Harkkahousut

Satumamma tai joku jolla enempi kokemusta erilaisista kestoista. Onko noi bambiinon harkkahousut hyvät? Ne olis 6 euroa kipaleelta ja monet muut maksaa melkein 20 euroa ni noi kolmasosan maksavat houkuttelee aika tavalla. Eli onko ne mistään kotoisin? Ja jos jollakulla makaa harkkahousuja tyhjänpanttina, ni saa toki tarjota. Mä oon nyt niin sitä mieltä et me opetetaan toi pikkumies pois vaipoista.

14.2.2014
misukka
misukka

Kiitos Hennu *sydän*

Ihanasti teillä anoppi nähnyt vaivaa :)

14.2.2014
misukka
misukka

Meiltä löytyy iso kasa S ja M koon kestoja kun anoppi sai päähänsä ommella niitä. Se niin kovasti halus jotenkin osallistua vauvan hoitoon ja mä en suostunut rahaa siltä ottamaan :) Noista olin kyllä enemmän kun kiitollinen! Ihanilla kuoseilla ja teki niin paljon, että riitti 2-3 päivää välein pesut. Meillä vielä alakerrassa ilmasessa käytössä kuivauskaappi niin saa näppärästi kuivaks nopeesti :)

Nyt ne saa taas käyttöön tän toisen vaavin myötä.

Ja eiköhän teillekin tule käyttöä niille pienillekkin kestoille.. Kovasti täältä sivusta pitäny peukkuja sulle, että saisitte sen oman pienen nyytin *halaus

14.2.2014
Hennu86
Hennu86

Ebaystä löytyy aika paljonki kaikenlaista. Pistin haun sanoilla potty training pants ni paljo erilaisia settejä löyty. Samalla kattelin et siellä oli taskuvaippojaki myynnissä tyyliin euron kappale. Parasta oli, et lisätarjous oli et seitsemän ostaja saa yhden ylimääräisen kaupan päälle. Ja olivat yhden koon vaippoja ni menee melkein koko vaippaiän. Riippuen et oppiiko kuivaksi kaksi vai kolme vuotiaana. Arvaa vaan hotsittiko ottaa vaikka ne ei just nyt oliskaan tarpeellisia. Mut tilailee sitten jos niille tulee tarvetta.

14.2.2014
misukka
misukka

Tuu Misukka kertoo kokemuksia kun saat niitä kerrytettyä! :)

Tosi edullisesti löysit! En oo edes tajunnu, että ebayssa myydään kestoja :D Mut toisaalta mitä sielä ei myytäis..

Miettiny josko sitä kanssa ostais harkkareita kun tulis niin paljon halvemmaks kun kertikset vaikka siinä se pesurumba onkin..

14.2.2014
Hennu86
Hennu86

Tilasinpas ebaystä nyt sit muutamat harkkahousut. 7 pöksyt tilasin 15 eurolla. Katsotaan millasia virityksiä sieltä tulee. Eihän nuo riitä ku pariksi päiväksi korkeintaan mut ehkä mä innostun hankkii noita vielä lisääkin.

14.2.2014
misukka
misukka

Nosto.

14.2.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...