Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kilot lähti, maha ei..

Miten pääsen eroon tuosta pullottavasta mahasta? Kun aloin odottamaan toista lastani, painoin 68kg, pian lapseni täyttää vuoden ja olen jo pitkään ollut lähtöpainossani tuossa 68kg. Mutta miksi tuo maha ei katoa mihinkään, voisi kuvitella että painaisin enemmän kun mahaakin on.. Mielestäni olen kuitenkin tämmöinen normaalivartaloinen. Miten pääsen tuosta pullottavasta mahasta eroon, jenkkakahvatkin vaivaa.. Olen erittäin tyytyväinen vartalooni muuten, mutta mahaan en ole.. Minusta voisi kuvitella, että odotan jo kolmatta lasta. Auttakkee!!! Mie romahan!!

23.2.2014
Mippe90
Mippe90

Mites sit ku tuo on suurimmaks osaks venähtänyttä nahkaa. Ja nyt 3 jälkeen sitä on vielä enemmän ku ennen... Sellainen kiva pullamössö :O

8.10.2014
ihqui
ihqui

Mulla on ihan sama ongelma, oon siis kropaltani todella hoikka eikä raskauskiloja tullut, mutta keskivartalolle on ilmestyny semmonen ihme pömppis ja jenkkakahvat mitä en oo kyllä ikinä ennen omistanut! Käyn salilla kolme kertaa viikossa ja yleiskunto on hyvä, vatsalihaksen on hyvässä kunnossa ja seisoalteen ne tuntuu kovina siellä pömppiksen alla mutta se ylimääräinen ei tunnu lähtevän siitä päältä mihinkään vaikka mitä tekis. Ottaa oikeasti kaaliin kun tekee niin paljon hommia kropan eteen mutta toi löllö on nyt vaan päättänyt jäädä tohon. 

Tosin tulin huomanneeksi sellaisen jutun että kun jätin viikoksi kaikki vehnätuotteet ja hiilihapolliset juomat niin toi vararengas pikkasen pieneni. Voiskohan olla että raskauden jälkeen on alkanut myös turvottamaan enemmän? Noi jenkkakahvat nyt on ihan selvää rasvaa kun niistä saa kunnolla kiinnikin mutta toi vatsan alueella oleva pömppis ei suorassa seistessä edes näy, vasta kun istuu. 

Tästä tuli nyt osittain tämmönen turhautumisvalitus kun taas tuli salilla käydessä huomattua että siellä se vararengas vieläkin on. Aaaargh.

8.10.2014
Ryaazz
Ryaazz

Aerobinen liikunta on ehkä paras vaihtoehto ylimääräiseen rasvaan :)

24.2.2014
hursjes
hursjes

Joo, kyllä itelläänkin tuo vatsojen teko meinaa jäädä aina. Muutamana iltana muistaa, mutta sitten kun jää kerran tekemättä niin aina jää..
Zumbaamassa käyn aina kun pääsen, lapsenhoito ei aina vain onnistu!
Eiköhän se tästä! Tiukkaa treeniä vaan ja sitoutumista hommaan! :)

23.2.2014
Mippe90
Mippe90

Kuulemma paremmin auttaa joku aerobinen liikunta entä ku vatsalihasliikkeet.. Ite oon nyt 2kk tehny vatsalihaksia ja ne onki kasvaneet ihan hyvin mutta tuo röllö on edelleenki siinä päällä. Jätin nyt sitte vatsalihakset vähemmälle ja keskityn enemmän siihen kokovartalojumppaan nii saapa nähä tapahtuuko röllölle mitään. Ja pilates kuulemma auttaa siihen mahaan kans, pitäs itelläki kokeilla. Onneksi kesään on vielä muutama kuukausi :)

23.2.2014
Kallikali
Kallikali

Kiinteyttävää treeniä. Vatsoja vaan tekemään, vinoja ja suoria.

Ite oon tosi huono tekemään vatsoja ja mullakin pullottaa tuo pömppö tuossa. Ja se ärsyttää kyllä ku näyttää siltä ko oottais.

Paljon duunia se vaatii ku rasva on päässy kerääntyy tuohon lihasten päälle. Mut kyllä se mahdollista on.

23.2.2014
misukka
misukka
3-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...