Huomenia kansakunta

Uusi päivä, uudet kujeet eiks jeh?

17.1.2014
misukka
misukka

Olipas muuten ihana ohje töppösille. Nyt kun enää edes auttavasti muistaisi miten joku piilosilmukka tai pylväs tehtiin. Edellisestä virkkauskerrasta lienee aikaa pian 20 vuotta.

17.1.2014
misukka
misukka

Onneksi ei emäntä käyny muuta ko peltiä ruttuun. Teillä on sit uus kaukaloki jouduttu hankkimaan.

Mut eipä iso auto paljon vaadi että se menee ko lähtee menemään. Mä kans eilen luistelin isännän S-Maxilla liikenneympyrässä. Aika hurja tunne kun tuokii lähes 2000 kiloa lähtee persus vippaamaan.

Mä olin jossain vaiheessa sitä mieltä et mä voisin skipata raskauden ja vauvavuoden. Et jos sais sen lapsosen suoraan vuoden tai kahden ikäsenä ni se olis hyvä.

17.1.2014
misukka
misukka

Uudet on kujeet täälläkin kun neiti on oppinu kääntyyn ja kiljuun niin eipä oo hiljasta hetkee muuta kun yöllä.Päikkäreitä ei neiti nuku kunnolla kun on oppinu uusia asioita joita pitää sit olla jatkuvasti tekemässä :)

17.1.2014
kissansiipi
kissansiipi

huomentapäivää :)

 

pikkuisen oli napsakka ilma, mutta tulin silti kävellen töihin, ku mies kuorsas niin antaumuksella aamulla ,etten tohtinu herättää. Tytön eskariryhmäkin meinaa mennä luisteleen tänään, ni meinasin että kyllä mä yhden 3km kestän kävellä. No kestin 2,5 mut vika puolikilsaa oli kyllä aivan jäässä ku siihen osus tuulikin. Saipahan aloittaa työpäivän kuumalla kaakaolla :D

satumamma, tuolla on aivan ylisöpö ohje tossuille, tein systerin tulevalle pikkuiselle joululahjaksi http://olemisenarvoitus.blogspot.fi/2013/09/virkatut-converset-vauvalle.html ja helpot ku mitkä. :)

 

heh piglet, mä taasen voisin elää sen 1-2v vaiheen vaikka kahdesti, jos sillä välttyis vauvavuodelta. Noi taaperot on enempi mun juttu kuin vauvavuosi, jolloin kaikki on pyörii vaan nukkumisen tai nukkumattomuuden ja rytmin hakemisen ympärillä. Tosin aika varmaan kullannut muistot, saat muistuttaa mua tästä reilun vuoden päästä kun valitan lapsen perässä juoksentelua ;)

17.1.2014
Mummy83
Mummy83

Meilläki on leffapäivä. Tuola ulkona on jotenki vaan NIIN kylmä. Eilen käytiin kuopuksen kanssa vartti ulkona ja jo siinä ajassa alko tulla kylmä vaikka oli ihan kunnolla päällä. Ei o jotenki ehtiny sopeutua tohon kylmään ku se tuli niin äkkiä.

Ei siis lähetty ees yrittää ulkoilua vaan laitoin pentujengin pyörii. Ehkä tossa iltapäivällä käydään kuitenki nenää näyttämässä ulkonakin.

17.1.2014
misukka
misukka

Vähänkö mä kaipaisin kännyyn nuolinäppäimiä... Olis noi typot hirmu paljo helpompi korjata.

17.1.2014
misukka
misukka

Huh mikä herätys mammaella! Meidän jansperi päätyi viereen seiskalta ku en millään jaksanu vielä nousta. . Nyt kutuutan silmät ummessa sängyllä et jos ukko vois herää auttaa ku meen ilman poikaa tallille ni en viitti lähtee niin et ukko nukkuu. . ärsyttävä tapa ku ei koskaan nouse aamulla. eipä tänään sen ihmeempää

17.1.2014
teeko
teeko

Kuis sie emäntä silleen puuta päiten menit ajelee? Hyvä et sait kuitenkii vielä auton kotia.

Eipä nuo kaakaojauhot matossa kuulosta yhtään kivemmalta ku satumamman perunajauhot...

17.1.2014
misukka
misukka

Voi ei mammae! On varmasti unihiekat karissu! Toivottavasti saatte ratkaisun tuohon pikapikaa, ja jos ensi hätään yrittäs saaha sen lapsen nukkumaan jollakii konstilla kyljellään?

Minnuu väsyttää ihan hurjana enkä millään jaksas lähtee pönöttämään odotushuoneeseen mutta ei kai se auta...

17.1.2014
riu
riu

Hui mikä herätys mammaella. Varmana säikäytti. Toivottavasti löytyy syy tuolle puklailulle.

Voin uskoo, et satumamma on ollu hiukka kiukkunen. Pistit varmaan neitokaiset siivoomaan tuotoksensa?

Meillä on näköjään kake kadoksissa... Kuopus kattelee ohjelmia töllöstä. Mä oon tässä yrittäny kattella et mihkä se kake on oikein sujautettu. Eilen illalla se oli vielä tossa pöydällä.

17.1.2014
misukka
misukka

Apua, millanen ylösnousu on mammaella ollut!

Pyydä siellä lääkärillä tutkimaan hieman laajemmin, mistä teidän vauvan kohdalla olis kysymys.

17.1.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta :)

Kotipäivä tännää enimmäkseen, esikoiselle nosti eilen yli 39 asteen kuumeen ja se oksensi kerran. Lattialle vieläpä kun ei vessaan kerenny. Mutta mieluummin kuitenkii lattialle ku vaikka sänkyyn, että siinä mielessä :) Pojat kohta herättelen, pienimmän vien tarhaan ja isomman kanssa mennään psykologille heti aamusta. Senkii kyllä vien eskariin sen jälkeen jos vaikka ees teoriassa saisin jotakii kirjottamista aikasiks. Ja oishan se hyvä antaa tytönkii levätä... Mie oon kyllä niin itsekäs äiti ku olla ja osaan, kun aattelin että toivottavasti tuo tauti ei tuu ainakaan minnuun viikonloppuna, koska onpas kiva hoitaa lapsia tuommosessa kuumeessa...

Kuhan mie tästä vähän herrään niin saahaan tää päivä nyt alkuun X)

17.1.2014
riu
riu

Parin minsan päästä pitäis mennä potkii esikko hereille. Kuopus toki herää samassa rytäkässä joten kaipaamani aamulöllöily pittää siirtää eteenpäin.

Jostain syystä väsyttää taas ihan järkysti vaikka tietääkseni en ole yöllä juossut yhtään mihinkään.

Tälle päivälle ei mitään kovin erikoista. Uhmispuhmiksen kanssa taistelua luultavasti taas tarjolla...

17.1.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...