iltalörpöttelyä :)

Hyvissä ajoin ku alottaa niin kerkee enemmän... :D

22.1.2014
riu
riu

Kilppari katottiin sillon elokuussa ku oli se 9 viikon 24/7 etomiskausi..

Öitä mammat. Isännys kutsuu suihkuun ;)

22.1.2014
misukka
misukka

käy misukka lääkärissä, koska noihin voi liittyä vaikka ja mitä tai sit ei mitään. .. mummyllä on vissii ollu pikkasen vilu :D riulle: kyllä mun oma äiti Helsingissä asuu ja sinne meiltä on jonkin matkaa. Se on työn takia ollu aika paljon ulkomailla, välillä pitkiäkin aikoja nyt, kun lapset on aikuisia. Mä muutin kotoa pois 16 vuotiaana kun oli hiukka erimielisyyksiä isin kanssa joka oli siis todellinen Jäärä, niinku minäkin. . Itse sen valinnan silloin tein kun oli 2 vaihtoehtoa et ei mua suoranaisesti ulos heitetty. . isi ja äiti eros sit pari vuotta siitä ja se oli kaikessa kauhussaan meidän perheelle niin kova paikka et ei mitään rajaa. Aina on e silti vanhempiin yhteyttä pitänyt mut elukoiden takia en olis vanhemmille oikein päässy ja en olis silloin halunnutkaan kun entisestä ukosta erosin. Nyt kun kaikki ollaan aikuisia ja elämä on vienyt ollaan taas lähennytty tosi läheisiks koko perhe taas ja hyvä niin. Pojan serkku kävi täällä vielä illalla leikkimässä pojan kanssa kun on mummilassa.

22.1.2014
teeko
teeko

Hahhahah mummy :DDDD Hihihi illan naurut :DDD

Mursumurun salonki kuulostaa tosi kivalta, mie voisin tulla sinne vaikka heti asiakkaaksi! :)

Satumamma mie ainoostaan neulon, melkein joka ilta on tänkii talven aikana neulonu jonkun matkaa, keväällä aina neuloosi hellittää hetkeksi, mutta sitten se heinäkuun lopulla kun illat alkaa pimetä iskee uudella voimalla. Ja joka vuosi pahempana! Kyllä syntyy villasukkaa :D

22.1.2014
riu
riu

Ihana mummy ja työkengät :D Sattuuhan sitä.

riu. Mulla on tässä jo tovin vähän kroppaa turvotellu mut on pahimpana vasemmassa kintussa ku se turvotus todella kipuilee. Alottelin ketjuakin siitä et jos joku keksis mulle helpotuksia siihen.

Mein jannut saa ihan kohtsillään painua iltapalalle. Tunnin päästä on jo iltapesuaika :) Vihdoinkin.

22.1.2014
misukka
misukka

Täälläkii on pakkasta nyt rapiat -24 astetta ja eiku pakastaa vaan. Taitaa tulla melkosen kylmä yö... Toivotaan että auto edelleen starttaa x) Oon mie sitä ajellu lämpimäks että josko se siitä :D

Just syötiin ja voi jesta ku ramasee. Kohta saa onneksi tytön hakkee kottiin ja ois ennää iltapalat ja pesut jälellä. Silleen se vaan päivä aina vierähtää :)

Misukka mikäs siun koivissa?

Teeko onko siun äiti missä? Siis siun biologinen äiti? Ihana kuitenkii ku on tuonnonen varaäiti :)

Satumamma tuo neulominen on kyllä semmosta että se vie välillä mennessään :)

 

