Turvottaa - vasen kinttu kipeä

Mua on nyt jo hetken mietityttänyt tällänen kurja vaiva kuin turvotus. Sitä on kyllä joka paikassa jonkin verran mutta erityisesti vasemman jalan jalkapöytä on suorastaan kipeä turvotuksen vuoksi. Oon liikkunu, syöny ananasta, koettanu juodakin mutta turvottaa vaan. Tätä on ny ollu varmaan kolmisen viikkoa ainaki. Keksisikö joku mikä mua turvottaa ja miten tuota sais vähennettyä? Helppiä, pliis :)

22.1.2014
misukka
misukka

Jalan turvotus voi olla kyllä peräisin muualtakin, esim.polvessa voisi olla vika. Joillain jos kierukka oikkuilee, niin silloin loppu jalka turpoaa, eli juurikin pilvesta alaspäin. Ehkä kannattaa tosiaan soitella lääkärille.

22.1.2014
carata
carata

no kipu ja kivun lähde voi olla ihan eri paikoissakin. Isimiehen ranteen seutu on ollu kippee ja vähän turvonnukkin, tännään kävi lääkärissä, joka sano että kaularangassa on joittenkin nikamien välissä häikkää ja se sitten heijastaa tuonne käteen saakka. Että tiiä sitten näistä. Toivottavasti pääset pian lääkäriin niin jos se siitä alkais sitte selviimään :)

22.1.2014
riu
riu

Eikö se nivel olis sillon kippee? Ku tuo kipu on tosiaan ihan ihon pinnassa eli tuntuu ku neste puskis ihon läpi ulos muttei pääse.

22.1.2014
misukka
misukka

Tuo kipu on ihan turvotuksesta johtuvaa ja tuntuu jalkapöydässä. Ihan samaa kuin ollut noihin lapsosten loppuodotuksessa. Silloin kipu vaan tuntunut pahiten varpaissa.

Saattaahan tuo olla, että suonet on olleet puristuksissa kun istunut läppärin ääressä päivästä toiseen pitkiä aikoja. Taukojumppaa harrastettava.

Painoltani oon muutaman hassun kilon verran lievän ylipainon puolella.

Kai mun täytynee huomenissa soitella terkkariin ja kysellä hyviä arvauksia sieltä päin.

22.1.2014
misukka
misukka

Misukkaq, toivottavasti saat pian lääkäriajan.

22.1.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ok. Kannattaa silti nettiä selailla, jos sieltä olisi joku muu, jolla sama ongelma.

22.1.2014
carata
carata

Mulla ei oo diabetestä. Eli tuo on ainakin poissuljettu.

22.1.2014
misukka
misukka

En istu risti-istunnassa juuri koskaan just siksi kun se saa ton jalan puutumaan niin helposti.

Ei kai tässä taas muu auta ko soitella lääkäriin. Mä oon kohta siellä vakiasiakas ko jatkuvasti ny juossu siellä millon minkäki vaivan kans. Ja mitään selitystä ei mihinkään vaivaan saa. Kroppa reistaa vaan ihan turhan takia taas. :/

22.1.2014
misukka
misukka

Istutko jalat ristissä usein niin, että vasen jalka jää toisen jalan alle? Silloin se vois kerätä toiseen jalkaan enemmän nestettä? Kannattaa syödä ananasta, se poistaa hyvin nestettä. Myös liikkua kannattaa, jos suinkin mahdollista. Myös jalkoja vois pitää ylhäällä aina kuin mahdollista. Veritulppa voi kans kerätä nestettä, joten kannattaa käydä näytillä lääkärissä, jos ei ala helpottamaan.

22.1.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...