siitä, että haluavat kokoaikaisen kentälle. ymmärrän sen. mutta maailmanlaajuinen yritys ei kaatune siihen, että palkkaavat yhden lisää ja antavat alkuperäisen olla töissä samaan aikaan vielä 3kk. varsinkin kun niitä myrkyttömiä hommia on, ja muut divisioonat ovat myös valmiita ottamaan mut leipiinsä, ja heidän duuneihinsa ei liity torjunta-aineita lainkaan.

eikä tässä niin kovapalkkaisia olla että ketään ajaisin konkurssiin vaikka hemmetti kaivaisin nenää viimeset  kuukaudet! 

olin tosissaan kouluttanu itteeni moneen eri hommaan tässä talossa juuri siksi, että talolla ei olisi varaa musta luopua vaikka oisin pää kainalossa. nyt ne ennemmin jättävät ne hommat kokonaan tekemättä kuin antaisivat mun hoitaa ne poies alta ennen mammalomaa.

27.2.2014
Blanco
Blanco

Mummy, myrkyttömät kenttähommat vie noin puolet mun työakadta nyt. Ja muuya hommaa on niin paljon että konttorihommia jää tekemättä vaikka joku naputtelisi niitä parikin vuotta putkee. Tosi alhasta.

26.2.2014
Blanco
Blanco

Ootko sie sitten niin kovapalkkanen siellä ettei pöytähommista voi niin paljon maksaa? Vai mikä logiikka niillä tuossa muka on.

Jos sä kuitenki edelleen teet täydellä höngällä töitä kentälläki ni ei niillä pitäis olla nokan koputtamista.

Onkos teillä jotain ammattiliittoa takana josta voisit saada taustatukea?

Toi toiminta kertoo vaan paskoista pomoista.

Tsemppiä taistoon! Edelleen.

26.2.2014
misukka
misukka

just, pitäis ennemmin nähdä positiivisena mahdollisuutena saada rästihommia pienennettyä eikä sillä että olet tuottamaton kuluerä, josta halutaan eroon :(

25.2.2014
Mummy83
Mummy83

Mummy, myrkyttömät kenttähommat vie noin puolet mun työakadta nyt. Ja muuya hommaa on niin paljon että konttorihommia jää tekemättä vaikka joku naputtelisi niitä parikin vuotta putkee. Tosi alhasta.

25.2.2014
Blanco
Blanco

Voi EI=(! Tsemppiä!

25.2.2014
Sannukki
Sannukki

Tosi alhaista :(

Mut älä anna periksi. Korkeintaan se erityisäippäraha sit. Sehän ei kai syö sulta äitiyslomaa? Kai sä oot tarkistanu sen.

Varmana meni fiilikset tehdä yhtään mitään sen puljun eteen.

Taistelutahtoa!

25.2.2014
misukka
misukka

tuo onkin inhottava keino, kun painostaa työkavereiden etua ajatellen, kun kyllä mullekkin tulisi tosi paha mieli niin omasta kuin työkavereiden puolesta.

millaista kenttätyö on, onko siinä jotain semmoista mitä sä voisit tehdä, jolla keventää muiden kentällä olijoiden työtä? ja kyllä joka yrityksessä luulis sen verran paperityötä, arkistointia yms olevan rästissä et muutaman kuukauden työllistää.

25.2.2014
Mummy83
Mummy83

Ei tämän kokonen pulju ota riskiä että laittomasti heivaavat pihalle. Voivat vain yrittää savustaa mut vedoten mun työkavereiden avuntarpeeseen. Joka nyt on esteenä, niin pitkää kun mun läsnäoloni estää uuden palkkaamisen kentälle.

25.2.2014
Blanco
Blanco

Blanco!

On kai teillä työsuojeluasiamies?

Halaus.

Nostan samalla Maarulle.

25.2.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...