Tiistai-iltoja :)

mitens on päivä kulunut? mä kävin vetäsemässä tentin, ei ihan nappiin mennyt mut kyl mä sen verran taruilin sinne tenttimatskusta että luulisin että läpi pääsen. :) Sitä se opettaja painotti että täytyy esseistä käydä ilmi että on lukenut tenttimatskua, kun ne kysymykset muuten oli yleisluontoisia että olis voinut taruilla itsekin sitä sun tätä aiheesta.. nyt koitan bongailla jotain hyviä englanninkielisiä artikkeleita ryhmätyötä varten netistä.. bllaaaah. :D on mulla pari kirjaakin, joten ehkä aloitan niistä kirjoittamaan jotain ja etsin sitten vähän rajatummin ku tiedän tarkemmin miten rajaan sanoja. Tytöllä on tänään nimipäivä, joten jotain hyvää vois käydä joko kaupasta ostamassa sen kunniaksi tai sitten leipasta nopeasti joku herkkujuttu jälkkäriksi :) jotain ruokaaki pitäis kai alkaa miettimään. miten tänään onkin näin saamaton päivä, huvita tehdä yhtikäs mitään, tekis mieli mennä vaan nukkumaan.. :)

11.2.2014
Mummy83
Mummy83

Meil  oli eilen koulun vanhempainyhdistyksen kokous.

Tänään laitoin sähköpostia Juurikin Kouvolan koulupalon takia tuosta meidän koulusta, että millainen on onnettomuusvarautuminen siellä. 60-luvulla tää meidänkin koulu rakennettu. Paloharjoituksia siellä on pidetty vuosittain.

11.2.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Iltaa vaan :)

Tässä saunanraikkaana uottelen että jaksan antaa lapsille iltapalaa. Koko päivä meni ihan hyväntekeväisyyteen että ihan ahistaa tekemättömät hommat. Tytöllä (Joo nyt vuorostaan sillä) on sen verran lämpöä että se on huomenna yhä vaan edelleen kotipäivä. Oh joy. Alkaa kysyä huumorintajua tää kököttäminen.

Mummy mie jotenkii luulen että meni se tentti paremmin ku pelkästään läpi... Onnea nimpparitytölle :)

Anniina miekii leikkaan meijän poikien hiukset ja voin kertoo että on nopeus ja tarkkuus kasvanut hurjasti tässä ajan oloon :D Täälläkii on aika tavalla tuota loskaa mutta ei onneksi kuitenkaan kuraa, sitä sai joulun seutuun ihan riittävästi x)

Keisarinna voi harmi kun ei ollut ne hälytysajoneuvot nähtävissä, mutta jos yhtään lohduttaa niin syksyllä viimestään on päivä paloasemalla ja se on ollut vielä kivempi tapahtuma :)

11.2.2014
riu
riu

Me mentiin aamupäivällä 112-päivään, mut eihän siellä mitään ollu ku kaikki pelastusyksiköt oli menny koululle joka palo ja palaa siis vieläkin ilmeisesti. Ois pitäny jäädä kotii ku luki netistä et koulu tulessa mut tulipahan käytyä ainakin postissa. Kauheeta toi kyl on, onneks omat pojat niin pieniä ettei tarttenu sydänkohtausta saada et onhan ne kunnossa. 

Mummy, nimpparionnittelut tytöllesi!

11.2.2014
Keisarinna
Keisarinna
35 weeks pregnant

uuuup

11.2.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...