Mitä appelsiinista?

Miulla on tuossa ämpärillinen appelsiineja, kiitos isimiehen. Se sano että lapset syö, kysynpähän vaan että kenen lapset..? :D Että jotakii noista ois kait tehtävä ettei ne mee ihan hukkaan, mutta mitä? Ideoita?

9.1.2014
riu
riu

Kiva, että näitä ideoita on tullut.

Itsekin harkitsen tän tarjouksen hyödyntämistä.

10.1.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

mie tein eilen appelsiinista, banaanista ja persikasta smoothien. :) oli hyvää!

10.1.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Eiks lidl tai joku myynyt just edukkaasti mehupuristinta, mietin just sellaisen hommaamista ja sit ämpärillinen appelsiineja, nam! Appelsiini-riisiä mäkin tekisin ja sit kiisseliä, sitä tehtiin koulun köksässäkin jo vuosikausia sitten :)

9.1.2014
Jopster
Jopster

mummy en miekää voi noista syyvä ku appelsiinia, ihan lapsia varten mie sitä tekisin :D Ja kylmä riisi menee tonnikalasalaatissa, se taitaaki olla ainoo.. :D

Lämpimässä ruuassa se hedelmä menee jos se ei maistu siinä X) siis oon syöny esimerkiksi tosi hyvää currykastiketta missä oli omenasosetta pohjana jne. Mutta oon siis tosi epäluulonen tuon asian kanssa :D Toisaalta, vasta edelliskesänä opin syömään oliiveja, että kaikki on mahollista! :D

9.1.2014
riu
riu

joo mietin just et tarttisko munki hakee se ämpärillinen appelsiineja ja wienernougattia, ku tuo vimppa ohje alko himotuttaa :)

se hedelmäsalaattikaan ei kuullosta pahalta, mulla vaan on siitepölyallergia ni kaikki nuo hedelmät aiheuttaa raakana oireita, ni mikäköhän reaktio mahtais olla yhteisvaikutuksesta :D

kyl lämpimän ruoan kans voin hedelmiä, etenkin appelsiinia ja ananasta käyttää, mut kylmä riisi on yks inhokki, en tykkää siitä edes salaateissa.

9.1.2014
Mummy83
Mummy83

Hyi ja toinen inhokki on riisi jälkiruuissa, siis wtf??? :D

Joo mie taijan tehä pari kakkuu pakkaseen, olit mummy löytäny aikas kivoja ohjeita :) Ja sitte kahtoo nyt... kuoritaan iltapalaksi jokunen, tuossa ois kiiviä, omenaa ja päärynää että vois tehä hedelmäsalaatinkii jos jaksas vaan leikata ja kuoria :)

9.1.2014
riu
riu

mä oon ihan käsivoimin puristanu smoothien joukkoon kokonaisen appelsiinin, ei se välttämättä puristinta vaadi, mut kädet ei kyllä kestä kolmelle lapselle mehulasillisen puristamista :D

kuivakakkuja ni voi pakastaa ja syödä joskus ku appelsiinyliannostus menee ohi :)

http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/meheva-appelsiini-suklaakakku

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/222677/AppelsiiniKakku/

http://www.hellapoliisi.fi/kakut/kahvikakut/69-appelsiini-wienernougatkakku

9.1.2014
Mummy83
Mummy83

Jälkiruuaksi appelsiiniriisi.

9.1.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

ne ämpärit oli k-supermarketissa, vinkvink ;)

Miulla ei oo millä puristaa niistä mehua, lapset sitä jois kyllä mielellään. Mie en ite oikein osaa syyvä hedelmiä, en oo koskaan oikein tykänny appelsiineistakaan. Että siitä tämä nirsous ja vastentahtoisuus :D Kai mie teen sitte kiisselii ja paistan jonku kakun, jos nuo jää syömättä niin eipä oo miun vika. Ei vaan oo kovin ekologista tuua tänne asti biojätteeseen laitettavaks X)

9.1.2014
riu
riu

Hyi en ikinä sotkee suolaiseen ruokaan marjoja tai hedelmiä! X) Kiisselii mietin itekkii, mutta en oikein tiiä uppooko sekään meijän lapsiin. Joskus tein ja ne ei oikein sitä syöny, mutta voinhan mie semmosenkii kiehauttaa :)

9.1.2014
riu
riu

Tai heität jonku lihapadan joukkoon:)

9.1.2014
Tii03
Tii03

kiisseliä:) tai sit vaa dippaat suklaaseen :D

9.1.2014
Tii03
Tii03

ja jos keksitte muuta kun juustokakun niin siitä plussaa :D

9.1.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...