Onko muita ketkä on ollut lapsen/oman sairauden takia paljon pois töistä?

Meillä aloitti lapsi hoidon syksyllä kun mie aloitin työt. Mie oon ollut kahesti kipeenä ja lapsi öh..miljoona? Oon jatkuvasti pois sen takia ja hirveä stressi pukkaa päälle. Itellä on niin hirvee mahatauti nyt ja joudun loppuviikonkin olee varmaan pois, siitä tulis yht. 1,5vko poissaoloa. Eka lapsen kanssa kolme päivää ja nyt ite ehkä 5päivää. Eihän sille mitään voi mut stressaan kuitenkin. Muita?

19.2.2014
napero24
napero24

Voi ei :( Kyseessä ei ollut nyt satunnainen 3päivän poissaolot vaan se että joutuu olemaan PALJON pois ja nytkin 1,5vko putkeen. Tuosta halusin kuulla kokemuksia :)

19.2.2014
napero24
napero24

se riippuu työnantajasta miten voi olla puolison kans pois. Esim meillä ei kummallakaan kukaan kysele et onko mies kotona jos mä oon töissä. Se on se kolme päivää minkä saa olla pois.

sit taas yhden työkaverin puolisolla on käytäntö, että jos mies on kotona, niin työkaveri tarvii omalta työpaikalta todistuksen siitä, että hän on ollut töissä ja mies vie tämän omalle työpaikalleen. Eli heillä seurataan tarkemmin sitä että se on jompi kumpi vanhemmista joka on sen kolme päivää, niinku se lain mukaan kai meneekin.

en ole silti ikinä kuullut ku yhdestä työpaikasta, missä oikeasti on urputettu yli kolmen päivän poissaoloista, esim vesirokon yhteydessä. Inhottavaa se on itellekki ku yks toisensa jälkeen sairastelee, mutta sille ei oikein voi mitään eikä se työnantajan kiukuttelu hyödytä mitään.

19.2.2014
Mummy83
Mummy83

Mäki oon ollut puolkuntoisena töissä etei vaan tulis liian paljon poissaoloja. Miehen kanssa vuorotellaan,mut sille nää on palkattomia ja mulle palkallisia..

Eihän sairaudelle mitään voi, mut kyl mä stressaan tätä niin paljon.

19.2.2014
napero24
napero24

Meilläkin on 2 päiväkotilaista ja kyllä me oltiin vuorotellen miehen kanssa..eka minä vaikka pari päivää ja sit mies perään kun lapset ei parantunu.Ei oo kyllä sanomista koskaan tullu.Lähinnä se sitten itsellä menny siihen että sinnittelee ite puolikuntoisena väkisin töissä kun ei viiti enää olla pois,kun lasten takia ollut niin paljon:/

19.2.2014
huiskutin
huiskutin

Joo aika paljon jouduin silloin olemaan pois, kun esikoinen meni hoitoon. Itekin sairastelin sinä syksynä varmaan kaikki kahden edellisen vuoden flunssat. Olin silloin vielä uudelleen raskaana ja senkin takia oli pakko kaikki flunssat levätä kotona. Pomo ei aina ollut kovin ymmärtäväinen.. Nyt jo kauhulla mietin miten käy ens syksynä kun pojat menee hoitoon, kun sitten ovat tietenkin peräkkäin kipeenä ja vielä jos itsekin sairastelee. Näin kotona ollessa pysyn aina niin terveenä. Miehen kanssa pitää varmaan vuorotella mutta oon ymmärtänyt ettei sekään ole sallittua että ensin toinen vanhemmista on saikulla ja sitten toinen perään. Meillä kun ei ole täällä ketään muita hoitajia.. Voi huokaus :/

19.2.2014
piglet82
piglet82

up

19.2.2014
napero24
napero24
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...