kuppikoon laskeminen?

siis miten ihmeessä kuppikoon saa selville tällaisilla ajokoiran korvilla kun on kaksi lasta imettänyt? tiedän että se lasketaan rinnan päältä otettu mitta miinus alta otettu.. mutta kun se erotus tällaisilla tisseillä on alle AAn mutta tissit mulla silti on.. ja jos ympärysmitta on 80cm kun on vähän levinnytkin kahden lapsen jälkeen niin mistä helvetistä löydän muka 80AAA tissiliivit :o luonnollisesti kaikki aiemmin käyttävät ei enää istu imetyksen jälkeen.. ää.. tarvitsen tissiliivit tukemaan tissejä vaikkei mikään suuri varustus ole, ja tietysti piilottamaan vilahtelut. en jaksa mennä tuntikausiksi sovittamaan liivejä enkä ainakaan ensimmäisenä mene ilkosilleni hyppimään mihinkään triumphille.. eli mistä tietää ajokoirankorvatissien kuppikoon? :D pitäisikö teipata jotenkin tissit normaaleiksi tuon mittauksen ajaksi kun painovoimahan tässä panee vastaan :D? joo heh.. erotus tuossa laskussa on mulla tosi pieni mutta tuskin se nyt tarkoittaa ettei minulla ole tissejä koska kyllä minulla nyt jotain on :D x)

13.2.2014
AMP91
AMP91

tuvitus vaikka kaarituki alkais lapaluista niin ei siihen dd-kuppiin siltikään riittäs täytettä :D

17.2.2014
riu
riu

No ympäryksen se anto 5 cm kappeempana. Ei muuten mitään jakoja saaha ihteensä survottuu niin kappeisiin liiveihin! :D

15.2.2014
riu
riu

Hahaha :D Aika hassua et se sit noin näyttää :D ettei tullu mittausvirhettä? antoiko se saman ympäryskoon ku mitä muutenkin käytät?

15.2.2014
ihqui
ihqui

niin ja nää on (hyvin) napakat kun ovat uloimmassa kiinni ja vielä sen jatkopätkän kanssa :D

14.2.2014
riu
riu

vajaa a-kuppi ei muutu dd-kupiksi kyllä mitenkään :DDDD miun tissejä mahtuis yhteen kuppiin varmaan 5 kappaletta :DDD

14.2.2014
riu
riu

Jospa sulla riu on koko ajan ollu väärän kokoista liiviä käytössä ;) niitten pitää olla napakat kun ne on uloimmassa hakasessa kiinni, jolloin niitä voi sit kiristää sisempiin hakasiin kun rupee se ympärys käytössä löystymään :)

14.2.2014
ihqui
ihqui

hahhahahhahha käytin tuote change.com osto-opasta ja se anto kuppikooksi DD! Kuolen nauruun :DDDDDD

14.2.2014
riu
riu

Ei ku joo edellisellä sivulla oli linkki :D No mutta ihan sama, eipä heijän verkkokaupassa ainakaan ollu sopivia liivejä. Ylläri.

14.2.2014
riu
riu

Sillon esikoisen synnyttyä tässä kaupassa ei ollu a-kupin imetysliivejä ollenkaan, en tiiä onko tilanne muuttunut sen koommin. Opin nimittäin pärjäämään ilmankii :D Ja sitten missään, ja tarkoitan kanssa että en yhellä tiellä missään ole osunut nykyään itelleni sopiviin liiveihin. Hauskaa kun on pienirintanen läski... Ei vaan ole. Isoille naisille b on ehottomasti pienin kuppikoko mitä on näkynyt, että todella turhauttavaa.

Mikä tuo tuommonen change on?

14.2.2014
riu
riu

Mulla on D/DD ja paljoa niissä ei kyllä omasta mielestä eroa ole. Imetysliivit on kans sellaiset, mihin kannattaa panostaa. Etenkin silloin rinnat tarvii tukea ja harva sitä tulee ajateltua, ett imetys voi kestää yli vuodenkin. Näin ollen kannattaa panostaa ja pihistää vaikka alushousuista. Niiden kun ei tarvitse tukea ;) Vaikkakin, itse niissäkin suosisin puuvillaa. Keinokuituiset roskiin heittäneenä ei ole ollut hiivoja tai muutakaan moneen vuoteen. Paikat ei hikoile ja mikään ei hierrä ja hinkkaa.

