Iltaa ja lörppää! :)

herätys ja lörpälle!! :D

13.1.2014
riu
riu

Noi ekat uhmakiukut on pahoja ku sieltä tulee kynttä, hammasta, nyrkkiä ja potkua. Täytyy vaan estää kun huomaa et nyt tulee taas. Ja kieltää kieltämästä päästyäkin.

13.1.2014
misukka
misukka

Me kanssa juotettiin hepoille tänään lämmintä vettä :) kyllä ne oli tyytyväisiä :) mä myönnän et oon antanut teidän jutella keskenänne ja lukenu vaan ku ei oo ollu paljo kurjoteltavaa.. Ukko tos pari tuntia autoili meidän kakkosautolla ni poju katteli ikkunastase aikaa mitä se tos pihassa pörräs ja mä olin pojan pahoinpitelyn kohteena. . Ihana eka"uhma" mee kieltää ku tyyppi seisoo sohvalla ni rupee puree, hakkaa naamaa ja repii tukan mun päästä. . Sit lopettaa ku mun hermo menee ja"ärähdän" mut poju on niin herkkä et rupee itkee :( sanon tiukasti vaan. On todennut et itkekööt sit ja syliin kyl pääsee kuhan ei uudestaan lyö.. Mut kuellän kyl satuttamasta.. Mul on poskessa nytkin hienot hampaan jäljet :( onneks poika rauhoittui ajoissa ja istu tos iltapalan jälkeen tunnin mun sylissä lukemassa :)

13.1.2014
teeko
teeko

Tää menee kuule ihan niihin outoihin oireisiin. Äsken ku ajoin kokouksesta kotia ni ihmettelin ko viilteli kohdunsuulla niinko olis synnytystä tiedossa. Ihan samoja viiltelyitä oli esikosta aikanaan, samoin kuopuksesta ja menetetystä siinä vaiheessa ku alko jotain vihdoin tapahtuu.

Mulla kuiteskii kierto puolessa ja olin tunnistavinani oviksen 3 päivää sitten. Alan kohta tosissani epäilee itteeni...

Mut siis joo. Just tulin kotio. Täällä on kyl hiljasta ko hautuumaalla. Meidän sihteerillä oli rääpäle mukanaan. Että noi vastasyntyneet voi olla sinttejä. Alle 3kilonen ja alle 50 senttiä. Koskaan nähny noin pientä. Ja veteli hirsiä koko 2-tuntisen. Olihan se söpö. Mut ei kyl herättäny mitään tunteita. Ylleensä halunnu ees vähän ihastella tuommosta nyyttiä.

13.1.2014
misukka
misukka

No elekee nýt tuolleen toistenne päälle puhuko kaikki yhtäaikaa :DDD Pikkisen hiljanen palsta tai jotain :D

Onko siulla misukka ollu ihan mahatauti, vai onko nuo jatkoo siun ouvoille oireille? Ja siis miulle on kanssa käyny tuolleen ku väsyneenä kimpoon unilta että voi juma se on jo kolme, niin juu ei ku yks :D Been there, done that, got the t-shirt :D Ja siis positiivista oli että kerkesit noinkii paljon tekemään sinä aikana :)

Meillä isompikkii poika nostaa lämpöä. Täytyy kohta ehtii eskarin numero ja laittaa viestiä. Jollakii ilveellä pitäs onnistua perumaan aamulla pojan hammaslääkäri. Tai siis onnistuuhan se, muistaminen on se mikä saattaa tuottaa vaikeuksia X)

13.1.2014
riu
riu

:D Hehhee riu

Toivotaan, että tein pieni paranee pian.

Mä vetelin sit reilun tunnin unia ku kuopuski oli päikyillä. Ja olin kyl ihan tillintallin että ko tuo kipas huoneestaan mun viekkuun ni katoin kelloo et 5 yli 3. Kauhee paniikki! 5 minsaa myöhemmin ihmettelin et kuin isännys ei koululaisen kanssa ole vielä tullu kotiin ja rupesin tulkkaa kelloaki tarkemmin ni se olikii ollu vasta vartin yli 1. Mä kun luulin et onnellisena nukuin kolmatta tuntia ihan huomaamatta. Noh, parempi näin. Sain pyykit pesuun ja tiskarinki pesemään siihen mennessä ku noi oikeesti tuli kotiin.

Mulla olis yhdistystoimintaa tälle iltaa. Eli hallituksen kokous. Tunnin päästä alkaa kokous eli kai mun pitänee vetää vaatetta niskaan jotta oon ees likimain sen oloinen että kehtaa mennä. Mut päikyistä huolimatta kauhia väsy. Ja sisuskalutki on kai löytäneet järjestyksensä ku vaan tärinä enää tekkee vähän pahaa. Ei sentäs oo jatkuvaan kipiänä.

13.1.2014
misukka
misukka

Hei joo! Ja siis ihan parasta koko päivässä, jopa parempaa ku melkein ilmanen jauheliha: meijän digiboksi tuli kotiin!!!! Se oli huollossa monta piiiitkää viikkoa mutta tänä aamuna postimies sen toi! Oi sitä riemun ja onnen määrää!!! Ja olihan se hauskaa kuitata tällä kelillä ovensuussa pakettia pelkässä yöpaidassa nännit näpöllään XD

13.1.2014
riu
riu

meillä pienin on vieläkii kippee. Päivällä se sen verran piristy että käytiin prismassa. Ei muuten mutta siellä oli suorastaan järkyn halpaa jauhelihaa, 400g 0,99€. Ostettiin kymmenen rasiaa :D Ja sitte pojalle lörtsy ja jogurttijuomaa ja sen sellasta mistä lapset kippeenä tykkää. Voi toista kun se kuume taas nousee :/ No huomenna on varmaan jo kuumeeton päivä, kun ei se noilla pienillä yleensä kauempaa kestä. Vaikka mie salaa toivoinkii että ois tullu vesirokko :D Keskimmäisen geeniperimän kiekkokoulu jäi nyt sitte väliin tällä kertaa, mutta jos sitte ens viikolla :)

Mitäs mammat, kuinka on päivä menny? :)

13.1.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...