aamuja :)

Se ois jo viikko puolessa, ihanaa :)

29.1.2014
riu
riu

Ihana taikatytön maalausprojekti :) Sormiväreillä ja valmiilla sabluunoilla saa varmasti hienoa aikaiseksi :)

kissansiivelle jaksamisia pankkikeikkaan. Kiva että lapsonen saa hoitajan siksi aikaa. Nuo pankit on vähän tylsiä paikkoja lapsille.

29.1.2014
misukka
misukka

Väsynyttä aamua täälläkin.Pankkiin pitäs lähtee asuntokauppoja tekeen ja hoitaan laina-asiat kuntoon.Onneks anoppi tulee kattoon neitiä ettei tarvii ottaa sitä pankkiin mukaan.

29.1.2014
kissansiipi
kissansiipi

Aamupäivää.

Mä vein esikon tänään kouluun ku meillä oli kuopuksen lääkäri neuvolassa tänään. Ja oli se esikolleki vähän helpompaa kuskata sukset meidän autossa ku sovitella taksiin.

Lääkäri laittaa meille konsultaatiolähetteen lastenpolille tuosta allergiajutusta eli sekin homma nytkähtää eteenpäin.

Käytiin pikaseen kaupassa pyörähtämässä ja ostin kuopukselle pienen auton peräkärryineen ku oli niin hienosti lääkärin tutkittavana. Ja nyt tuo pien raasu on ihan raato. En mä sitä raaski huomenna päikkyyn viedä, kun ei oo mikään pakko. :) Ens viikolla sitten.

Taivaltahallahan on siellä tosi hyvä tilanne töiden suhteen. Voi kun iteki pääsis töihin. Ex-esimies totesi, että heillä mennee heikosti. Kaikki myyntiä lukuunottamatta tekee lyhennettyä työpäivää ja odotus keväälle on sama, kesästä ei mitään käryä. Ei hyvä :/

Maarulle mun piti eilen lämmin halaus laittaa mutta ei tanssitunnin jälkeen irronnut jaksuja liberoinnille. Eiköhän vieläkin lämpöiset ajatukseni sinulle ehdi :) sytämmiä

Ja riun pojalle oli osunu mainio lääkäri :D

srallalle pieni lisärutistus ja (henkinen) apuvoima pakkaamiseen ja muuttoon.

29.1.2014
misukka
misukka

Täällä ois taas semmonen viilee aamu, -22 näyttää mittari nyt. Mutta ei se mittää ku päivällä paistaa taas aurinko :) Herätyskello soi seiskalta, ja kun nousin niin meijän pienin istu olkksrissa kahtomassa lastenohjelmaa. Miten sekkii osas jo laittaa nuo jutut päälle??? :D

Vien pienimmän tylysti tännää hoitoon ja yritän ite saaha kouluhommia eteenpäin. Kahotaan antaako tuo isompi poika työrauhan :)

Mitäs mammojen aamuun? :)

29.1.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...