Keskeytynyt keskenmeno vai ihan normaalia?

Hei vaan, en ole ennen tänne kirjoitellut, mutta nyt huolestuttaa kamalasti. Mulla oli jo aika kurja alku raskaudelle kun lääkärissä oltiin ihan varmoja kohdunulkoisesta ja sitten kun jotain näky kertoivat, että varma luultavasti tuulimuna ja sai kokoajan pelätä odotellessa, että pääsee ultraan. Sitten olikin ollut onneksi vaan myöhäinen ovulaatio ja syke löytyi. Se oli silloin 6 viikkoa sitten ja nyt 12 viikkoa täynnä. Nyt huolestuttaakin kun 9 viikolta alkaen varsinkin 10. viikolla hirveesti oksentelin ja viikolla 11 luulin ensin, että loppui kokonaan yhtäkkiä oksentelu ja itkin kamalasti ja soitin vaikka minne huolissani. Nyt sitten kuitenkin saatan oksentaa jostain hajusta about kerran päivässä, mutta näin ihan kamalan unen, että sain keskenmenon. Ja viikolla 10 mulla tais yks päivä tulla ihan tippa jotain rusehtavaa, niin sekin nyt vaivaa mieltä, että mistä johtui. En oikein luota noihin sairaalassa kun ovat tähän mennessä ollut melkein aina väärässä. Ja ei tunne siltä kuin olis raskaana. En käy vessassa useammin ja rinnat ei ole yhtään arat, vaikkei ollut murkkunakaan. Haluisin vaan kuulla kokeneemmilta, että onko normaalia tämä kaikkia?

14.1.2014
Chinchilila
Chinchilila

Kiitos paljon kaikille

16.1.2014
Chinchilila
Chinchilila

Komppaan edellisiä. Onnellista odotusta.

15.1.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ihana juttu! Tsemppiä odotukseen

15.1.2014
carata
carata

Hienoa että kaikki oli kunnossa. Toivottavasti raskaus sujuu hyvin loppuun asti.

15.1.2014
misukka
misukka

Teille*

15.1.2014
Chinchilila
Chinchilila

Juu oli tosi hyvin vauva näytti ihan normaalilta ja olikin melkein viikon isompi kuin luultiin. Piti vähän yskästä, että sai häntä vähän enemmän liikkeelle. Nyt on kyllä niin ihana olo. Kiitos vaan teistä ketkä oli lähettäneet viestiä ja kertoneet omasta kokemuksestaa.

15.1.2014
Chinchilila
Chinchilila

Asioilla on tapana järjestyä! Kyllä kaikki varmasti on oikein hyvin! :)

15.1.2014
carata
carata

Kiitos paljon vastauksistanne. Helpottaa oikeasti tosi paljon! :) Ja mullahan on tosiaan se ultra huomenna, mutta sekin tuntuu ikuisuudelta kun on tässä vaan odoteltu. Toivottavasti kaikki on hyvin ja sais alkaa nauttia vihdoin tästä raskaudesta.

14.1.2014
Chinchilila
Chinchilila

Ja mulla ekassa raskaudessa pahoinvointia kesti viikoilta 6, viikoille 15. Siinä se oli niin rajua, että olin tiputuksissa pari kertaa. Toisessa pahoinvointi alkoi viikolla 7 ja kesti melkein viikolle 20. Ja tässä viimeisessä pahoinvointi alkoi melkein heti plussan jälkeen ja kesti muistaakseni 15 viikolle, jonka jälkeen vain närästi ja kuvotti.

14.1.2014
carata
carata

Rinnat ei ole mulla olleet arat odotuksen alku vaiheilla, vaan vasta loppu vaiheilla, jolloin maitoa on tullut jo vähän. Pissalla olen juossut vasta sitten, kun kohdu on ollut niin iso, että painaa rakkoon. Unet on olleet mulla koko raskausajan aina villejä. Unet on joskus ollut tosi irstaita, joskus mies on pettänyt, joskus olen synnyttänyt kuutoset sektiolla, joskus jopa olen ollut Jasper Pääkkösen kanssa lintumetsällä! Pientä niukkaa rusehtavaa vuotoa täälläkin on ollut, mutta ennen viikkoja 10. Lääkärit ovat selittäneet ne aina kiinnittymisvuodoiksi tai valemenkoiksi.

14.1.2014
carata
carata

Pahoinvointi yleensä loppuu tuossa viikon 10-12 hujakoilla vaikka olisi ollut rajuakin. Huonompi tuuri niillä joilla se kestää kovin kauan.

Koeta ottaa rauhaksiin np-ultraan saakka. Sehän on sulla ihan kohta.

Pieni tuhru voi tulla hiertymästä limakalvoissa.

Eli yritä rauhoittua vaikka alkuraskautesi olikin stressin sävyttämä. Ihan normaalilta kuulostaa mun korvaani.

Ja noi unet kuuluu asiaan. Sä nyt pelkäät keskenmenoa niin paljon että se tulee uniinkin. Mulla oli ihan järkkyjä unia esikkoa odottaessa. Milloin odotusaikana meiltä paloi talo, millon minä tai mies kuoltiin. Joskus lapsi oli ainoa joka selvisi ja joskus mentiin kaikki. Synnytyksen jälkeen mä hukutin lapseni ammeeseen joka helkatin yö monta viikkoa. Alitajunta mokoma tulee unissa esiin...

14.1.2014
misukka
misukka

Joo ja anteeksi kun kirjoitettu vähän nopsaan puhelimesta kun virta pian loppuu.. Olisi kiva jos joku voisi vähän kertoa mulle miltä tilanne kuulostaa :/

14.1.2014
Chinchilila
Chinchilila
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...