Hämeenlinnan äidit ja äideiksi tulevat :)

Heippa!   Vaikka olenkin ikäni asunut Hämeenlinnassa tai ihan vieressä, niin nyt kun on saanut lapsen ja kohta toisenkin (laskettu aika meni jo, lasta ei näy) :) olen huomannut ettei tällä suunnalla olekaan enää "äitikavereita", joilla olisi samanikäsiä lapsia ja joiden kanssa voisi kahvitella,  ja käydä vaikka vaunulenkeillä. Normaalithan ihmiset ovat töissä päiväsaikaan, kun meikäläisillä on sitä aikaa :)   Eli laittakaahan viestiä, olisi mukava tutustua uusiin tuttavuuksiin!   sirpa_h55@hotmail.com

30.1.2014
iipa
iipa
3 years, 7-month-old toddler

Heippa!

Kaupungin itäpuolella Anttilankadulla neuvolan vieressä toimii perhetupa,joka on avoinna ma-pe 9-11.30.. Sinne saa tulla tuolla välillä milloin haluaa ja lähteä kun huvittaa.. Se on seurakunnan järjestämä ja toimii siis siinä seurakunnan tilassa.. Kahvitella jos haluaa,niin kahvi/mehu maksu on 50snt /henkilö.. Sieltä voi löytyä äiti ja lapsi seuraa.. Maanantaisin on ohjattua keskustelua,tiistaisin käy vaahteramäeltä joku työntekijä (näiden päivien sisällöstä en ole perillä,kun itse emme yleensä niinä käy) keskiviikkoisin on avoinkerho siellä mm. askartelu mahdollisuus, torstain ohjelma on vaihtuva vierailija,kerran kuussa terveydenhoitaja ja perjantasin on muskari.. Ja ohjelmat on toki myös vapaaehtoisia,keskusteluun ei ole pakko liittyä,eikä lasta ole pakotettava askartelemaan:)

22.2.2014
Vipe
Vipe

Ja niin...Paljon onnea koko perheelle tytöstä! Mulla viikot nyt 37+6, joten jospa vauva ois pian täällä. Olisi kyllä kiva jutella sinun kanssa enemmänkin, lapsetkin kun on melko saman ikäisiä.

2.2.2014
carata
carata

Mä kanssa asun hämeenlinnassa ja kuulun mameihin. Mulla 1,5v tyttö ja pojan(?) la nyt helmikuussa. Ilmoittaudu ihmeessä mukaan mameihin ;)

2.2.2014
carata
carata

Kiitokset lisätiedosta.Kävin jo hieman tsekkaamassa mamien sivuja,ja kunhan aikaa vain hitusen enempi,niin tarvitsee perehtyä paremmin.Minulle saa laittaa viestiä jos silti jos haluaa tässä pakkasilla vaikka kävelemään tai kahvittelemaan..

Itsestäni sen verran,että olen 30v,nyt kahden pienen tyttösen äiti.Tytöt 1v 3kk ja toinen likka 2 päivän ikäinen.Hämeenlinnassa asumme koko poppoo,lasten isää unohtamatta,kaupungin itäpuolella.

Tänään kotiin sairaalasta 3

2.2.2014
iipa
iipa
3 years, 7-month-old toddler

Se ei maksa mitään, jos ei sit halua jäsenkorttia, jolla saa alennuksia muutamista Hämeenlinnalaisista liikkeistä. Ja sehän ei siis maksa kuin 7€/vuosi ;) Eli foorumille ja mamikahveille pääsee kyllä ihan ilman sitäkin.

31.1.2014
carata
carata

Moikka!

Kiitos vastauksesta, ja ideasta. Olinkin kokonaan unohtanut tuollaisen "ryhmän" olemassaolon. Ja aikanaan kun sitä mietin, tuntui niin hankalalta rekisteröinti, ja maksut sun muut, ettei energia riittänyt siihen. Ehkä kokeilen uudestaan, jospa sieltä sitten löytyisi vaikka sitä lenkkeily/juoruiluseuraa :)

 

Kiitokset!

30.1.2014
iipa
iipa
3 years, 7-month-old toddler

Oletko miettinyt liittymistä hämeenlinnalaismameihin? Sieltä saisi niin äiti kuin lapsi seuraa. Suosittelen ;)

30.1.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...