Päivän puolta :)

Mä täällä pohdiskelen et pitäiskö mun mennä nukkuu vai pesee hiukset. Karvat on paskaset joten niihin pesu olis tarpeellista. Mut mua väsyttää niin et meinaan sipata tähän sohvatuolille jossa köllötän... Pyykkikone pitäs silti pistää pyörii eka, tein sit niin tai näin. Mitäs muiden päivään? Hitto et mie oon väsy ku mua naurattaa vieläkii ihan hulluna Jiin aamun alotus "mitäs mummojen aamuun..."

28.1.2014
misukka
misukka

Täällähän on tullu juttua :) otin sit parin tunnin päikyt. Kuopus kipas kainaloon joskus puolen kahden aikaan mut siinähän mulla oli unikaveri...

Meilläki on joulutähti keuttiön ikkunassa vielä enkä kyl jaksa vielä sitä ottaa pois. Se on ihan kiva yövalo jos tarttee jonneki päin hipsiä.

Kait tässä pitää ruveta jotain ruuan tapasta laittaa.

28.1.2014
misukka
misukka

kiitos teeko :) kyl ny helpottaa ku ei tarvii maksella turhia asuntomenoja sun muita.

28.1.2014
kissansiipi
kissansiipi

Onnea kissansiipi kaupoista!! Tsemppiä satumamma ja tuvitus ultriin! Meinaatko satumamma kysyä kumpi tulee vai säästää jännutyksen loppuun asti? Mä löysin serkkulikalle lahjaks legomönkijän :) mun rakas saamaton ukkoni yllätti mut ♥ oli soittanu meille sähkösuunnittelijan ja tilannut uuden roskiksen. Ihanaa!

28.1.2014
teeko
teeko

Huomenna tekeen asuntokauppoja ku sain oman kämpän myytyä :) onneks saa vähän voittoo ja laitettua säästöönkin vähän :)

28.1.2014
kissansiipi
kissansiipi

no meillä on olkkarissa ihan rehelliset tonttuverhot :DDD Pitäs vissiin vaihtaa... mutta kuhan sais nyt ensin siivottuu kutkulleen koko torpan :D

Kouluhommakii jopa edistyy vaikka oon kotona ja poika änkee ihan iholle vähän väliä. Mie niin halluun saaha tuon loppuun kun se kuitenkii on jo ihan loppusuoralla :)

Sralla sie alat olemaan pikkuhiljaa aikamoinen konkari tuossa muuttamisessa :D

28.1.2014
riu
riu

Joo, tulin siihen tulokseen, et jos yks kurssi aiheuttaa sen, että itkeä parun päivät pitkät kun en jaksa mittään, niin parempi lopettaa :) Heti päätöksen tehtyä on kyllä ollu niiiiin paljon parempi olo!

Mää kanssa eilen kattelin meijän verhoja, et kukahan vaihtas keväsemmät.. tuntuu et kun on joulu ohi, niin ois aika siirtyä kevääseeen..:D ostin eilen tulppaanejaki pöydälle piristämään, mut synkkien talviverhojen kanssa ne ei oikeen pääse oikeuksiinsa...:D  Tuo poika onki kivasti alottanu tota verhon vaihto operaatiota repimällä ne puoliksi jo alas... :D

28.1.2014
Tii03
Tii03

tuvitus tuu vaihtameen meijänkii verhot! nimim. jouluverhot olkkarissa :D

28.1.2014
riu
riu

Päipäi :)

En kovin pitkään kerenny koululla olla kun soitettiin hakemaan poika kotiin eskarista. Illalla sillä on sitte lääkäri, kun tuo sen lämpö on hiissannu eessuntaassun jo pari viikkoo. Sinänsä näppärää kuitenkii, että ku hävin hakkee pojan niin kelto oli siellä ja kerettiin jutella pojan asiat siinä sivussa :) Nyt sitte yritän saaha jonkunlaista työrauhaa, mutta pojalla on koko ajan jotakii "asiaa". Taijan laittaa sille jonkun piirretyn ja mennä sohvalle viereen läppärin kanssa :)

Misukan asemassa en kahta kertaa miettis, hiuksethan kerkee pesemään tuonnempana ;) Että tsemppiunet vaan!

Hieno juttu tii että helpottaa :) ...jotakii koulustressistä tietävänä osaan samaistua :)

28.1.2014
riu
riu

Mie luin että 'korvat on paskaset' ja mietin, että mites ne nyt silleen ja mites se liittyi tähän muuhun asiaan :)

Mulla on niiin hyvä fiilis ku jätin yhen tosi ressaavan kurssin pois! Jotenki aikaa alko jäämään niin paljon enemmän! Tuntuu että elämä voittaisi sittenkin :)

Mut tänään ollaan vaan kotona, teen kohta vähän tonnikalapiirakkaa, pojan kummitäti tulee töittensä päälle suoraan meille kylään niin pitäähän sille jotai ruokaa tarjota :) Sitä ennen voisin kyl siivota täällä vähän, että kehtaa ketään tänne päästääkkään :D Pyykit pyörii ilosesti jo.

28.1.2014
Tii03
Tii03
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...