Keskiviikkoiltaa! :)

Lörpötellään! :)

19.2.2014
riu
riu

Iltaa

Meillä ei penkkiurheiltu vaan lasketeltiin esikon kanssa 5 tuntia ihan pienillä tauoilla. Ja nyt on VÄSY.

Meidän pieni mies sitten on oppinut laskettelemaan. :) Tosi hienosti meni koko päivän. Ja ankkurihississäkään mun ei tarvinnu ottaa sitä enää jalan eteen vaan se meni omalle puolelleen ja minä omalleni.

Ja päästin mie sen ajelee moottorikelkallakin. Tuosa rinteen juurella oli pieni rata mitä pääs lasten kelkalla ajelee. Varsinainen elämyspäivä tänään ollu.

Nyt suihkuun ja sit kuorsaamaan lasten kaveriksi. Josko sitä vihdoin osais nukkua, jos olis riittävän väsyny. 3 yötä menny ihan reisille ku heräilly sen sata kertaa yössä ko ei osaa "vieraassa" paikassa nukkua.

19.2.2014
misukka
misukka

Huh meilläkii pienin kolisteli tahtoaan minnuu vastaan, pikkasen hävettää ku itellä palo pinna vaan menipä pojallekin jakeluun. Tuhmaikä sentään x) Tässä jos kahtos vähän telkkua ja neulois, tavoitteena käyvä ajoissa nukkumaan. Siinäpä sitä loppuiltaan :D

19.2.2014
riu
riu

hohhoijaa... poju nukkuu jo onneks xD pizzaa syöty iltapalaksi, koira käytetty vian kerran ulkona tälle päivää ja nyt oottelen et pyykin pesukone olis valmis. viel 10 tylsää minsaa :( plaah. No päätin tulla liberoimaan välissä xD sit äkkiä pyykit kuivumaan ennenkuin dome alkaa ja yökkäri päälle ja sohvalle. Siitä ei tarvi sit enää liikkua ku nukkumaan vessan kautta :) on ihana olo ku kerrankin on saanut tehtyä vaikka ja mitä eikä tarvi odottaa kymmeneen et pääsee rentoutumaan :)

19.2.2014
teeko
teeko

Mä en uskaltanu kattoo koko matsii ku jännitti niin pirusti.. siivosim sen sijaan vihdoin sen auton kunnolla ja syötin pojun yms.

viimeset kolme minsaa mä katoin ja vaik lukemat oli 3-1 sitä jotenkin sydän hakkas vaik ties et tuskinpa nyt kahta maalia enää saavat! :D

Kohta pitäis mennä laittaa pyykit koneesseen ku kuivat on jo kaapissa :)

Me käytiin pojun kanssa pikkanen keskustelu tänään noista portaiden kulkemisesta kun se ei millään suostunut niitä konttaamaan ja lähti vielä karkuun juoksemaan yläkerrassa... raivostuttavaa...

no laitoin portaiden portin kii ja lähin ite alas ni kyllä hetken päästä teki mieli tulla alas ku jäädä yksin pimeesesen leikkii.. erävoitto! (tällä kertaa...)

19.2.2014
teeko
teeko

ei.. :) FBstä huomasin et jengi on fiiliksissä, en oo seurannu ite kisoja yhtään... :#

yrp, oon ihan täynnä ku tuntien haudutuksen jälkeen pulled pork tuli valmiiksi ja oli niin kauhee nälkä, et oli pakko vetää ciabattakin pikkusen raakana, tehtiin niitä kolme joten kaks takas uuniin kypsyyn ja yhdestä tein itelle ja tytölle purilaiset. mut oli kyl tajuttoman hyvää!

nyt täytyis tää täysnapa kiskoa sohvalta ylös ja viedä tyttö luistelemaan. vartti armonaikaa vielä. :D

19.2.2014
Mummy83
Mummy83

Huhhuh! Siis mikä penkkiurheilijan unelmapäivä! Mie oon ihan fiiliksissä täällä, sydän hakkaa yhä edelleenkii silkasta jännityksestä :D Hih ja ku pojat kävin hakkee kottiin niin hoitotäti sano että ei oo lapsia ennen näin rivakkaan haettu kottiin hoidosta, ei oo vanhemmat paljoo päivän menosta kyselly :D Nyt sitte pitäs osata itekkii tasaantua ja tehä ruokaa perheelle... Kaho kyllä se taas tästä :D

Mitäs mammat? Oliko täällä muitakii penkkiurheilijoita? :)

19.2.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...