Sammas

Heippa!    Meillä kotona reilu kuukauden vanha vaavi. Suussa ja kielellä nyt kovasti sammasta? siksikö sitä sanotaan? valkoista sellaista peitettä, nyt myös huulissa!    Neuvolassa kehoitettu käyttämään pakastettuo tai tuoretta puolukkaa hoitoon, mikä ei meidän vauvalla auttanut. Jostain luin myös, että ruokasooda tai sokeri karheuden vuoksi vie valkoisem peitteen pois, mutta kumpikaan kuin myös puolukka ei ole auttanut. Onko muilla äideillä kokemusta ja mitä olette avuksi käyttäneet?    Lääkäriasia tämä ei varmaan ole viellä, mutta lapsi hyvin hermostunut asian takia, mikä huomattavissa.    Kiitos =) ja jaksamisia kaikille, tällä loskaisella säällä!

5.2.2014
Arnelissa
Arnelissa
2 years, 3-month-old toddler

Sitruunaa en rintoihin laittais, mutta vichy toimis varmaan. Putsaisit siis rinnat sillä ennen ja jälkeen imetyksen. Rintoja kannattaa rasvata, jottei iho kuivu ja tule haavoja. Joko siis bepanthen tai se lansinoll.

6.2.2014
carata
carata

Mulla kyllä tän rinnalla niin paljon muuta vauvaongelmaa, ummetus, märkivä tulehtunut patti vasemmassa kädessä sii rokotteesta jonka sai sairaalassa, riittämätön maito rinnoista agr. Luulen että mä vaan haen lääkettä, niin itelle ku vauvalle, saako apteekista ilman reseptiä mitään? Ja jos saa vetävätkö vertoja reseptillä saataviin? Kiitos! :)

6.2.2014
Arnelissa
Arnelissa

Selvä! . Entäs sitten mun omat nännit? Kun mä imetän tätä lasta? En tosiaan täysimetä, mutta nännit saakelin kipeet nyt!!

6.2.2014
Arnelissa
Arnelissa

Kuinka paljon mä saan tota sitruunamehua sitten laittaa sinne kuukauden ikäsen vaavin suuhun. Itkukin on tosi kova ja naama punanen, kyyneliä tulee ku sitä sinne laittelen. Puolukasta se pitää, muttakun ei auta lainkaan. :S onko ne apteekista saatavat lääkkeet sitten hyvänmakusia? että ajaako sitten sekin siihen ettei vaavi niitä kuin väkisin ota? 

 

Meillä ihan selvä paksu peite kielellä, ja poskien sisäpuolilla ja huuletkin alkaa olla jo valkoset. Mä olen nyt vähän huolissaan tästä ...

5.2.2014
Arnelissa
Arnelissa

Sitruunamehua pumpulipuikkoon ja sitä kierittelet vauvan suussa ja kielellä. Syömisen jälkeen kannattais antaa vähän vettä pullolla, lusikalla tai vaikka lääkeruiskulla. Ja puolukkapilttikin vois auttaa ihan pienenä määränä. Vaikkakin, jos tuore tai pakastettukaan ei toiminut, niin en tiedä auttaisko se. Mut kokeile ihan sitruunaa ja vettä.

5.2.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...