Iltalörppää sitten vuorostaan :)

Vai kuinka? :)

28.1.2014
riu
riu

Meillä pojat nukkuu. Mä aattelin et ne valvoo pitkään ku nukuttiin vähän päikkäreitä ja herättiin viideltä, mut ei sit nähtävästi. Puol kympiltä nukahti kuopus ja esikoinen kympin jälkeen :) Mies tuli just iltavuorosta kotia ja mä suunnittelen vieväni koiran ulos ja nukkumaan menemistä.

28.1.2014
Keisarinna
Keisarinna
26 weeks pregnant

No mie taas mietin että määrääkö se aikuiselle pullon kossua ja uuden "lelun" :D

Maarutsellalle tsempoiä, en uskalla ees kuvitella mimmosta on kun lapset lentää pesästä. Muuttaako kovinkii kauas?

Jiin se ei tarvii tänäiltana pitkin unta uotella. Toivottavasti on ollu kuitenkii mukava ja antoisa päivä :)

28.1.2014
riu
riu

Se mun alkuperäinen kirjoitus tarkoitus oli ihastella riun lääkäriä. Kiva lääkäri, varmaan lapsellekkin mieleen ;) Toivottavasti osaa olla aikuisillekkin yhtä reilu. Tekisin mitä vain kun lääkäri joskus sanois että sun pitää nyt viettää yksi semmonen hemmottelu päivä. Käy kosmetologilla, parturis, osta ittelles jotain ihanaa ja tarpeetonta ja sitten meet syömään jotain herkkua johonkin ravintolaan, juot pullon viiniä, ja nukut ruususen unta ainakin kellon ympärystän ja heräät ilman minkäänlaista häiriötekijää tai velvollisuutta heti aamusta...no joo tähänhän nyt vois keksiä vaikka ja mitä jatkoa mitä sen lääkärin pitäis mulle sanoa... mutta vaikka yksikin noista olis ihan kiva!

28.1.2014
myrmeli
myrmeli

Mullakin soi kello aamulla viideltä mutta mun päivä ei ollu yhtään noin eksoottisen jännittävä kuin jiillä. Ihan töihin nousin. Ihan perus päivä. Töitä. ruoan laittoa. tiskausta. siivousta, maalien valintaa, lapsille höpöttämistä. Nyt lapset kohta unilla ja minäkin sukellan peittojen alle.

28.1.2014
myrmeli
myrmeli

Lörpöttelyä kai tämäkn, mutta ymmärsinkö oikein, ettei Liberokerhossa jaeta enään sitä 1v-pakettiakaan? Kun jäsenlahjoissa mainittiin vaan se laukku, jonka sai synnärilä kerhoon kuulumattakin..

28.1.2014
Sannukki
Sannukki

Käytettiin poikaa lääkärissä, joka neuvoi kuumeen laskemiseksi syyvä karkkii, juuva limppaa ja ostaa uusia leluja. Kaikkee sitä... :D Tullessa pysähyttiin abc:llä syömässä ja kun muut vielä söi niin mie kipasin kaupan puolella. Tautinen poikakii söi yllättävän hyvin, tais olla silläkii ihan nälkä. Ostin sille lego chima-lehden, aattelin että se toimii kun siinä oli lelu mukana. Juu nou, pitäähän sitä lääkärii totella :D Nyt sauna lämpiää ja jos sinne sitten kohta :)

Entäpä muut?

28.1.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...