helsinkiläiset kaveripiirin ensimmäiset odottajat hoi!:)

Kaipailisin juttuseuraa ensimmäistään odottavista helsinkiläisistä äideistä, joilla ei ole niin kovin paljoa vertaistukea omissa piireissään. Täälä yksi 23vuotias sellainen, olisi kiva jutustella samassa tilanteessa olevien kanssa, ja jos yhteistä puuhaa löytyy niin vaikka treffatakin joskus.:) Laskettuaika ompi heinäkuun loppupuolella ja kaikenlaista pohdittavaa löytyy, ja taidan välillä rasittaa toisen puoliskon aivoja ajatuksillani vähän liikaakin :D

2.2.2014
TYYTS
TYYTS

Oon 22 vuotias 1 vee pojan äiti Espoosta ja mulle voi laittaa meiliä niin voidaan jutella ja nähdäkkin. roosahuh92@luukku.com

18.11.2014
Roosa92
Roosa92

mie voin koittaa luoda jotain:)
jos haluat osallistua fb-keskusteluun ni laita nimesi/tietoja sähköpostiini: amoureuse___@hotmail.com, niin lisään sut.:)

1.10.2014
TYYTS
TYYTS

Nii jonku fb ryhmän vois kyl vaikka perustaa nii siel ois sit vähä helpompi jutella :)

15.9.2014
Sesii
Sesii

hei kiva !:)) nyt pitäisi vaan saada parempi foorumi pystyyn :)

12.9.2014
TYYTS
TYYTS

Heeeei mä olisin kans! La on 31.10, ensimmäinen tulossa ja ikää minulla 21v. Itä-Helsingissä asustelen, metro kulkee vieressä :)

4.9.2014
Terhoney
Terhoney

Mäki olisin kyllä kiinnostunut :) Oon 4 kk vanhan pojan äiti helsingistä. Kaveripiiristä ei löydy tällä hetkellä oikeestaan yhtään muita äitejä :/

4.9.2014
Sesii
Sesii

heippa! 
tässä on vierähtänyt huomaamatta aikaa, kun tuo napero tuli kuvioihin, havahduin tässä yks päivä, että tämä keskustelu jäi aivan puolitiehen!
Mikäli vielä innostusta on ni voin koettaa luoda jotakin:)

1.9.2014
TYYTS
TYYTS

Heii voin kyllä ryhmän luoda, kokeilin sitä äsken mutta nähtävästi ryhmää ei voi luoda jos ei ole jäseniä? :D eli siis täytyy jäseniä kutsua ryhmään ennen kuin sen voi perustaa? jos joku osaa paremmin niin voi mun puolesta tehdä :)

4.6.2014
FresiaG
FresiaG

Olis kyllä aika kätevä joku facebook ryhmä, nimittäin en itekkään täällä notku :D Luotko FresiaG sellaisen ja ilmoitat tänne ryhmän nimen?

 

Meillä on ollu niin helppoa vauvan kanssa, iloinen ja tyytyväinen herra :) eikä itke paljoa.. Öisin vedetään sellaset 12h unet ja herätään kerran tai kaks syömään

22.5.2014
helsuli
helsuli

Heii itsekkin en kovin usein täällä käy :D Luultavasti aika moni (ainakin uskon) löytyy facebookista, niin pitäisikö sinne luoda joku ryhmä? mitäs mieltä olette? Nyt kesällä mullakin on aikaa, kun alkoi töistä loma ja sitten alkaa äitiysloma :) Täällä viikolla 26 joten TYYTS hiukan perässä tullaan :D

12.5.2014
FresiaG
FresiaG

Olen jo kyllä n. 10kk ikäisen tytön äiti (23) Espoosta (juna ja bussi kulkee ;)), lähipiirissa ei montaa pienokaista tai äitiä yleensä ole, joten mulle juttuseura kyllä kelpaisi :D halutessaan voi laittaa meilii (tai ettii fabosta) marjo913@hotmail.com

5.5.2014
Miyu913
Miyu913
9-month-old baby

ps. itse en ainakaan tällä sivustolla muista niin usein käydä, voidaan luoda jotain pientä johonkin muuallekin, jos tuntuu helpommalta:)

4.5.2014
TYYTS
TYYTS

löytyyhän meitä !:) 

en ole täälä muistanut hetkeen pyörähtää, mutta nytpä palautui mieleeni. Meillä tuli juuri tänään 30viikkoa täyteen, huikauhistus kun aika lentää!

Mimmoistas on teidän odottelu ollut, ja mitenkäs on helsulilla vauva-arki lähtenyt sujumaan?:)

4.5.2014
TYYTS
TYYTS

Täällä yks äiti Tapulikaupungista. Ikää tulee syksyllä 20v ja poika siis syntyi tammikuussa :) En siis enään odottaja, mut kaveripiirin ensimmäinen joka vauvan sai :)

21.4.2014
helsuli
helsuli

Täällä sama ongelma, ei ketään kaveripiiristä samassa tilanteessa eli raskaana :D Espoossa itse asun ja la on 16.8, omat synttärit on 14.8. niin toivotaan syntyvän synttärilahjaksi pienoinen ;)

Mutta kaipailen kanssa juttuseuraa raskaudesta, vertaistukea ja vauvan synnyttyä olisi myös kiva jutella ja treffata :)

21.3.2014
FresiaG
FresiaG

Täällä olis 23-v ensimmäistä odottava (la 31.8.) Puistolasta :) Mullakaan ei hirveästi ole kavereita jotka odottaisivat/olisivat äitejä. Olisi kiva saada samanikäisiä kavereita samassa tilanteessa :)

19.3.2014
idamattila
idamattila

ihanaa, vastaus !:)) sulla on sitten aikas lailla kaks kuukautta myöhemmin la, kun meillä; "nunnun" on laskettu tupsahtavan maalimaan 19.7., joka on kivasti pikkuveikan konfispäivä -jes! :D onnittelut vauvelista sullekin, mites on alkuraskaus sujunut, ootko selvinnyt vähillä vaivoin ?:) ja onkos siulla ketään vauvaimmeisiä kaveri/lähipiirissä?:)

1.3.2014
TYYTS
TYYTS

täällä kans ensiodottaja ja samanhenkistä vertaistukea vailla (: oon siis 20 v ja helsingissä asun (: mulla laskettu aika tosin vasta 18.9 ..

19.2.2014
nonutinn
nonutinn
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...