2.2.2014
satumamma
satumamma
10.2.2014
satumamma
satumamma

Joo tuohon lastensuojeluun pitäs saada kyllä muutoksia! Pidetään ketju ylhäällä niin mahdollisimman moni lukee!

6.2.2014
Kallikali
Kallikali

http://mariasyvala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/158687-lahdekritiikiton-viranomainen-%E2%80%93-epailyttava-kunnes-toisin-todistetaan?fb_action_ids=743188415693629&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Paasaan tästä edelleen. Tässä on erittäin loistava kirjoitus Maria Syvälältä..kannattaa lukea ihan kaikkien..ja etenkin niiden jotka ei vieläkään suostu ymmärtämään että lintukodossa nimeltä Suomi todella tekee jotkut viranomaiset isoja pahoja virheitä ilman halua korjata niitä

6.2.2014
satumamma
satumamma

Hiiiop! Tärkeää asiaa....allekirjoituksia kaivataan! Maanantaina julkistetaan kansalaisaloite ja allekirjoittanut aikoo kerätä ihan paperilla nimiä. .laitan myös linkin tänne kunhan on aika.

Kuka vaan voi joutua aiheettoman nimettömän lasu ilmon kohteeksi..jos sattuu kohdalle se ei niin oikein ja lain mukaan toimiva sossu, saattaa käydä hullusti.

Nyt tarvitaan kaikkien apua että saadaan tämä edes parempaan suuntaan.

Kirjoittakaa ja jakakaa, kiitos!

5.2.2014
satumamma
satumamma

Hurjia juttuja kyllä. Uskomatonta että nuo voi noin lainvastaisesti toimia ja etenkin nyt kun tuo kaikki on tullut julki, niin siltikin poikia, ja varmaan monia muitakin, pidetään poissa kotoa ikään kuin kiusallaan.

Mulla läheltä löytyy nimenomaan esimerkki jossa äitiä ei tuettu vaan lapsi vietiin pois. En siis todellakaan luota noihin viranomaisiin. Pelotti mennä perheneuvolaankin että saatiin se koulutaksi tuolle esikolle vaikkei meillä mitään huolta pitäisikään olla. Onneksi se psykologi ainakin oli ihan ihminen eikä mikään terroristi.

3.2.2014
misukka
misukka

Tosi harmi kun noi väärin ja mielivaltaisesti toimivat sossut pilaa koko ls:n maineen. Ihmiset ei uskalla enää hakea apua oikeaan avun tarpeeseen kun pelkäävät. Itsekin tiedän tukena olleena muutaman tapauksen jossa on toimittu sossun puolesta lainvastaisesti.

Onneksi on vielä niitä hyviäkin kokemuksia. .se antaa toivoa että saadaan epäkohdat oikealle tolalle taas.

3.2.2014
satumamma
satumamma

https://m.facebook.com/lastensuojelulakiuusiksi

Ja noihin ja moniin muihin väärin toimittujen sekä väärin lakia tulkittujen asioiden vuoksi on kansalais aloite tehty

2.2.2014
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...