keskellä viikkoa :)

Huomentaaa! Tännään ois toivon mukaan 16. ja viimenen kotipäivä :) Mittää sen kummempaa tännää ei ole, pojalla on iltapäivällä puheterapia ja siinäpä se. Koulujuttuja, pyykinpesua ja siivoilua, niin arkista settiä ku olla ja ossaa :) Mites muut :)

12.2.2014
riu
riu

iltapäivää!

Me nukuttii pojan kaa tänään sit taitavasti 11:een!! Että hupsista vaan :D Aattelin herätessä, et eiii, nyt meni kyl koko päivä ihan pieleen.. mutta eikai sittenkään, ehkä oltiin molemmat pitkien unien tarpeessa, poika on ollut kuin aurinko kun sädehtii mahtavaa fiilistä :D Ja minä sain aikaseks laittaa kanssa kesätyöhakemusta kun oli koulun sähköpostiin tullut vinkki yhestä paikasta :)

Sit siivoon kohta meijän makkarin joka on kun pommin jäliltä ku ei oo jaksanu siivota pitkään aikaan siellä... Ja sit ku mies tullee kottii nii lähenpä kokeilee yhtä kuntosalia, josko se ois semmonen missä viihtis käydä toistamiseenkin! :)

Oikein kivaa loppupäivää kaikille :) !

12.2.2014
Tii03
Tii03

Mä rupesin värkkää työhakemusta ja alotin tietty helpoimmasta päästä eli siitä firmasta missä kaikki haut on englanniksi. Mä en ole loppuviimeksi varma, että haluaako ne kesäduunihakemuksetki lontooksi vai suomeksi mutta kun kerta kaikki kyssärit on lontooksi ni kai mä sinne sit hakemuskirjeenki yritän vääntää lontooksi. Mä niin vihaan tätä touhua.

Ja joo. Haen kesätöitä koska se on kai mun viimeinen toivoni päästä edes johonkin.

12.2.2014
misukka
misukka

No meillähän tuo tauti on jo riehunut ja puolella muistakin eli eiköhän se keränny meiltä sen itselleen. Ihan ykskaks yllättäin sillä se tauti iski. Oli jo vetäny alkeisryhmän tunnin siihen alle ihan hyvissä voimissa. Alkutunnista sano et on varmaan flunssa tulossa ku viluttaa. Ja siitä puoli tuntia eteenpäin alko sit oksettaa.

En halua kuvitella millanen kotimatka sillä oli ku Helsinkiin lähti siitä bussilla sit menee. Säälittää tosi kovasti.

12.2.2014
misukka
misukka

Huomenia

Meillä molemmat jannut jo hoidossa ja koulussa. Mulla projektina etsiä meidän kantoliina. Lupasin sen yhdistykselle vuokrattavaksi tuotteeksi kun ei mulla ole sille just nyt tarvetta mut poiskaan en halua antaa jos siihen ainakin sen yhden tutinheiluttajan joskus saisi vielä köllöttelemään. Nyt on siis vaatehuoneesta kiskottu ulos kauhea kasa roinaa, että josko se liina löytyis. Mulla oli kaksi kutinaa että missä se voisi olla mutta molemmat petti. Täytyy siis jatkaa etsintöjä.

Meillä esikko tuli eilen kotiin kertoen että osaa uida. Ja opettajaltakin oli tullut wilmaan viesti, että nyt kannattais treenailla ettei taito unohdu ku on ihan siinä hilkulla... Ehkä meidän täytyy käydä uimassa tänään. :)

Tuon vaatehuoneen raikkoomisen lisäksi mun pitäis niitä työhakemuksia laittaa. En sit eilen saanu sitä tehtyä yhtään ku tanssipuvun palojen leikkaus kiinnosti enemmän. :D Vaikka olishan se kiva ottaa ja ommella puku kasaan että sitä pääsis jo vähän kokeilee.

Eilinen tanssitunti ei menny ihan niin ku Strömsössä. Puolisen tuntia alotuksen jälkeen opettaja tuumas et hällä on tosi paha olo. Se oli nappassu itelleen sen vatsataudin :/ Me todettiin, et tuntia ei oo pakko jatkaa loppuun asti jos on paha olo. Et lähtee vaan. Me sit jäätiin keskenämme tanssimaan vanhoja biisejä, eli syksyn tanssit joita pitäs kans esittää sit keväällä. Sen meidän vakkariopen tanssit muisteltiin, et mites ne menikään. Ja ihan hyvää teki kyl vähän virkistää muistia. Sen verran hyvin sekoiltiin pelkällä ulkomuistilla ja edellisestä kerrasta on vaan reilu kk ku tanssittiin kerran läpi ja sitä edellinen kerta oli 3kk sitten. Nopsaan jutut unohtuu jos ei tarvii. Onneksi oli ohjeet paperilla ni sai kerrattua.

Pikaista paranemista riun tytölle. Toivottavasti teidän perhe kohta pääsis jo uloskin.

12.2.2014
misukka
misukka

huomenta! tuvituksella on mukava päivä edessä :)
onko riu koti siistinä kun on pakko ollut pysyä sisätiloissa vai eikö ole siivouskaan inspannu?toivotaan että alkais oleen tän talven sairastelut teillä ohi jo.

inhottava herätys ollut mursumurun pojalla :( toivottavasti paranee pian taudista.

käpyttelin aamukävelyn eskarille ja takas ja nyt mietin mitä kehittävää tänään tekis. ainakin vois villasukkien kutomista jatkaa ja eskarin jälkeen lupasin viedä tytön uimasn, ku lähdetään viikonlopuks reissuun kattoon tytön tuoretta serkkua, ni jää uintitreenit väliin muuten. :)

12.2.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...