Torjantai-iltaa :)

Lörpötystäpörpötystä :)

13.2.2014
riu
riu

Iltaa

Esikon kummisetä kävi tässä meitä moikkaamassa ja tuossa tunti sitten heitin sen bussille.

Tenavat on punkassa eikä kauheet amekkala kuulu joten kait ne nukkuu jo.

Tilasin erätukusta esikolle 140 sentin toppatakin ku oli reilusti alle puoleen hintaan. Onpahan sillä sit kunnollinen veden ja tuulen pitävä takki ens tai sitä seuraavalle talvelle. Housut pitää tilata sitten ku semmosia saa soveliaaseen hintaan.

Ukko kahtoo lätkää joten mä tässä mietin että lörppäänkö teitin seurassa vai meenkö kahtoo makuriin Criminal Mindsia. Se olis just alkamassa.

Olis kiva käydä jossain sisäleikkipuistossa jos semmosia olis kivaan hintaan likellä. Noi hoplopit on ihan kauheen hintasia ku 14e joutuu tosta koulukkaasta maksamaan ja pienemmästäki 9e. Enkä oikein jaksa uskoa et 3veelle on siellä niin paljo touhua et kannattaa sitä 9 euroa sijoittaa.

13.2.2014
misukka
misukka

Iltoja. Bussaillaan kotiopäin kummitytöltä ja hih, käräytin miehen ku bussi meni sen kurssipaikan ohi ja se oli just vasta kävelemässä sinne päin ja tunti oli alkanu 10min sitten :) oli pakko soittaa ja kuittailla. Nyt mietin et jäiskö pysäkkiä myöhemmin pois ja kävis hakeen take awaytä mikä tarkoittaa kilsan kävelyä kotiin vai jäiskö oikealla pysäkillä, kävelis sen 100m ja tekis ruoan ite. Elämän vaikeita päätöksiä. :)

13.2.2014
Mummy83
Mummy83

Huh. . Mä täällä oottelen et tuo sähkäri häipyis.. Se päätti tulla linjoja mittaamaan ja sauna pitäis lämmittää. . ku en viittis pojan kanssa mennä lämmittää kun nuo ukot on tos saunan vieressä alhaalla. Ja jos lukittaudun saunan puolelle ni tuo täystuho onnistuu varmasti itsensä polttamaan. Koira pitäs päästää ulos ja sit illalla pitäis käydä hepat nappaa sisään ni sais juu jo lähtee. .. (Ei pitäis valittaa ku tuli vaik ei oltu sovittu ja soitti et sopiiko tulla. .) vähän olis nälkä kans ku poju on syöny ku hevonen. laiton itelleni ruokaa ku poika oli just syöny ni söi viel kaikki mun ruoat :) siis oikeesti. Poika on joku 79-81cm ja 12.4kg eikä makkaraa näy missään:) uni tulis jo kans

13.2.2014
teeko
teeko

Mie tännää kahoin Suomen pelin ja nukuin toisen erän ajan :D Mutta suurimman osan maaleista kuitenkii näin :D Siinä ei hirveesti tullu tehtyy kouluhommia, ja melkein heti pelin jälkeen piti käyvä hakemassa tyttö ja sen keveri koulusta sisäleikkipaikkaan. Oli muuten tosi vähän porukkaa siellä, oli kiva olla ku ei ollu kaamee melu :) Nyt ollaan oltu tosi kotona, tytöt sotkee minkä kerkee, pojat kahtoo lastenohjelmia ja miun pitäs kuorii perunat muussii varten, mutta ku perä on juurtunu penkkiin  ;D

Mikäs boogie mammoilla? :)

13.2.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...