Hyvää huomenta!

Kello on jo seitsemän eikä lörppäketjua tulilla? Mitäs mammojen päiväsuunnitelmia?

6.2.2014
misukka
misukka

Oi vitsi vähän mäkin haluaisin nukkumaan! oon kyllä aika ylpee itestäni ja pojasta kun 2 tallia hoidettiin ja lähdin kuitenkin liikkeelle vasta klo 9 ja kello 13 oltiin jo syömässä. siinä välissä toki annoin pojalle välipala mandariinin jotta jakso vielä toisessa paikassa hyvin. nyt vielä kauppaan ja sitten vihdoin kotiin. poju saa nukkua päiväunet autossa. kaikille hepoille se raahasi porkkanaa ja heinää innoissaan. osta torkkumisesta tuli vielä mieleen että kyllä mäkin välillä torkutan mutta korkeintaan sen yhen kerran vain ja senkin silloin jos poju ei herää siihen mun kelloon ja tarkoitus olis kaikkien herätä. Muuten se on kyllä maailman ärsyttävin tapa ku torkutetaan parhaillaan tunti kaupalla. Mä kyllä ärähtäisin siitä ku oon tällainen murisija..

6.2.2014
teeko
teeko

Kait sitä aina kerkee huomenta sanoo :)

6.2.2014
teeko
teeko

vieläkö ehtii huomenta sanomaan ku kello on vaille 12 vai onko jo päivää? :)

mä tunnustaudun torkuttajaksi, mut vain kerran. eli jos kello herättää 6.00 niin torkutan sen 10min ja jaksan nousta ylös. Joskus jaksaa nousta ennen sitä 10min kulumista, joskus ei. Mut jostain syystä tosi vaikee nousta suoriltaan. En kyllä ymmärrä noita tunnin torkuttajia, se on sit vaan itsensäkin kiusaamista ja enempi väsy ku jos nousis heti ylös. Tuo 10min mun logiikalla on vielä sitä et kroppa heräilee rauhassa ilman et tarvii heti pongahtaa pystyyn.

projekti vierashuone selätetty tältä päivältä :) sain sen siistiin kuntoon ja ylimääräiset kamat kaapeista pois, nyt on pikkuhiljaa voiton puolella ku huomiseksi jos ottais kylppärin ja vessan, sit la tytön huone ja su oma makkari. Joskin nuo kaikki on enää helppoja hommia, ku tytön huoneen siivosin perusteellisesti just joululomalla ja makkarinkin pari viikkoa sitten.

illalla olis hiihtokoulua, joskin eilen ku värjöttelin -3c pakkasessa 1,5h seuraamassa ni olin ihan umpijäässä, et tänään ku näyttäis olevan kylmempi ilma, ni vois mennä vaik kävelylle sillä välin.

nii ja systeri on kolmannella yritämällä sairaalassa, koittanut nyt puolitoista viikkoa pukata sitä vauvaa ulos, mut tää on hidas tulija :) puolentoista viikon päivittäiset, tunnittaiset supistukset ja oli nyt 4cm auki. 8) toivottavasti tämä mun pikkuinen on nopeampi liikkeissään...

pikaista paranemista kaikille sairastupalaisille, eilen oli radiouutisissa, että viimeisen kahden viikon aikana on näkyny flunssapiikki lääkärivastaanotoillakin.

6.2.2014
Mummy83
Mummy83

Mä oon viime aikoina havahtunu siihen ku ukko lähtee töihin. Jos en herää sen kelloon ni siihen ku se hipsii pitkin kämppää. Mut ku toteen et vielä ei oo mun aikani könytä ylös ni uni tulee kyllä ihan puolikkaassa sekunnissa.

Ja meinaa se uni hiipiä silmään vaikka olis miun herätysaikakii. Tänään istuin sängyssä ja yllätin itteni pilkkimästä. Sit oli vaan pakko lähtee liikkeelle ettei ois kiepannu takasi peiton alle kuorsaamaan.

6.2.2014
misukka
misukka

Mä oon ite joskus torkuttanu ja muutaman kerran sit nukahtanu uudestaan ku laittanu kellon pois. Useimmiten onneksi havahtunu sit et nyt on KIIIRE! Mut joskus menny sujuvasti ohiki puolet päivästä. Sit ollu pakko soitella johkii et nukuin vähän rokuliin....

