keskiviikkoaamua :)

se ois taas viikko puolessa :)

5.2.2014
riu
riu

Siellä tinskulin typy alkaa esitellä omaa tahtoaan :) On äipän aika alkaa kasvattaa pinnaa. Kaikki ei enää mene niin mutkattomasti kuin ennen, kun mukana on nyt pienen oma tahto joka ei ihan aina tiedä mitä tahtoo. Mutta tahtoo silti, ja kovasti :)

Toivotaan, mammae, että tuo auttaa. Eikä olis korvissa mittään.

5.2.2014
misukka
misukka

Huomentapäivää

Mä kävin viemässä kuopuksen päikkyyn. Tänään olis kuopuksen tuloskeskustelu ;) tarhassa. Esikko kotoilee. Aamulla oli vielä masu kuralla. Mut ei onneksi enää täysin vesiripulilla :) Ehkä elämä voittaa.

Voimia ja jaksamisia kaikille väsyneille ja kipeille! Toivotaan pikaista paranemista.

Kokeile mammae esikolle villasukkia jalkaan ja iltaisin kevyttä hierontaa jalkoihin. Jospa se helpottaisi. Meillä kumpikin pojista tykkää kun illalla hierotaan. Ja saavat paremmin untakin kun ei ole niin kipeää. Selvitään ilman kipulääkkeitäkin.

Srallan pojulle mukavaa ekaa tarhapäivää. Toivottavasti viihtyy hyvin :) Varmana kyl helpottaa elämää kun ei tarvii niin kauheita matkoja enää ajella.

5.2.2014
misukka
misukka

ja toivottavasti srallan poika viihtyy uudessa hoitopaikassa :) !

5.2.2014
Tii03
Tii03

huomenta :)

Voivoi, paranemisia kippeille ja tsemppejä sitä tarvitseville..:/

Meillä oli HYVÄ yö! Muistan heränneeni vaan kerran! vautsivau :) tiiä sitten oonko oikeesti noussu useammin, mut muistan vaan tuon kerran ja seki oli jo kahdelta! Eli pitkän pätkän sain vielä nukkuu sen jälkeen :)

Koira yrittää varastaa pojan leluja kokoajan kädestä... argh. mikähän siihenki on mennyt kun tekee nykyään kokoajan kiusaa..:/ Tai nuo kiusaa toisiaan, poika repii koiraa karvoista ja koira menee ihan tahallaan härkkimään viereen ja nytkin tosiaan yrittää kädestä viiä leluja, poika tietty hermostuu ja paiskasee lelulla päin näköä..... Sitten koira tulee mulle pyytelee anteeks olemassaoloaan...... huhheijjaa:D

Pojun kummitäti lupas tulla kohta runebergin torttujen kaa kylään :) En mie kyllä niistä tortuista niin välitä.. mutta kiva kun tulee kahviseuraa :D

5.2.2014
Tii03
Tii03

väsyneitä ollaan täälläkin. Et tiedä miksi pyörin koko yön ja siihen heräilin. Sit ku sain unen päästä kii ni poju heräs.. :( no tänään talleilla juostaan ja kiire päivä ku kengittäjä ja eläinlääkäri tulee. kummitäti lupas onneks auttaa pojan kans. . Tsemppiä riu!!! Jos te ny rupeaisitte koko perhe paranemaan!!

5.2.2014
teeko
teeko

Mie sain ainakii iloisen räkätaudin, jännä nähä nostanko itekkii kuumeen. Ihanaa. Tyttö on ainakii aika lämpimän olonen, että kuumetta taitaa olla aika reilusti. Tännää en taija kovin kummosia tehä, isimies on iltavuorossa että säästelen voimat sitten iltaan :D

5.2.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...