14.2.2014
carata
carata

kiitti linkistä! testasin tuon changen sivuilla ja antoi mitaksi 80DD :0 ja mulla on ollut käytössä 80C.

tänään kävin sit imetysliivikaupoilla palkkapäivän kunniaksi ja otin sen 80c ja 80D vertailuun, ja kyllä nuo D liivit vaan huomattavasti paremmat on päällä! vaikka ne näytti niin isoilta. mut kävi taas sama ku aina kenkäostoksillaki et ne päällä olevat on niin kauheen ja nuhjuisen näköiset et teki mieli jättää uudet päälle :)

TuplaDtä en löytäny, mut eikö se ole sama ku E? Tuo E tuntus sit jo liian isolta kuppina, mut yhdet hyvänmalliset Et otin ku ne ei hirveen isot ollu ja nää kuitenkin turpoo sit ku maito nousee kunnolla ni on edes yhdet sopivat sit :)

14.2.2014
Mummy83
Mummy83

Joo tuo change on kyllä ihan huippu kauppa. Itse aikoinaan myös kävin siellä ottamassa mitat ja ostamassa kunnolliset tukevat liivit... ekan lapsen jälkeen kun kuppikoko kasvoi huimaan 70H mittaan. ei ne 75d liivit joita kaappi tursus ollu oikeen kokoset sillon enään :D Mut sieltä tosiaan saa asiantuntevaa palvelua ja ne mittaa sut ja kertoo minkä malliset liivit sopii juuri sulle :) Itellä oli sellaset leveet ja roikkuvat läpyskät ni ei sopinut ku balconette malli, joita käytän nykyäänkin vaikka on kuppikoko tippunut pienennysleikkausen jälkeen takas D:hen. On vaan todella hyvin istuvat mun kroppaan :)

14.2.2014
ihqui
ihqui

mulle kävi samalleen ku misukalle :D Kävin Changessa liiviostoksilla ja mittauksessa järkytyin, 85DD....85G :O Suosittelen käymään esim. Changessa! Löytyypähän oikea koko heti, saa mahtavaa ja asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat rintsikat :)

14.2.2014
Miyu913
Miyu913
2 years, 5-month-old toddler

Jnia pitäiskö vaihtaa ympärysmitan ja kupin suhdetta? Mulle neuvottiin että ohuet urheiluliivit (esim ommon inetysurheiluliivit) päälle ja mitat senavulöa ja sillai sain istuvia liivejä kyllä :) ja ihan liiviasiantuntija oli mun kanssa tässä jutussa.

13.2.2014
aadasisko
aadasisko

Mä kävn chancen liikkeessä ja järkytyin ihan tosissaan ku olin mukamas laskenu kuppikoon kohilleen sillä laskurilla. Muutos oli 80B...70DD. Eli suosittelen käymään liikkeessä mitattavana. Ja nyt mä jopa tykkään pitää rintsikoita ku ne ei tunnu pahalta.

13.2.2014
misukka
misukka

Ja mä olen siis myyjän kanssa ollut niin Sirossa (ihan oikea alusvaateliike), sekä Sokoksella. Ensimmäisestä ostin häihin mekon kanssa toimivat liivit ja jälkimmäisestä arkikäyttöön olevat. Koppiin sitä myyjää ei tarvitse mukaan ottaa, mullekin se sanoi, et sano missä on löysää ja missä kiristää, mut koin helpommaksi näyttää. Jos tukea haluaa, kannattaa siitä maksaa vähän enemmän.

13.2.2014
carata
carata

Mä kävin ihan liivikaupassa imetyksen jälkeen ja sain myyjältä tosi hyvin opastusta, et millaiset ja mitä kokoa. Monia kokeiltiin ja oma koko arvio oli kyllä aivan väärä. Eli rohkeasti vain liivikauppaan ja ostamaan ihan oikeastu istuvat ja tukevat liivit.

13.2.2014
carata
carata

Mee sivulle www.change.com siellä on selkeät neuvot, kuinka mitata liivien koko oikein :) ja myös laskuri niin ei tarvii ite pähkäillä sitä kokoa! Ja se mitataan tukevat liivit päällä ei ilman liivejä ;)

13.2.2014
ihqui
ihqui

heh joo täytyy kokeilla molempia vinkkejä :D

13.2.2014
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...