maanantai-iltaa :)

Kai myö tännäänkii illasta huastellaan? :D

3.2.2014
riu
riu

mä aloitin "siivoa huone päivässä" projektin, josta tuli samalla tytön viimeviikkoisen eskarin ekoviikon kertausta, kun aloitin projektin siivoamalla eteisen kaapit. kymmeneen kaappiin (neljä isoa ja kuus pientä) mahtuu yllättävän paljon kamaa :) tuli siis katsottua pahvi, paperi, sekajäte, ongelmajäte, polttojäte läpi. löytys muutama vanha modeemi ja rikkinäinen silitysrauta, jotka tarttis viedä kierrätykseen.

mut nyt on niin siistit kaapit et vois olla ilman oviakin ;) ja muutenki järjestyksessä ja pUHdAS eteinen, konttasin lattialistatkin läpi rätillä. :)

tytön tanssitunnillekki ehdittiin ja sillä välin ku tyttö treenas ni juttelin siskon kans, mut ei oo toinen siskonpoika tulossa maailmaan vielä(kään) vaikka la oli eilen ja viikon tullut supistuksia.

riulle onnea uudesta perheenjäsrnestä! :) misukka, tuo on inhottavaa ku on joku vaiva, mikä sit tietenkään ei just sillon ilmene ku vaivaudut sinne lääkärille asti, etenki jos on ensin arponu et viittiikö mennä vai ei.

pigletille kauniita unia , toivottavasti syviä ja pitkiä sellaisia 3

3.2.2014
Mummy83
Mummy83

Iltaa

Teillä on tosiaan ollu kokoontumisajot siellä. Gerbiili nimeltä Mirkku :) ihana

Miekii kävin jututtaa lääkäriä. Mulla ku oli sitä turvotusta ja kinttu kippeenä. Tänään oli se lääkäriaika eikä toi kinttu tietenkään nyt turvonnu ollu. Lääkäri oli sitä mieltä että ei tarvii olla huolissaan ku ei oo jatkuvaa. Katteli, ettei selkeitä suonikohjujakaan ollu näkyvissä. Meinas että raskaudet on saattanu rasittaa laskimoitten läppiä et lievää läppävikaa olis mut ei oo huolissaan.

No en kai sit miekään.

Eli turha reissu taas. Tavallaan.

Esikko ei oo käyny vessassa tänään. Eli oottelen millon seuraavan kerran menee ni tietää missä kunnossa se alkaa olee. Huomisen joutuu olee kuitenki kotona. Harmi sinänsä ku niillä olis uintia huomenna :/

3.2.2014
misukka
misukka

Mie käytin tännää poikaa lääkärissä. Pojan kummin poika oli kippee ja niillä oli melkein samaan aikaan lääkäri joten tarjosin kyydin sinne. Hilpeetä oli että kun päästiin perille niin meitä ennen sisään kirjatumassa oli pojan toinen kummi kippeen poikansa kanssa:D Että oikein kokoontumisajot oli siellä :D No mutta nyt on pojalla lääkkeet ja silmätulehdus näyttää jo paremmalta:)

Sittdn käytiin koululla ja pankissa ja taas koululla ja sitten ostettiin gerbiili. Sen nimeks tuli Mirkku :D Että semmoista tännään :D

Mites muut? :)

3.2.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...