Lörpötellään hörpötellään! :D

Eikös juu? :D

21.1.2014
riu
riu

no kaho kyllä siellä eskarissa ja koulussa opetellaan ;) Meijän lapset pääsee kyllä polskimaan ja vesi on tuttu elementti, mutta ei nuo noin nuorena oo osannu tosiaankaan uija :D Meillä tässä kaupungissa on järvi ihan rannassa joka puolella että vaatii vähän vaivannäköä pysyä poissa rannaoilta kesällä :D

Teeko no hyvinhän siellä sitte loppuilta sujui :D

21.1.2014
riu
riu

Ja tosi hienoo et teekon telkkuongelmat saa helpotusta :) Aina joskus jonku puljun asiakaspalveluki futaa :)

21.1.2014
misukka
misukka

Mä aattelinkii et huono äiti ku ei järkkää mahiksia uimisen opetteluun. On se ihme et me ehitään yleensä korkeintaan kolme kertaa kesässä ees veden ääreen. Miten se voiki olla niin vaikeeta. Oon miettiny uimakouluaki tuolle mutta ko seki piru maksaa ihan liikaa. Huoh.

Tulin tos vähän aikaa sitten tanssitunnilta. Täytynee vähän venytellä tai huomenna on kauhia jumi.

Kuopus nukahti heti ku se oli miut nähny. Voi pientä suloista muruani.

21.1.2014
misukka
misukka

hahaa! Mä oon ihan intsinä!!! :) siis juu, maarualle kiitos taas kauniista sanoista ♥ joo telkku ei näy ja ukko on vähä huono tuulinen ...mutta.... Me päästiin saunaan (ukko jaksoi lämmittää ♥) ja mä soitin digitalle... Me saadaan häiriönpoistaja :) :) ne myönsi nätisti et ei oi meidän laitteista kii ja oikeesti! Ne soittaa jonnekin mistä laittavat sen häiriötä aiheuttavan kapustuksen kii, jotta meidän telkkari näkyy :)♥ mahtavaa! Oli vielä niin kiva asiakaspalvelija et ny on kyl hyvä mieli

21.1.2014
teeko
teeko

Tipihii kaikki on suhteellista, jos miulle tulis oppari siun aihepiiristä laasittavaksi niin vois olla pikkasen tiukemmassa :D Tuo vaan on semmonen aihe ettei kamalasti kiinnosta, ainakaan siis näin ennakkoon. Kyllä se varmaan siitä... :)

Hahaha miekii luin mitä teeko kirjotti mutta ei oikein jaksa ennää muistaa ku jäi jo edelliselle sivulle :D Jotakii tais olla rikkonaisesta telkkarista..? ;D No mutta onneks paljon ohjelmia näkkyy katsomosta ja ruudusta. Niin ja areenalta tietty, mutta harvemmin tullee kahottuu.

Satumamma mie kahoin että sie olit ostanu niitä lankoja missä on neon-värejä ja itekkii pyörittelin joskus samoja prismassa mutta jätin vielä ostamatta. Ne oli aika kivoja miun mielestä :)

Mie oon tässä saunanraikkaana ja lapset syö iltapalaa. Lähen kohta viemään siskolle tuota kakkuu kun se sitä niin vinku :D Samalla jos veis nuo sen astiat mitkä on joulusta asti ollu meillä :D

21.1.2014
riu
riu

Mummy se oli jotakii sen tapaista että pitäs suunnitella pienehkön tapahtuman järjestäjälle joku itsearvioinnin työkalu. No tapahtuman järjestämisestä löytyy ainakii kirjallisuutta valtavasti, mutta itse aihe... en tunne mitenkään suurta tunteen paloa sitä kohtaan :D

Maarutsella melkonen vesipeto tosiaan! Tosi tehokas uimaan, en muuta sano :) Ja siis tuo ikähomma... et sie minnuu niin paljoo vanhempi ole :DDD

21.1.2014
riu
riu

Onnea hienosta suorituksesta maaruan pienelle! jaksamista satumammalle! ! Kiva että riun tehtävät on hyvällä mallilla! mua ärsyttää mennä kotiin ku meillä on taas 2 päivää ollut telkkari pimeänä. Tänään tulis pari hyvää sarjaa mitä ois kiva kattoo ja ukko on huonolla tuulella ku eilen oli se piikitys ni tuo telkka on sille piste i.n päälle. mua se ei mun paljoa haittaa ku luen sit kirjaa.. Tosta uimisesta vielä, on siitä kyllä pienelle paljon iloa kun sit koulun uimatunneilla saa tehdä kaikkea kivaa! Mä opin kans 3 vuotiaana uimaan ja se oli aina niin mahtava ku sai tehdä sit kaikkea kivaa ja silloin ei kukaan kiusannut niinku muulloin aina. . Mulla oli luokalla 3 kaveria jotka ei kiusannut koskaan. .

