Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Marrasvauvat 5

Oli jo 20 sivua edellisessä ketjussa, niin päätin duunata uuden.

14.2.2014
pelargoni1
pelargoni1

Mä vihaan siivoomista ni annoin lusikan sit kun se oikeesti menee sinne suuhun eikä sapuskat seinälle.. Mä taas unohdin soittaa sitä neuvolaa 😬

7.5.2015
kisu8
kisu8

Täälläkin on melko pitkään syönyt tyttö itse lähes kokonaan ruokansa, sillon tällön vähän autellaan (tai joku yks kaks viimestä lusikallista) mut pääosin syö itse. :-) Tää äitiki vähän petrannu tässä asiassa, ei se tuo esikoinen meinaan aikanaan saanu varmaan ees niin aikasin harjotellakkaan tuota itse syömistä, kun tää toinen. :D

7.5.2015
pelargoni1
pelargoni1

Meil ois viel aika varausta vaille kaikee pitäis muistaa kahdelle neuvolaa, 5v hammastarkastusta.. Tääl ei suostuta syömään enää muuta kuin itse ei kelpaa jos ei saa lusikkaa itse käteen 😂 voi ja tahto on kova keneltä lie periny 😉

6.5.2015
kisu8
kisu8

Me käytiin jo tytön kanssa 1½v lääkärineuvolassa, kaikki oli muuten ihan hyvin, mutta pituutta oli kuulemma melkein vähän "liikaa". :D Puolessa vuodessa tullut 8cm lisää. Nyt oli kasvut niin, että painoa 13kg ja pituutta 86cm. Kuitenkin kuulemma riittää, että seuraava käynti 2 vuotiaana.

Mites muilla on menny? :)

6.5.2015
pelargoni1
pelargoni1

Sokerirasituksessa onneksi kaikki kunnossa, mua hetken aikaa jo hirvitti, että mitä sieltä tuleen, kun on sukurasitteita siitäki asiasta.

Täällä tyttö nukkuu kyllä yönsä tosi hyvin illasta aamuun, on nukkunu jo vaikka kuinka kauan ja onhan se ihana asia se. Tahtoo välillä tuo 3 v esikoinen vähän temppuilla, niin hyvä jos ees toinen nukkuu koko yön putkeen! ;-)

Mahottomasti tyttö puhhuu semmosta ommaa "siansaksaa" ja välillä näitä jottai oikeita sanojaki "äiti, tähti, hau hau, kiitos, ole hyvä yms", toki sillä omalla tavallaan ne sanoo, mut kuitenki. Ja koiran nimen osaa kans sanoa. :-) Edelleen kovasti kiipeilee ja testailee tasapainoaaan. Kääntää esim pyykkikorin nurinpäin ja menee sen päälle seisomaan - huhhuh! :-)

17.1.2015
pelargoni1
pelargoni1

Nyt jo 3x testattu et syö edellispäivänä hyvin ja terveellisesti 5x pv ni eipä oo sokerit napsahtanut

17.1.2015
kisu8
kisu8

Moikka taas yöt on kokonaisia nyt kun tisut jäi pois rv ja allergia ihottumalla parani sen sileen tien, et mun rv oli edelleen jotain mitä en ole saanut kiinni pojalla et mikä on se allergisoiva noh nyt oon pois listalta ni nyt tietää mistä ruuasta sit tulee jos on tullakseen.. Ihanaa kun saa hetken nukkua yöt läpi ennen seuraavaa heräily rupeamaa.. Mitä toki odotan kun kuuta nousevaa.. Mäkin kävin sokerirasituksessa ke ja viel ei kukaan mulle soittanut et tuu hakee mittari ja ohjeet 😂 pitää varmaan ma soittaa ja tarkista et varmasti kaikki oli sallittujen alle kun en voi luottaa et ois niin hyvä tuuri toista kertaa ettei napsahda mun kohdalle. Mut oon vaan niin varma et se johtuu hirveesti siitä mitä olet syönyt edellisenäpäivänä ja kuinka usein!!

17.1.2015
kisu8
kisu8

Toivotaan että ajan kanssa teillä helpottuu!

