tiistaitiistaitiista​i :)

Se loma ois meillä taas yhtä päivää lähempänä :D

18.2.2014
riu
riu

Juu kyllähän mä aina huomautan ja sitähän se ei kestä. .... No mä aattelin et ei varmaan kauhean isoa eroa oo tohon meidän poikaan (1v 4,5kk) ku on ihan samat meiningit täällä ... ; ) meillä on puhuttu jo pari sanaa mut ei oi enää niitäkään oo oikein käyttänyt ku juoksee nii kovin koko ajan..

18.2.2014
teeko
teeko

ääh... Meni vahingossa väärän ketjuun tuo mun vastaus. . sorry. Enkä saa puhelimella poistettua... ( ja tietty poika nukkui tietokoneen kanssa samassa huoneessa...)

18.2.2014
teeko
teeko

Meillä muuten olin iloinen siitä, että olin ostanut yhden korvikepönikän valmiiksi varmuuden vuoksi kaappiin ja tutti pullon, vaikka olin päättänyt imettää täysin. Meillä ku ei mennytkään tuo imetyksen aloitus ihan putkeen ni olis joutunut lähtee heti kauppaan sitä ostamaan

18.2.2014
teeko
teeko

Minkä ikäinen tuvitus teidän räkänokka on? onnea pottaylläreistä!! Niitä aikoja odotellessa ;) mä lähdin nyt vikan kerran iltatallia tekemään. väsyttää ja ärsyttää. . Sain siivottua ja sit leikattiin ukon tukka mut hitto ku en jaksanu autoa siivota. .. Se jäi sit huomiseen ja en kyl jaksa ku ukko kettuilee viel siitä ku mul menee aina joku tunti ku siivoon tuon auton ja ei d kuulemma koskaan tuu puhtaaksi asti. .. olis Hiljaa vaan ku se ei ite siivoo autoonsa koskaan. .

18.2.2014
teeko
teeko

Voi itku. Miun takapuoli rupattaa. Ja pelottaa joka kerta et tullee löysää rutkun saatteena. Toivottavasti tää ei nyt käänny tästä masutaudiksi. Mä haluun huomenna sinne rinteeseen esikon kanssa! Eikä masutaudissa 600 kilsan ajelukaan oikein hotsita.

18.2.2014
misukka
misukka

Ai nii misukka! Ei kannata tulla takaisin tänne sieltä talven keskeltä. Joka päivä on jossain vaiheessa aina tullut vettä ja räntää joten lunta ei oo enää ku jossai metsässä ehkä m. millin verran. ainoo hyvä puoli on se, että tänään noiden sateiden välissä on näyttäytynyt aurinko!

18.2.2014
teeko
teeko

Tsemppiä mursumurun ja Anniinan pikkuisille! On se kiva et saa vähän vastapainoa arkeen kun mursumuru pääsee risteilylle, riu valmiiseen pöytään, misukka viettää lomaa ja emäntäkon pääsee lomailemaan! :) me just kotiuduttiib. vois syödä ja sit ruveta siivoamaan. ai että mä toivon et saisin tuon auton siistiksi. ..

18.2.2014
teeko
teeko

päiviä. hiihtistä vietetään täälläkin jo :)

lohipiirakka uunissa ja kauhia nälkä :) sen jälkeen lupasin askarrella tytön kans synttäri kortin sen kaverille. Illaksi luistelukouluun, siinä päivän ohjelmat.

meillä tyttö kokeili suksia ekaa kertaa elämässään vasta tänä talvena :) oli hiihtokoulus pari viikkoa sitten ja se oli kiva ku ne treenas ensin vasn yksi auksi jalassa et sai tuntumaa, sit suksilla ilman sauvoja ja lopuks tuli kunnon suksittelu, hyvin se meni ja nopeasti sai tuntuman ja innostuksen. Harmi vaan et näillä keleillä ei paljon ylläpidetä tuota.

mihinpäin emäntä te lähdette reissuun? ja mitä hintatasoa tuollaiset mökit mahtaa viikolta olla?

mursumurulla kivaa tiedossa vastapainoksi sairastupaan :)

18.2.2014
Mummy83
Mummy83

Ihana Hennun pieni :) Onnea pottapisusta!

