Täytekakun täyte?
mitäs te bruukaatte laittaa täytekakun väliin? mä henk.koht en välitä banaani-hillo-kermavaahto täytteestä, joten jotain muuta ideaa? tykkään semmoisista muhkeista ja esim tuorejuusto-kermavaahtotäyte olis hyvä, mut niihin tulee yleensä liivatetta mikä tais olla kiellettyjen listalla raskaana ollessa?

Vastaa
Listaa uusin ensinja se tuorejuustokii on sallittua niin pitkään ku se on pastöroitua ;)

Mansikkarahkatäytteeseen voi laittaa esim vaniljakreemijauhetta jolloin siitä tulee kiinteämpää eikä valu pois kakun välistä. Samaa jauhetta voi laittaa muihinkin veteliin täytteisiin!

mie laitoin viimeks sitä valion maustettuu rahkaa ja marjoja, oli raikas ja hyvä, ei liian imelä.

Tuorejuusto/maitorahka-kermavaahto täytteen voi hyvin tehdä ilman liivatetta, vähentää kermavaahdon määrää tai käyttää sulaa suklaata massassa mikä jähmettää sitä :) Myös tomusokeri tekee massasta jähmeämpää (kerma+tomusokeri). Mä en yleensä edes liivatetta käytä täytekakun täytteessä, erikseen jos teen hyydykekakun :p

up
