Lautasista

Tietääks kukaan muuta paikkaan kun ikea mistä sais kivoja ruokalautasia edullisesti, ja valkoisia kiitos.

2.2.2014
Lintu4
Lintu4

Lähtikin sit pelkkä linkki. Tuolta näkyy lopetetut mallit ja aikalailla näyttäis siltä, et 24h sarja ois kokonaan lopetettu. Suurin osa jo vuonna 2007.

5.2.2014
carata
carata

Mä oon käyny ainakin täällä Turun tehtaanmyymälässä kurkkimassa mutta ei oo..:/

5.2.2014
HannnaK
HannnaK

Ikean kulhoista meillä osa on ottanut mm.lusikoista tummaa, mutta osa ei. Eli varmaan sielläkin siis on niitä parempia ja huonompia.

4.2.2014
carata
carata

Jos jotain iittalaa/arabiaa ei enää löydy kaupoista, niin kannattaa kokeilla onneaan tuolta tehtaanmyymäläistä. Mä olen itse löytänyt monen moista (mm.muumeja) tuolta Iittalassa olevasta tehtaanmyymälästä. Joskus on myös kakkoslaatua halvemmalla ja ihan ykköstäkin, joka on halvempaa kuin kaupassa. Ja kakkoslaadut, en ole nähnyt mitään eroja ykköslaatuun. Ainut, mikä niissä silloin on, niin ei ole siyä iittalan tarraa.

4.2.2014
carata
carata

Mulla samanlaiset pohdinnat mielessä! Teemaa on itsellä, mut ruokalautaset arabian 24h sarjaa, mikä on vissiin lopetettu kun en enää kaupoista löydä! Myös syvät lautaset tätä sarjaa. On menny muutama rikki ja saanu kolhuja osa, nyt olis tarkotuksena ostaa uusi astiasto juurikin Ikeasta, kun rahat aika finaalissa ja lisää kippoo ja kappoo tarvittais. Mut eikö ne Ikean vähän tyyriimmät oo kuitenki ihan kulutuksen kestäviä? Ne, mitkä on kivitavaraa? Munki kokemuksen mukaan niitä naarmuja tulee niihin maasälpäposliiniastioihin.

4.2.2014
HannnaK
HannnaK

Valkoinen teemakin on kyllä hyvin ajaton ja menee musta niin arjessa, kuin juhlassa. Tarjoiluastioilla voi hakea värejä ja servietitkin tekee paljon. Teema on myös mun käsityksen mukaan melko kulutuksen kestävää. Meillä muutama muumikulhon tapainen valkoinen teema ja ei oo kyllä jäänyt lusikoista jälkiä, vaikka niistä paljon syödään puuroja ym.

3.2.2014
carata
carata

Meillä arkikalusto on sekailaista seurakuntaa, on vähän sitä sun tätä sarjaa. Kahvi/tee/juhlamukeina meillä toimii muumimukit, lautasina niille Iittalan kirkkaat Kastehelmet. Me mentiin naimisiin miehen kanssa vasta viime vuonna ja nyt on käynyt mielessä, et josko ostais jotkut paremmat. Arkikäytössä nuo tavalliset valkoiset menee, mutta jotenkin itseä tavallaan ärsyttää, kun osa on eriparia. Mutta toisaalta, tyttö on 1,5v joten astioita tulee varmasti vahingossa hajoamaan tulevaisuudessa, niin eipä sitten ainakaan harmita. Prismassa oli ainakin yksi tosi kiva sarja, valkoiset/kerman väriset, vähän sellaiset Pentik tyyliset. Ne on harkinnassa.

3.2.2014
carata
carata

halpa-hallissa kohtaa hinta ja laatu hyvin ;)

3.2.2014
ribery
ribery

No arkikäyttöön joo mut kyllä mä mun vieraille niistä kehtaan tarjota, ei meiän suvussa mitään kuninkaallisia oo ja sit raaskii vaihtaakin niitä jos vaik kyllästyykin et ei tarvii kattoo niitä ikuisuuden kestäviä iittaloita ja arabioita jos vaik alkaa kyllästyyn niihin kun sit ei raaski vaihtaa niitä, ja näin lapsiperheessä ei harmita sit niin paljoo jos menee halpis astia rikki.

2.2.2014
Lintu4
Lintu4

Älä nyt misukka,meillä on nimenomaan ikealta hankittu 30kahvikuppia ja lautasta ja niitä käytetty vain juhlissa:)Ristiäisissä yms..hyvin ovat toimineet:)

2.2.2014
huiskutin
huiskutin

Aloittaja ei kertonut tuleeko ne mihin käyttöön :)

2.2.2014
carata
carata

No ei kukaan noita halpislautasia juhlakäyttöön hankikaan :) Just siksi noita halpoja on kiva käyttää ku ei haittaa pätkääkään jos sattuu hajoomaan.

2.2.2014
misukka
misukka

Me on ostettu halpa sarja valkoisia melko perus lautasia ja en kyllä osta toiste. Kaikkiin astioihin on jäänyt kamalat jäljet veisistä/haarukoista/lusikoista. Tällä hetkellä ne menee vielö arkikäytössä, mutta jos menee rikki, ei itketä. Arabia/iittala maksaa, mutta ovat sen arvoisia.

2.2.2014
carata
carata

Sillon tällön semmottisia puoli-ilmasia on ollu cittarissa ja Kodin Ykkösessä. Mut ei o vakituiseen kai saatavilla.

2.2.2014
misukka
misukka

....

2.2.2014
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...