Tukivyöt synnytyksen jälkeen

Onko kenelläkään kokemuksia tukivöistä synnytyksen jälkeen? Itselläni ei vielä ole mikään hoppu tukivyön hankinnassa, mutta ajattelin jo perehtyä asiaan hyvissä ajoin. Ensimmäisen jälkeen harmittelin, kun en ko. vyötä hankkinut, hoksottimet pelasi liian myöhään :). Nyt toista odotelless olen päättänyt että sellaisen hankin toipumista edistämään. Olen katsonut tuota Belly Bandit:ia ja Nexcaren tukivyötä, onko niistä kokemuksia? Hintaero on aika huima! Etenkin tuo Bambu versio voisi olla mukava? Nexcaren vyössä mietityttää koko, pienin koko on M.. Onko muista merkeistä kokemusta, mistä voisi saada esullisesti vaikka käytettynä..?

11.2.2014
apis
apis

Mulla oli tuo carriwellin tukivyö synnytyksen jälkeen, enkä sitä kovin montaa kertaa käyttäny.. oon sen verran pätkä, että se oli liian korkea mulle.. toinen ongelma oli se, kun sen tohon pömpön päälle laittoi, niin vyö jäi törröttämään ilkeästi yläreunasta ja näkyi vaatteiden alta.. olis siis tarvinnu saada tiukemmalle yläreunasta. Paremmin jos olis päälle asettunu, niin varmasti olis tullu pidettyä enemmän. Viikko-kaksi synnytyksestä kävelyllä käydessä oli ihan huippua kun maha ei hyllyny holtittomasti vaan kesti paketissa, vaikkei tuo tukivyö ympärysmittaa montaa senttiä pienentänykkään. :D

24.4.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Ei varmaan olisi tuollainen luilla oleva ollut pahitteeksi mullekaan. Meillä neukkuhoitsu ei vaan tiennyt minkäänlaisista tukivöistä mitään eli minä sitä koulutin siinä odotusaikanani. Enkä tiedä olisko tuolla tkssa ollu moista lainaksi antaakaan.

Toi Anitan vyö oli ihan kuminauha viritys mut kyllä se pahimpiin kipuihin auttoi. Ja oli sen verran mukava päällä et mä pidin sitä kyllä koko päivän ja pahimpina hetkinä yölläkin.

11.2.2014
misukka
misukka

Minulla oli esikoisen odotusaikaan tk:lta lainattu tukivyö, jota pidin koko raskausajan. Ilman sitä ei selkä olis kestänyt olla jalkeilla koko päivää. Se oli sellainen korsetti mallinen tukivyö, jota ei kyllä enää illalla työpäivän jälkeen viitsinyt pitää epämukavuutensa takia..

11.2.2014
apis
apis

Kappas. Aina oppii jotain uutta. En ole ikinä moisesta kuullutkaan. Mulla oli raskausaikana Anitan Babybelt ja se kyllä auttoi odotusaikana. Mulla lähti lantio löystyy toista odottaessa melko aikaisin ni tuo piti mut liikuntakykysenä vaikka konttasinkin aamuisin puolivälistä eteenpäin. Pidin sitä muutaman päivän myös synnytyksen jälkeen tukemassa lantiota.

Maha on kyllä mennyt kasaan ihan omineen. Pieni pömppä on jäänyt enkä jaksa uskoa että sen ehkäisemiseksi olisi ollut mitään tehtävissä.

Mutta näyttääpähän ainakin synnytyksen jälkeen häikäisevän hoikalta juuri synnyttäneeksi tuommoisen kanssa. Noitakohan ne julkkikset käyttää ku ovat niin trimmissa 2 päivää synnytyksestä...

11.2.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...