Eihän siinä mitään jos siitä typeryydestä kärsii vaan itte mut jos sillä kiduttaa muuta perhettä ni se on kyl niin mulkkumaista.

Teepä tuvitus tuo, että ilmaiset että jos hän sua sillä torkutuksella kiusaa ja estää nukkumasta ni sä et tee hänelle mitään puolestaan. Että pesköön ihan itte omat pyykkinsä ku sua TODELLAKIN väsyttää.

Meillä esikko on saanu tuommosen lukuraketin kotia. Eli joka päivä pitää lukea ääneen aikuiselle vähintään 10 minsaa ja sit saa värittää siitä lapusta yhden osan. Siinä on rakettia, tähtiä, planeettoja jne. No tuo päätti sit yhtenä osana värittää suurimman mahdollisen, eli avaruuden noiden kaikkien ympäriltä :D Hassu poika!

En oo viittiny tuota kauheesti rääkätä tuolla lukemisella ku on ollu niin rättipoikkiväsy tuosta taudistaan mut toissapäivänä luki 25 minsaa ja tänä aamuna luettiin 20 minsaa. Ehkä se siis kuittaa myös maanantain ja eilisen. Eiks niin? Ja sovittiin, että iltapäivällä luetaan vähän lisää vielä.

Hitsi ku tuo riu pitää kirjaa noista päivistään ni pakkohan munki oli kahtoa että kauanko meidän perhe on sairastellu. päivä nro 13 menossa. Ou jee. Mut mun ei onneksi ole tarvinnut ihan täysin kökkiä sisällä. Et se vähän helpottaa...

Toivotaan kaikkialle paranemisia oli sitten lenssua tai tätä ihanaa masutautia.

6.2.2014
misukka
misukka

Meillä taas väki nukkuu, torkuttipa kuka hyvänsä minkä verran hyvänsä :D Isimies jos menee viikonloppuna aamuvuoroon niin kukaan ei ikinä huomaa mitään, vaikka sillä on torkuttamiseen taipumusta :D Pojalle suunnittelevat yökasteluun lääkkeen lisäksi hälytintä, mutta mie oon vähän skeptinen... luulen että kukaan ei herää siihenkään :D

Kouluhommat ei ihan edisty, nukahin äsken hetkeksi koneen ääreen istualleni :D

6.2.2014
riu
riu

Huomenta! koittakaahan parantua! Tuntuu teidän puolesta tosi pahalta tuo sairastelu :( meillä ihan normi talli päivä. koululaisille jaksuja!!♥

6.2.2014
teeko
teeko

Huomenta :)

Miulla ois tänään sisäpäivä nro 10, että iloisissa merkeissä täälläkin X) No joo, huomenna jos pääsis jo johonkii, ku tuo tyttökii alkaa olemaan virkeemmän olonen :) Tännään jos tekis kouluhommia vähän pois, ja olin aatellu tehä meille appelsiinijuustokakkua jostakii aikaa. Kahotaan millon se inspiraatio iskee :D Muuten ei tännää sen kummempia, perus kotihommia ja sen sellasta. Viikonloppua uotellessa :)

Kaikilla tuntuu olevan nyt jonkunnäköistä tautia, että kovasti paranemisia vaan kaikkien perheisiin!

6.2.2014
riu
riu

Meillä edelleen ihan kotoilupäivä esikon kanssa. Se on ihan raato ku kaikki syöty menee melkein suoraan läpi. Oon juottanu eilisen päivän sille vissylimpparia eli tiivistemehua ja vissyä...Että edes vähän sais energiaa jostain.

Kuopus pitäis mennä herättää. Sillä on päikkypäivä.

Ja siinäpä suurimmat. Vähän mietin, että saisinko alotettua lycrapuvun tekoa tänään. Huhtikuun alussa pitäis olla valmis kaikkine koristeluineen ja multa taitaa puuttua vielä iso kasa koristeita. Jahka tili antaa myöten, ni täytyy tilailla ebaystä.

Kiva juttu, että srallan poju oli viihtyny uudessa päikyssä :)

Kivaa päivää kaikille!

6.2.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...