Iltaa sitten jo :)

Jos jonkunlaista lörppäketjua... :)

25.1.2014
riu
riu

myrmeli, mul on yks viisuri leikatyu pois ja se ei oikeastaan ollut yhtään paha. tosin se oli tuon kauhukokemuksen jälkeen et sikäli ehkä huono vertauskohta, mut mun mielestä se kävi nopeasti, olisko sitä sit joutunu pikkuisen pidempään varomaan ku peruspoistoa, en muista. Mut ei se viisureiden poisto mikään kovin kivulias ole, jossei satu mitään tuollaisia ihmeellisyyksiä.


oon katsonu muistaskseni yhden ainoa jakson putousta aikaisempina kausina, mut tällä kertaa jääny jotenkin koukkuun, en tiedä miksi? onko se parempi nyt ku ennen, te jotka seuranneet enempi?

25.1.2014
Mummy83
Mummy83

Aamusta mä vielä kuvittelin ettei menkat tunnu missään mut näköjään sitä oli vaan siirtäny omat asiat sivuun kun tuo pieni tartti hoivaa. Ja nyt sit iski ihan puun takaa...

25.1.2014
misukka
misukka

Eihän nuo nugetit oo ku paneroituja broiskupaloja. Maustamattomat fileet palottelin sopiviksi ja ripsautin kevyesti suolaa pintaan. Sit oikeestaan kotikokin ohjeella muut osuudet paitti se jauhoseos eli siihen en sit enää laittanu lisää suolaa. Ja paistinpannulla paisteltiin reilussa öljy-floraseoksessa.

Mä lukasin kesäkuun odottajien ketjua ja mä niin repesin. Siis itku tuli kyllä ku noita siun juttuja luin myrmeli. Ko oon asennoitunu et tuollasta se tulee oleen jos alan odottaa ja nyt tuli se käsittämätön oivallus et mulla ei tuu olemaan omassa odotusryhmässä tuollasta tukea. Saati et mie ikuna enää mihkään odotusryhmään pääsen ees. Ja tänään alko yk 13 joten nyt on ihan oikeasti vuosi yritetty uutta raskautta. Eikä sitä meille suoda.

Tästä tuli ny avautuminen vaikkei pitäny. On vaan taas hetken niin pirun paha olla... Miksei tää helpota?!?

25.1.2014
misukka
misukka

älkääkä pelotelko mua noilla teidän viisurien poistoilla, mulla se on vielä onnellisesti edessä päin. Mun viisurit on vaan hiitaasti esiin tulevia. Mun viisurit on ollu ekan kerran sinä päivänä kun sain lakin eli kevyet13 vuotta sitten ja nyt kaikki on päässy läpi asti. Pientä vaivaa niistä kyllä on. Tietty niille varmaan vois suorittaa oikean kirurgisen toimenpiteen.... Mitenkään kovasti siitä oliskaan kipeä jos ne pitäis veitsen kans poistaa... Mutta osan otto teekolle! Saat mun sympatiat!!!

Jnia, toi oli kiva työ sulta!

25.1.2014
myrmeli
myrmeli

Kerroppas misukka nugettien ohjetta. Miten laitat. Vois olla kivaa vaihtelua ja noi kaupan nugetit on ainakin ihan sika kalliita  kun siellä paketissa on vaan muutama hassu..

Vaikka teillä onkin ollu siellä kurja päivä ja etenki viime yö niin teidän päivä kuulostaa niin karehdittavalta. Eli siis niin rauhalliselta ja leppoiselta.

Mä oon siivonnu hiljookseen koko päivän ja käytiin lasten kanssa kaupassa ja tein ruoan. nyt vatta pulleena makaan sängyllä läppärin kanssa ja äsken katoin pätkän putousta. Muu väki saunoo. Mä meen vasta hetken päästä kun en tahdo kestää saunan kuumuutta ilman häjyä oloa niin mä vaan piiåahdan siellä että vähän lämpenisin.

Ainiin ja tuhlasin mä aikaakin tänään kun mun puhelimessa on ollu ongelma ettei siihen tule kuvaviestit läpi enkä niitä saa lähetettyä niin soittelin asiakas palvelu vika numeron kans monta kertaa. Vikaa ei löytynyt niin sovittiin että kun mies tulee koulusta niin kokeilen mun puhelimen korttia sen puhelimeen mutta siinähän kävikin sitten niin että mulla on se minimaalisen kokoinen silputtu kortti ja miehellä ihan normikokoinen ja kaikki vanhat puhelimetkin on tuolla vanhalla normaalin kokoisella kortilla varustettuja puhelimia niin mihis mä sitä voisin muka kokeilla. Noh eipä tälle mitään voi...

25.1.2014
myrmeli
myrmeli

Meillä ollu tällänen pakotetusti rauhallinen päivä ni on kateltu leffaa (croodit), pelailtu pelejä (kalojen ongintaa ja arvaa kukaa äsken) ja muuten vaan möllötetty. Kuopus nukkunu pariin otteeseen päikyt olkkarissa ni isi ja esikko on tehny pienoismallia ja raksaillu legoilla.

Sit tehtiin tossa ite kananugetteja ja on ne vaan niin eri planeetalta ku mitkää pikaruokala/einesmössöt.

Kuopus söi pienen annoksen pehmeetä kaurapuuroa. On pysyny sisällä. Jee! Ehkä meidän pienellä elämä voittaa...

25.1.2014
misukka
misukka

iltoja :) mua ri kyllä jäähallille saa ainakaan lätkää katsomaan. :) Cheekkiä olin katsoos ;) ja nyt meinasin et jos se Disney On Ice käytäis tytön kans kattoo mut saa nähdä jos päästään sinne stadiin asti ens viikonloppuna :)

tytön kaveri viihtys reilu 3h kylässä, joten sain pestyä pyykkiä ja siivottua oman vaatekaapin ja aamulla siivosin koko kämpän muutenkin :) tehokas päivä siis.

jnia, kannattaa se itseen satsaus aina sillon tällön :) parempi mieli pitkäksi aikaa :)

teekolle tsemppiä säryn kanssa, tiedän kuin inha tunne, kun mulla hammaslääkäri hajotti viisurin poistotilanteessa niin et joutus ronkkimaan niitä palasia sieltä vaik kuin kauan ja se on ainut kerta ku olen eläny buranahuuruissa monta päivää putkeen. Heti ku vähänki lakkas vaikutus, niin se jomotus oli aivan järkyttävää :( mulla kesti 4pv et toivottavasti sullakin on kohta jo pois..


25.1.2014
Mummy83
Mummy83

Tuo on nii ihana olo et kaipaan sitä jo! siis toi ruokaähky :D ja samoin tuollainen paketti itelles :D me oltiin just isomummoo kattoo ja Ukko kävi samalla kaupassa. ny kotiin jotain keittoo ja buranaa mussuttaa.. Vielä pitäis yhdet pyykit laittaa kuivumaan ja yks takki pestä. Sit olis viikon siivoukset taas pulkassa

25.1.2014
teeko
teeko

Justiinsa syötiin perheen kanssa, mie söin ihan liikaa ja on hurja ähky. Mieli tekis mennä mahan viereen makkoomaan... :D Mutta sinnitellään nyt :D Jääkiekot jää kahtomatta kun ramasee niin kivasti etten todellakaan jaksa lähee nyt lasten kanssa mihinkään ajelemaan. Lupasin että leivotaan, niin eikähän sitä oo jo siinäkii :)

25.1.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...