Maanantai-iltaa :)

Lörpötelläänkö myö? :)

10.2.2014
riu
riu

Meillä on vaan lantiovyö tunneilla. Mut sekin kilisee ihan kivasti et auttaa. Noi puvut on sit vaan esiintymisiä varten.

10.2.2014
misukka
misukka

iltoja :) tenttiin lukua pitäis harrastaa ja sen verran harrastinkin, kun tyttö oli tanssitunnilla niin sain odotteluajan kivasti kulumaan, mut nyt taas nappaa yhtään. Ehkä mennään näillä tiedoilla ja tyydytään sitten huonompaan numeroon.

ilmeisesti riu se kirja on ihan hyvä, mulla on yks työkaveri, joka on armoton King-fani, mitä itse en ole yhtään. Silti se mulle aina selostaa juurta jaksain ku on lukenut jonkun kirjan, että mitä siinä tapahtuu ja tiedän tuonkin kirjan pääpiirteittäin :D TV-sarja on kuulemma aika tavalla kirjasta poikkeava, en oo sitäkään kattonu.

tuvitukselle tsemppiä, kyl se siitä :) pieni välikuolema ehkä autto energian kasaamisessa? :)

kiva puku misukka :) käytättekö te treeneissäkin pukuja tunnelmaan pääsemiseksi, vai vedättekö ihan normi jumppakuteilla? Kuvittelisin että noissa puvuissa tulee jotenkin enempi hetkutettua :) tai ite ainakin pääsis enempi fiilikseen.

10.2.2014
Mummy83
Mummy83

Juu. Ihan uuden puvun tilasin. Ja huikean parikymppiä köyhdyin siitä hyvästä :D Tai siis Visan lasku kasvoi sen verran... On mulla tuolla vielä yhden puvun ompeluprojekti edessä. Se on jo pelkästään kankailla ja tähän asti hankituilla koristuksilla kolminkertainen hinta eikä ole vielä edes aloitettu työtä. Vähän eri luokkaa tämä matskun hinta täällä ja jossain Egyptissä. Sieltä tulee mun pukuni nimittäin.

http://www.ebay.co.uk/itm/Egyptian-Belly-Dance-Baladi-Saidi-Galabeya-Dress-Costume-W-2-Scarf-S-T566-/261303485222?pt=UK_Ladies_Dancewear_LE&var=&hash=item3cd6e6c326

Tuommonen. Oranssi hopeisilla raidoilla.

Kyllä tuo pieni tahtojen taisto piristää aina mieltä ;p Mut mä lupaan edelleen olla kovempi pala purtavaksi. Saa pienet pässinpäät edelleen todeta että äiti on jukurimpi.

10.2.2014
misukka
misukka

Kyllä se siitä tuvitus ku alkuun pääset :)

Misukka siis uuven puvun tanssia varten? Oooooh toivottavasti on noppee toimitus niin pääset kohta testailemaan. Ja onnee vaan se pienimmän nirsoilijan kanssa :D Mikään ei piristä niin ku kunnon tahtojen taistelu maanantai-iltana :D

10.2.2014
riu
riu

Voi riu :D Älä liian kippeesti sit kopauttele.

eillä kuopus kieltäytyi jälleen ruuasta. Noh, iltapalalla tarjoillaan samaa evästä. Jokohan se kohta antaisi nälälle periksi :p

Mä olen tässä selaillut ebaytä ja tilasin yhen puvun sieltä. Nyt sit koetan hillitä itteeni etten tilaa ihan vielä huivia ku pitäs ensin nähdä ihan livenä et minkävärinen se puku lopulta on jonka tilasin. Otin meinaan oranssin :D Oikeen sävyset punaset oli loppu. Täytyy toivoo et tulee nopsaan ja on mulle sopiva.

10.2.2014
misukka
misukka

Mie oon huomattavasti paremmalla päällä ku sain käyvä kaupassa YKSIN! :) Ostin myös itelleni pokkarin (Kingin Kuvun alla, sarjaa en seuraa mutta ähäs luen kirjana) ja uuven paistinpannun. Nyt on taas millä isimiestä kolautella :D No ku noissa kaupoissa on -20 % noista hackmannin pannuista ja investoin nyt sitte kovanaamaan. Toivottavasti on maineensa veroinen :) Kohta ruokitaan tenavat ja sitte kerkeis pikkasen "kahtoo lasten kanssa piirrettyjä" sohvalla. Isimies mennee yövuoroon ja miulla on vakaa aikomus valvoo kaiken yötä ja kahtoo telkkarista ihan mitä halluun :D

Mitäs mammojen rauhaan kuuluu? :)

10.2.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...