lauantailörpsis!

täällä on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. siis libbessä. ja miekin oon kärsiny tänään kummallisesta levottomuudesta yhdistettynä mitään jaksamattomuuteen ja  saamattomuuteen. pesin, kuivasin, trimmasin ja harjasin kolme koiraa, pesin kahden rotan simmut, ja syötin  perheen. pitääkö mun vielä jotain muuta tehdä:D? eiks sais vaan olla ja löhötä.. ja syödä suklaabanaaneja lihoomatta? kävin eilen salaa töissä puntarilla. taas ois kilo tullu lisää. aargh!

22.2.2014
Blanco
Blanco

vanhimmat on kohta 2,5v. tätä vanhimpaa kastia on jälellä vielä  nelisen rottaa. muut on nuorempaa sakkia sitten.

23.2.2014
Blanco
Blanco

sralla, kyllä oikein luit:D meillä on kahdella rottaherravanhuksella rähmivät silmät jotka melko pian alkaa näyttämään pahasti turpiin saaneilta ellei niitä pese :D

on meillä pesty rottien häntiäkin, ja muutama  on kokeillut jopa suihkussa käyntiä. mutta siis nuo simmupesut on  meillä se juttu kumminkin, niiden kahden vanhuksen kohalla:)

23.2.2014
Blanco
Blanco

voi Jii, saatte sisustaa kaiken  ihan alusta:) mulla taitaa kuulua tähän tiineyteen aina sellainen kummallinen pesänrakennusvietti. kun  viikko sitten otin miehelle puheeksi vessan ja olkkarin maalaamisen, nauroi se, että se on kuulema vatsan lisäksi mun  varmin merkki raskaudesta:D

viimeksi  meillä kaadettiin mun  pesänrakennusvietissä yksi seinä ja maalattiin  uusiksi just vessaa ja kylppäriä lukuunottamatta kaikki huoneet. ai niin, maalasinhan mie suihkun katonkin uusiksi sillon:D joo, ja sit parit hyllyköt ja kaapistot  rakennettiin..

nyt mie haaveilen taas olohuoneen ja vessan täydellisestä uusimisesta. vessa on helppo homma, mutta olkkarissa pitäis räjäyttää kaikki hyllyt irti seinistä että pääsis maalaamaan, ja se onvuoden prosessi sit taas.

22.2.2014
Blanco
Blanco

Iltoja. On tosiaan hiljasta. Siehän oot ollu vallan vauhdikas tänään. Eläkä sie niistä kiloista ressaa. Kyllä sie ne aikanaan hukkaat.

Me tehtiin tänään pitsaa ja mie taisin tehä siitä turhan tuhtia ko 4 tuntia sitte syötiin ja alko äklöttää koko pitsa. Ei nyt oikein hotsita syyä sitä, eikä kyl mitään muutakaan.

Kohta aletaan ukon kans hakkaa batmaniä wiillä. Osaiskohan sitä lopettaa ajoissa ettei mee ihan yömyöhälle.

22.2.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...