Vauvalla nuha

Vauvan nenä alkoi vuotamaan kirkasta räkää tässä illalla. On tosi kärttyinen, nyt sain hetkeksi taas nukahtamaan. Laitoin sängyn päätyyn jalkojen alle vanhoja koulukirjoja, että hän nukkuu nyt hieman ylämäkeen. Onko vinkkejä, miten muuten voisin helpottaa toisen oloa? Voiko tuttia laittaa suuhun hänelle, jos nenä on täynnä räkää? Vietän vielä itekseni iltaa, kun mies on toisaalla, on ihan avuton olo.. :(

25.1.2014
ribery
ribery

Siellähän tosin on myös kaikenlaisia imusolmukkeita, joten jos nuha on pukannut kunnon tulehduksen, voi sielläkin tuntua tuo tulehdus.

26.1.2014
carata
carata

Yöstä selvittiin.. Puoli viidestä poika huusi täyttä kurkkua seitsemään asti. Kuumetta ei ollut, vähän vain lämpöä. Vettä huoli muttei maitoa. Makuullaan huuti hirveästi ja nostaessa kahta kauheammin. Ihan kuin olisi aristellut kainaloita!?! Ne kirjat, mitä laitoin sängyn päätyyn oli alle 100 sivun matematiikan kirjoja AMK:sta, ei siis kovin paksuja, ei mitään raamattuja sentään.. :D Ja sängyn jalkopää on pönkitetty seinän ja lipaston väliin, niin ei se pääse siitä keikkaamaan. Tämä selvennykseksi, ettei kukaan kauhuissaan ajattele, että onpas vastuuton äiti.. ;)

Kiitoksia vinkeistä, noita kainaloita seurailen vielä vai onko tietoa siitä miksi hän aristelisi niitä..??

26.1.2014
ribery
ribery

...ja tämä meni ihan väärään kategoriaankin :(

25.1.2014
ribery
ribery

onko täällä muita yökukkujia?

25.1.2014
ribery
ribery
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...