Huomentaaaaaaaaa!!!!​!!!!!!!

Nyt HERÄTYS!!!!!

4.2.2014
riu
riu

Päivää

Vaikka meillä herättiinki vasta kasilta. Muistin sit viime hetkellä laittaa viestiä naapurille ettei esikkoa tarvii hakea.

Jospa tuon huomiseksi saisi kouluun jo. Ja kuopuksen päikkyyn.

Mun pitäis viedä miehen velipoika vaimoineen lentokentälle. Lupasin sen tuossa reilu viikko sitten enkä kyl yhtään muistanu. Onneksi muistuttivat. Ja nuo pojatki on oikeastaan terveet ettei tuo tauti enää pitäis tarttuakaan. Kunhan varuiksi pidän esikkoa kotona ettei tartuta koulussa kavereitaan. Onneksi tuo esikko selvis yhden päivän ripulilla.

Mut esikko jää kotia pariksi tunniksi kun käyn kuopuksen kanssa lentokenttäkeikalla.

Ai hittolainen, mun tarttee tankata autoo ennen ku voi lähtee ajelee.. Voe kettu. Mistähän mä ne rahat taion. Kait jostain pakko repästä.

4.2.2014
misukka
misukka

Huomenta! On se jännä kui aina vaan väsyttää ku rytmi muuttuu. .. Meillä soi herätys kasilta vasta ja silti tuntuu et olis kuudelta herännyt. . No, kai se tästä muuttuu ku rutinoituu :) tänään olis urakalla hepojen hoitoa ku tuo ystävä lähti eilen reissuun ni käyn hoitaa nuo sen lemmikit kans ku siitä aina ohi ajan ja on ihan vieressä meidän kotia.. jaksuja koululaisille! Ja tietty kioeille ja väsyneille! Kiva et riun poju on jo parempi ja pugletin yö meni paremmin :)

4.2.2014
teeko
teeko

huomenta. nukuin hyvin mut oli tosi inhottava herätys ku heräsin siihen että vasemmasta jalasta veti suonta ja jotain isoa sellaista, ku se tuntu takareidestä nilkkaan. aivan sairas kipu. on mulla suonenvetoja ollut täsdä raskaudessa muutenki, mut yleensä vaan pohkeessa.

heitin laiskana tytön eskariin autolla, ku en jaksanut näin aamusti keskittyä kävelemiseen, siellä on aika pääkallokeli.. nyt tarttis ottaa projektiksi olohuoneen siivoaminen :) ja se tenttiin luku,eilisen väistelin mukavasti sitäkin.

4.2.2014
Mummy83
Mummy83

Piglet kyllä mie silti valittaisin jos oisin noin kamalan aikasin heränny X)

4.2.2014
riu
riu

Meillä on hurjan rauhallinen aamu kun on yksi tenava vähemmän kotona, ja ne olemassaolevatkii kahteli vaan mirkkua kaiken aamua :D Pienimmällä oli herätessä vaan toinen silmä muurautunut umpeen, että edistystä silläkii osastolla :D Se halluu kuulemma päiväkotiin, että menköön nyt sitten. Saanpahan itekkii tehtyy hommia... käyn sitte vähän aikasemmin kottiin :) Tännää ei oo ohjelmassa mittää sen kummempaa, jos saunassa kävis illalla ja se ois oikeestaan siinä. Pyykkiä pittää pestä ja semmosta perus huttua, tiiättehän työ :)

Mitäs mammojen aamuun? :)

4.2.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...