21.1.2014
teeko
teeko

Iltasta

Mä vaan huikkasen teille moit ku kohta pitää lähtee taas tanssitunnille. Täytynee vähän vaatekertaa vaihtaa ennen ku lähtee.

Maarulla onki varsinainen vesipeto siellä. Oikeesti oppinu uimaan jo 3v? Meidän esikko ei vieläkään osaa vaikka on jo kohta 8v. Tosin eipä tuo ole paljon mahdollisuuksiakaan saanut opetteluun :/ Huonon äidin morkkis iskee. Ensi viikolla noilla on kuulemma taas uintia koulun kanssa. Hyvä vaan, että edes joskus pääsee uimaan.

riun koulu onkin tosi hyvässä mallissa :) hyvä riu!

21.1.2014
misukka
misukka

onpas maarua teillä kunnon vesipeto! :) se on kiva ku oppii aikaisin ni ei tarvi vanhempienkaan olla niin sydän kurkussa joka hetki.

luulen että tuota tyttöä ei ikinä saa hyppylavoille :) oon silti itekki kattonu et milleen sitä muka joskus on uskaltanu kympistä hypätä, ku nyt en menis siinä ponnahduslaudaltakaan enää :D

eih riu, se on vihoviimeistä ottaa aihe joka ei nappaa yhtään ku sitä on niin vastenmielinen tehdä ettei ainakaan vapaaehtoisesti tee ja sit venyy ja venyy.. :) mitä aihetta sulle on tarjottu?

21.1.2014
Mummy83
Mummy83

Joo on täällä sen verran lunta että pystyy pihalla lykkimään, pururaalle tarvii vielä lunta että sinne sais kunnon ladut :)

Ja on miulle tarjottu opparin aihetta, yhtään se ei kiinnostas, mutta kai mie sen teen ku en kehtaa oikein kieltäytyäkään. Ehkä mie siitä sitten innostun kun käyn vaan tekemään? :) Ja miusta referointi on niin helppoo, sen ku poimii pääkohdat ranskalaisin viivoin ja kirjottaa puhtaaks, urkundistakii selviää pienin pistein silleen :D

Satumamma, eikö siellä ois mittään mahista kimppakyytiin että pääsis nuo siun lapset joskus ees jonkun muun kyyvissä?

Miun pitäs käyvä kuorimaan pottuja, plääh...

21.1.2014
riu
riu

onk teil niin pal lunta et pääseeoikein hiihteleen pihalla? täällä on sen verran et maa on valkoinen, mut ei hiihto/pulkkailukeliä kuitenkaan vielä.

mulla olis illan ohjelmassa siivousta ja kun pyykkikori kerranki on tyhjä, ni vois pestä vauvanvaatteita :)

jotain ruokaapitäis kehitellä ja sit tarttis vielä koulujuttuja katsoa sen verran et ku eilen sain 10 kirjaa roudattua kirjastosta kotiin, niistä 2 pitäis referoida, täytyy hyväksyttää opettajalla ensin ja loppuja käyttää muuten vaan matskuna. jos aloittais siitä urakasta, helpoimmasta päästä kuitenkin.

joko sä riu oot oppain aiheen löytäny? mulla edelleen hakusessa.. :D

21.1.2014
Mummy83
Mummy83

Mie ihan omavaltaisesti päätin että aamuketju on nyt virallisesti vanhentunut. Kellokii ku tullee jo neljää :D Tässä syön suklaata, kaks isompaa tenavaa hiihtää takapihalla ja pienin kahtoo aamuisia lastenohjelmia. Työnjako kohillaan :D Isimies on pelaamassa sählyy, mutta tullee onneks ajallaan kottiin :) Saunailta ois taas tännää, ihanaa kun pääsee lämmittelemään tämmösen kylmän päivän päälle :)

Hei tiiättekö kuulkee, miulla on koulujutut aika kivalla mallilla! Muutama rästihomma ja pääsen alottamaan opparia! Jee! Yhtään uutta kurssia ei tarvii ottaa kun opintopisteet riittää :) Mii sou häpi :)))

21.1.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...