nyt neuvoja

Moi. Eli kysynpä tääktä asiasta. Vauvan isä myönsi isyyden lastenvalvojalla ja maksaa elatukset. Vauva käy isällä yö kylässä kerran viikossa. Tästä ei paperille mitään ylös laitettu. Onko usän pakko tavata lasta?

10.2.2014
sipe23
sipe23

Mä varaisin ajan sinne (lastenvalvojalle?) ja tekisin paperit tapaamisista. Niiden mukaan mentäisi. Jos isä ei halua tavata, on se asia erikseen, mutta mun mielestä näissä asioissa pitää olla AINA mustaa valkoisella, ettei kenellekkään tule mielipahaa, jos lapsi on ollutkin viime joulun äidin luona ja nytkin olisi äidin luona.

10.2.2014
carata
carata

Valitettavasti isällä ei ole velvollisuutta ottaa lasta jos ei halua. Eli näissä isyysasioissa isillä on vain oikeuksia jos ei elatusmaksuja lasketa. Se on se ainoa velvollisuus ja taitavat osaa siitäkin luistaa.

10.2.2014
misukka
misukka

Juu. Eli minulla on yksinhuoltajuus. Ilkeä en halua isää kohtaan olla milLään tavalla. Eli onko hänen pakko ottaa lapsi hoitoon vai ei?

10.2.2014
sipe23
sipe23

Onko teillä yhteushuoltajuus? Isälläkin on oikeus nähdä lastaan mutta eihän ketään voi pakottaa jos ei halua, silloin kannattaa hakea yksinhuoltajuutta..

10.2.2014
Sini82
Sini82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...