Hyvä haba!!

Kyllä on unet jäänny tässä perheessä vähemmälle kun pojalla on korvatulehdus kierre ja nyt vielä kaupan päälle flunssa. Lapsi ei suostu nukahtamaan omaan sänkyyn niin me vanhemmat toimimme moottoreina erittäin heiluvaan pesään eli rattaisiin. Yritän aina etsiä asioista hyvätkin puolet ja tässä tapauksessa Se taitaa olla Se että allit on saannut kyytiä eikä rahaa ainakaan kulu kuntosali korttiin ku sali löytyy kotoa. Neuvolassa neuvottiin että lapsi pitäisi vaan laittaa sänkyyn ja antaa huutaa siellä. Tätä kuulemma jatkuisi noin 4 yötä ennen kuin lapsi tajuaisi jutun idean. Minusta Tää kuulostaa aika raaalta eikä ole ollut sydäntä tehdä tätä sairaalle lapselle.. Mikä neuvoksi?

12.1.2014
tanja8700
tanja8700

kiitos kaikille vinkeistä! :)

Ehkä Pitäis hieman selventää tota neuvolasta saatua neuvoa ne tarkoittivat sen yleisenä lapsen totuttamisena omaan sänkyyn.

Nyt meillä on ruvennut menemään paremmin kun lapsi on tervehtynyt. Enään nukutamme vain rattaisiin jonka jälkeen hän nukkuu koko yön omassa sängyssä. :) Meillä kävi viime viikolla sairaanhoitaja kotona jonka kanssa mietimme mikä voisi auttaa näissä uni "ongelmissa" ja sain häneltä hyviä neuvoja ja esim. Taulukon johon voi kirjoittaa lapsen unirytmiä. Tästä oli apua sain käynnin jälkeen lisää varmuutta ja hyviä neuvoja esim. Tassutteluun liittyviä.

Ehdotuksia joita teiltä olen sää nyt tuo kuminauha juttu oli uusi ja sitä voisi kokeilla :). Pääpuoli on jo jonkin aikaa ollut sängyssä korotettuna ja harmillisesti herra ei enää suostu nukkumaan vieressäni niin kuin ennen. :(

Nyt enään pitäisi päästä eroon noista rattaidta kokonaan ajattelimme totuttaa herraa nukahtamaan omaan sänkyynsä päiväunien merkeissä näin aluksi... Toivottakaa onnea!! :)

28.1.2014
tanja8700
tanja8700

Meilläkin tukkoista lasta joskus nukutettu rattaissa puoli-istuvassa asennossa. Eli nostetaan selkänoja yksi aste ylöspäin makuuasennosta. Auttaa varmasti myös korvien paineeseen tulehduksissa. Koettakaa hissukseen vähentää vaunujen hytkyttelyä. Tuohan saattaa olla jo opittukin tapa jos kovin pitkään olette tuota joutuneet tekemään.

Ja neukkuhoitaja varsin väärällä alalla jos hänen mielestään kipeä lapsi pitäisi jättää yksin huutamaan. Ei lapsi siitä muuta opi kuin ettei hänen hätäänsä vastata. Terveellä lapsella joillekin huudatus toimii mutta ensin pehmeämmät keinot läpi heilläkin.

13.1.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...