Mä varasin ajan sokerirasitukseen, kun oli se raskausdiabetes, niin vuosi synnytyksestä pitäis tsekata tilanne. Huomennna hoidetaan heti alta pois ja pääsee ajantasalle tosta asiasta nyt sitten. En olis muistanu koko asiaa, mut naapuri muistutti kun hällä itelläkin oli ja nyt hänen lapsi täytti vuoden. :-)

12.1.2015
pelargoni1
pelargoni1

Jaahas, puhelin sekoilee ja lähetti jotenkin ton vanhan viestin uudelleen..

Parvorokko meillä kans sairastettu tässä. Kurjaa, kun joutuu heti alkuun olla useaan otteeseen pois töistä, mut sitähän se hoidon aloittaminen on. Onneksi sain olla koko joulunajan lomalla, niin ehti taas olla vähän kotona. Vauvauinnissa vielä jatketaan, vaikka ärsyttää kun lauantaisinkin pitää laittaa kello herättämään. Mutta on jotain mukavaa tekemistä yhdessä ja molemmat nauttii:)

Pelargoni: ei niistä miehistä tosiaan aina niin apua oo, ovat sitten terveitä tai ei :P harmittaa vain itteä kovasti, kun toinen niin odotti lasta, etenkin poikaa, ja nyt ei vietä perheensä kans juuri ollenkaan aikaa. Aivot on niin mysteerit, että vaikka hän on palautunut aikalailla omaksi itsekseen, niin on asioita joita hän ei vaan käsitä. Yritän sanoo, et vois viettää aikaa poikansa kans, niin sen oikein näkee, että hän ei yhtään tajua mistä mä puhun. Mut eihän nuo ukot muutenkaan oo aina meidän naisten kanssa samalla aaltopituudella, et josko tuo aika vielä parantaisi tilannetta. :)

11.1.2015
Prinsess4
Prinsess4

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

11.1.2015
Prinsess4
Prinsess4

Perhepäivähoito kuulostaa mukavalta. Muutamalla tutullakin on tollasessa kotiympäristössä lapsi hoidossa ja tykkäävät kyllä tosi paljon!

Täällä tuli pienelle vauvarokko. TAi siis oli kovaa kuumetta kolme päivää ja nyt vähän yskää ja käytin tk:ssa, niin tuli vähän sitä ryyhkämäistä ihottumaa. Sanoivat vauvarokoksi siis. Onneksi kuumeesta huolimatta tuo on silti yöt nukkunu hyvin! (HUH) Mut tosi paljon itkusempi, mitä tavallisesti. Hampaitaki pukkaa, että se varmaan eniten ehkä itkettänykki nyt..

Tsemppiä Prisenss4 sulle siellä, jos mieskään ei oo oikeen "Kunnossa".. meillä ei aina oikeen oo "apua" tuostakaa terveestä, että jos se yhtään lohduttaa.. ;-(

7.1.2015
pelargoni1
pelargoni1

Hei vaan kaikille. Kylläpäs aikaa onkin taas menny kun viimeksi täällä käynny. En tiedä mihin tuo aika oikein katoaa!!
Oikein paljon onnea kisulle uudesta tulokkaasta 3

Mä palasin kesäloman pidettyäni töihin eli 1.10 oli eka työpäivä. Poika onneksi pääsi ihanalle perhepäivähoitajalle! Varahoitona meillä on päiväkoti ja saatiinkin sieltä heti korvatulehdus lahjaksi, kun jouduttiin pari päivää olla.

Jaksaminen ollu välillä kovilla, kun korvatulehduksen aikaan meillä heräiltiin sellanen 5 kertaa yössä. Pitäis jaksaa alkaa tekeen noille yöheräämisille jotain, mutta nyt ei vaan jaksa. Eikä tuosta aivovammasta toipuvasta miehestä oo mitään apua. :/ mutta näillä mennään..

Meillä juostaan ja kiivetään ja kokoajan keksitään uutta kiusaa äitille. Onneks ei oo vielä keksitty noita keittiön tuoleja :D

4.1.2015
Prinsess4
Prinsess4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...