vaahtomuovipatjan pesu

patjaan on pissailtu urakalla viime aikoina. Poika tekee niin isoja pissoja öisin, että on aina ihan märkänä vaatteet ja lakanat. Nyt on patjaankin asti kastunut. Pitäs varmaan pestä, mutta vaahtomuovi kuivuu ikuisuuden... Onko vinkkejä tai kikkakolmosia patjan pesuun?

8.2.2014
ribery
ribery

Mäkin ostaisin uuden patjan. Vaanhtomuovipatjat ei maksa niin paljoa varsinkaan pinniksen. Noita patjansuojia oli just lidlissä myynnissä tänään kun kävin. Mulla on ollut niitä ja sit tota muovitettua froteeta.

8.2.2014
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

Meillä oli ihan pikkupisu päässy patjaan, ni huuhtasin pinnan, kuivatin saunassa ja päälle tuuletus. Illalla oli jo käyttökunnossa.

Mut jos paljon on ehtiny imeytyy ni sit kannattaa uusia koko patja.

Ja suosittelen ehdottomasti patjan suojaamista. Lidl myy pari-kolme kertaa vuodessa patjansuojia. Mä olen tykästyny niihin ihan kympillä. Ne on tukevia, ei mee niin helposti ruttuun ku muovitettu frotee ja ne voi kuivata kuivausrummussa. Ihan parhaita. Ja maksaa jonku 6-7 euroa.

Mulla palaa käämit muovitettuun froteeseen, se on noitten myllääjien jäljiltä aina mutkalla.

8.2.2014
misukka
misukka

ja jos kyse on häkkisängyn patjasta niin myös ostettiin uusi 8 eurolla kolme vuotta sitten... että se ois ehkä helpoin ratkaisu :)

8.2.2014
riu
riu

no vaahtomuovipatja on liki mahdoton huuhdella kunnolla, ite tilsin vesiä pois ja lisäilin uutta ja silti vaan vaahtos... joten luovutin, linkasin patjan roskiin ja ostin uuden. 40 € maksaa 80 x 200 cm vaahtomuovipatja, että se on pieni hinta mielenterveydestä :D

8.2.2014
riu
riu

.

8.2.2014
ribery
ribery
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...