Maarutsellakii on saanu energiat takaisin... :D

22.1.2014
riu
riu

moikkis! täällä oli enää -13c verrattuna aamun -19c mut ihan yhtä kylmältä tuntu ku kävelin kotiin. Paras oli ku puolimatkassa huomasin et hitto vie, mul on työkengät jalassa! :) enkä muuten olis huomannu mut varpaita alko palelee :)

kotiin tullessa oli kirje odottamassa, tytön pääsykokeet kieliluokalle olis ens viikolla. Just se päivä kun meil on myös auditointi mis pitäis olla mukana, mut noi kokeet pitäis loppua 10ltä ja mun osuus auditointia alkaa 10.30.. pikkusen voi tehdä tiukkaa mut täytyy kattoo, en ihan mieheen luota et on ajoissa paikalla ja osaa sinne, jos sen pistää asialle, ku se on semmoinen gps urpo. ja mä nähtävästi kontrollifriikki :)

mulla oli yöllä aivan jäätävä suonenveto toises jalas niin et on kipeä vieläkin. :( nekin ihanuudet tulee takas, olin jo unohtanu et alkuraskaudessa oli samaa. Yks työkaveri kyl neuvoi magnesiumvoiteita käyttään et täytyis kokeilla.

tarttis ottaa skypetysyhteys toiselle puolen maapalloa ja kuunnella miten kuuma siellä on ku ite värjöttelee ja tutisee täällä :)

22.1.2014
Mummy83
Mummy83

tiskikone pääs heti jylläämään. Mä oon hoitovapaalla ratsutallilta, jossa yksityisiä, eli muiden omistamia harraste-/kilpa ratsuja itsellä mulla on yksi entinen ravuri tamma, joka on tällä hetkellä tiine. höpsöratsun oon siitä itelleni tehnyt. Se oli Hylätty yhden tallin nurkkaan josta "kaapasin" sen itelleni. . Tuolla missä pojan kanssa käydään on tuo mun oma ja 6 muuta tallin omistajan omaa Siitostammaa ja nyt vierailevana tähtenä 1 siitosori tän kevään. Sen tallin omistaa mun "varaäiti" jonka luona oon asunut nuorena ja kenellä oon joskus ollut töissäkin. On kuin omaa perhettä (vanhin hänen tyttäristään on poikamme kummitätikin) ja oli kyllä synnytyksessämmekin mukana kun tuli odottelemaan että pojan näkisi työvuoronsa jälkeen sairaalalle. Mä näin saliin siirtyessä hänet odotustilassa ja komensin kätilön hetken päästä hakemaan hänet saliin.. Oli kyllä meillä hänen psyykkauksesta kiinni ettei poika tullut imukupilla maailmaan kun lääkäriä jo haettiin paikalle niin sieltä tuli niin tiukka selostus tilanteesta ja"käsky" et oli pakko pusertaa vielä kerran ilman apua ;) juu, että hyvin läheisiä ovat ja mummoksi meillä häntä kutsutaan

22.1.2014
teeko
teeko

Iltasia

Meillä syötiin äsken ja nyt jälkikasvu kattelee pikku kakkosta. Äippä liberoi kintut koholla. Kyllä tuo tuntuu auttavan. Hassua kun turvotus laskee ni samalla jalasta tulee hitusen turta. Mutta sama juttu on jos nostan käden ylös. Ei veri jaksa kiertää väärään suuntaan.

Kauhiasti väsyttää taas ja paleltaa. Talon lämmöt taitaa olla taas vähän alhaalla. Nää pakkaset tiputtaa vähän mökin lämpöjä. Pienen pientä lämpövuotoa :p

22.1.2014
misukka
misukka

Täällä syötiin just ja kotiin lähtö olis edessä tallilta. Oli kyl niin kiva ottaa päikkärit sohvalla poju kainalossa :) jotenki vaan päädyin siihen sohvalle vaikka d Sänkyjä olis ollu vapaana 3.

22.1.2014
teeko
teeko

ie täällä tyttö kyyvissä uottelen kun silta on TAAS auki. Kaikista ärsyttävin asia tässä kaupungissa... Argh! Onneks ei oo bensa kuitenkaan vähissä kun muuten saattas tulla kylmä x) Kuhan tästä millon päästään niin käyn pojat ja vien tytön sen kaverin luokse pariksi tunniksi.

Mitäs mammat? :)

22.1.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...