hormonikierukka ja yhtäkkinen mahan jomottelu/nippailu, pisto/poltot lantiolla

onkohan ihan normaalia? o.O Eka hormonikierukka menossa ja ei oo koko aikana jomotellut. Syyskuussa laitoin kierukan ja silloin katottiin samantien laiton jälkeen, että on hienosti paikallaan. Sen jälkeen en oo tarkastuksessa käynyt. Ja ihan laiton jälkeen olis siis pientä mahan jomottelua, mutta pian sen jälkeen tilanne tasottu, enkä saanut minkäänlaisia kramppeja tms. Nyt sitten ihan yhtäkkiä alko (pari päivää sitten) selvä alavattan jomottelu ja nipistely. Välillä ollut semmonen olo, että alavattas olis "vieras esine". :/

9.2.2014
Halitintti
Halitintti

mä oon kyllä ollut tähän asti tyytyväinen hormonikierukkaan... ainut pelko mikä mulla on, on, että olisin raskaana. :D Menkat vielä sopivasti olleet nyt poissa ja alko nämä ihme oireilut. Noh, testi ostettu ja jos on nega, niin soitan gynelle tarkistuskäyntiä.

9.2.2014
Halitintti
Halitintti

nyt on taas suhteellisen normaali olotila. Tosin, Huushollin siivous sai taas aikaan alavattan jomottelun. -.- Noh nyt on taas maha ihan lähestulkoon seesteisessä tilassa.

9.2.2014
Halitintti
Halitintti

en oo kokeillu... soitan ens viikolla, jos ei nyt ala olo muuttuun ns. normaalimmaksi. Äsken tuntui pistokipua navan korkeudella asti, aivan ihmeellistä pistelykipua. Ei nyt sietämätöntä, mutta ei ns. normaaliakaan.

9.2.2014
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...