Toivotaan, että tulokas hoksais kohta ulostautua omin päin.

18.2.2014
misukka
misukka

Me saatiin kuopuksen kanssa hiihdettyä kerran talon ympärija sit siltä palo käämi koko touhuun. Esikko kerkes mennä viidesti talon ympäri samassa ajassa.

Vaihettiin sit kengät jalkaan ja lähettiin tohon muutaman sadan metrin päähän leikkikentälle laskee pulkalla. Oli hauskaa ja nyt varrotaan ruokaa.

Kattellaan, mitä iltapäivälle keksitään.

MursuMurun risteily ja nuo nettisuunnitelmat kuulostaa hyvältä :)

18.2.2014
misukka
misukka

Niin ja Emännälle ja teekolle mukavaa päivää :)

18.2.2014
Hennu86
Hennu86

Heipsan :)

Mullakin on sapuskan suhteen hyvä päivä kun eilen tein linssisopan aampupäivälle ja tonnikalamakaroonilaatikon päivälliselle niin tänään ei tarvii ruokaa laittaa :) Tosin Riu saa sapuskan laitettuna, mistä oon hippasen kade ;)

Eilen myös imuroin,luuttusin lattioita ja pyykkäsin niin tälle päivälle jää vaan kaupassa käynti.. Muuten sitä ollaan edelleenkin yhdessä kasassa :/ Ens viikolla häämöttää käynnistys mikä stressaa entisestään.. Eilen mun rakas poikani yllätti kun meni ihan ite potalle pissalle! En edes ehtinyt kysyä, että onko pissahätä :) Ihana ♥

Misukalle tsemppiä hiihtelöimiseen :D Ei kyllä iteltä onnistuis.. Viimeisin muistikuva suksista oli lasketellessa kun vedin nurin.. Kävin sitten keräilemässä sauvat ja yhden suksen sieltä matkanvarrelta.. Sen jälkeen en oo koskenu moisiin vehkeisiin :D

Tervehtymisiä Anniinan ja Mursumurun pienille! Ikävää toisten kipuilu ja kurjaa kun yöt menee ihan harakoille. Jaksamista! Mä en tiedä mitään ärsyttävämpää ja väsyttävämpää kun katkonaiset yöunet.

18.2.2014
Hennu86
Hennu86

Huomenta! Kyllä se hiihto misukka sujuu, voi Tuntua vaan hiukka rankalta jaloissa :) meillä tänään talli päivä. Huomenna kaveri tulee kotiin ni alkaa to taas se arki. Vähän jo rupee tuntumaan tää työn määrä, mut toisaalta tähän on tullu jo hyvä rutiini et nyt menee ihan automaattisesti päivän hommat. tallin jälkeen vois siivota taas ja haluisin siivota meidän auton! Tää on ku sikolätti ku ei oo kerinny siivoamaan hetkeen (autoa siis) mut saa nähä kerkeekö kun ukolla on piikki päivä ni voi olla ettei se pysty olee pojan kans jos taas päässä pyörii

18.2.2014
teeko
teeko

Hyvältä kuulostaa riun päivä. Ai teillä on hiihtoloma vasta ens viikolla.

Me täällä kulutellaan jo hiihtolomaa. Jos sitä koettas saaha ittensä ja lapset hiihtämään. Anopin hiihtomonoja kokeilin ja mahtu just ja just. Viimeksi oon hiihtäny kai ala-asteella eli joskus 20 vuotta sitten. Noinkohan tuo vielä sujuisi.

Nyt täytynee mennä pistää kakrut ruotuun.

18.2.2014
misukka
misukka

Miulla on tännään onnenpäivä :D Ei tarvii ite tehä nimittäin ruokaa, kun miun äiti tullee tekemään kalapaistia :D Vähästä sitä onkii onnellinen :D Sen lisäksi tännään mie meinaan tästä ruveta lähtemään koululle tekemään koulujuttuja etteenpäin, tuun iltapäivästä sitten kottiin päästämään lapsen sisälle (ja nukkumaan päikkärit...) ja kuhan isimies pääsee töistä niin käyvään kaupassa. Oli vähän meininki että jos käytäs kahtoo yhtä telkkaritasoa luonnossa, jos ostettas se vaikka pois :)

Mitäs mammat meinaa? :)

18.2.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...