G: oletko mielestäsi hyvä

a) leipomaan b) tekemään ruokaa?

8.1.2014
riu
riu

Leivon tosi harvoin mitää ku ei huvita vaa itelleen leipoo mut voi olla et se muuttuu sit kuhan vauva on niin iso et voi syödä leipomuksia. Ruokaa tykkään tehä ja teen kuulemma hyvääki ruokaa.

21.1.2014
zennaes
zennaes

a) joo, jos vaan mun Kenwood saa vaivata taikinat. Siinä oon nimittäin toivoton. :)

b) olisi ehkä huolestuttavaa jos vastavalmis kokki ei olisi hyvä tekemään ruokaa, joten olen. Omalta osaltani jatkan kouluttautumista vielä opiskelujen jälkeenkin jatkuvalla kirjallisuuden tankkaamisella ja uusien, omien reseptien testaamisella. Shiis, kyllä. :)

9.1.2014
RJ89
RJ89

Sanotaan näin, et oon aina tykänny leipoo ja tehä ruokaa ja itelle ne on maistuneet! :D

Mää inhoon kans tehä ohjeen mukaan.. yleensä johonkin leivonnaiseen katon ohjeen , jos en ole aiemmin tehnyt, mut siitäki katon tyyliin, et vaahotetaanko munat ja sokeri vai voi ja sokeri ja muutenki vähän järjestystä, määrät heittelen aikalailla päästä..:D

Mies aina kysyy, et kauan ruoka on uunissa.. en ymmärrä moista kysymystä, en minä tiijä, niin kauan ku se on kypsää :D :D

Tässä talossa ei oo nii justiisa meneekö ihan nappiin, kunhan se maistuu:)

Ainoo missä oon tooosi tarkka ja ihan neuroottinen on kanan ja possun kypsyys..kanaakin kun paistaa niin se on tuhannen silppuna siinä pannulla ku on pitäny pilkkoo niitä paloja varmistuakseni et on kypsää...!

8.1.2014
Tii03
Tii03

en oo kyllä kumpaakaan! Meillä isi touhuaa keittiössä. . Kyllä mä jotain perusruokaa teen

8.1.2014
teeko
teeko

Kelvollisia tuotoksia tulee sekä leipoen että tavan ruokaa kokaten. Ja joskus onnistun jopa hienosti.

Kyllä pojille on kelvanneet meikäläisen synttärikakkutuotokset. Tuossa meiän esikon 5v kaakku :) http://aijaa.com/7amzdO

8.1.2014
misukka
misukka

Ja ruoka, arkiruoka onnistuu. Makkarakeitto, jauhelihakeitto, kasvissosekeitto, makaronilaatikko, lasagne, kaalilaatikko onnistuu. Myös kana ja riisi erilaisina versioina onnistuu aina. Pasta ja esim.tomaattinen jauhelihakastikekkin onnistuu. Ruskeaa kastiketta en koskaan tee, koska en tykkää. Mut suunnilleen perus arkiruoat onnistuu. Pihvien paistot jätän miehelle. Lohkoperunoista ja salaateista vastaan silloin minä. Grillata en osaa, mutta sekin johtuu siitä, että mies usein hoitaa sen osuuden pyytämättä.

8.1.2014
carata
carata

Leivonnassa olen alkanut onnistumaan. Tietty, jos yrität lapsen hereillä ollessa tehdä jotain, niin voi olla, et pullat on jääneet raaoiksi/palaneet. Kaikkea sattuu, mut suurimmaksi osaksi ainakin kaikki makeat leivonnaiset onnistuu. Suolaisia en oikein osaa tehdä. Kinkkupiirakassakin pohja jää usein raa'aksi.

8.1.2014
carata
carata

oon parempi leipomaan ku laittaa ruokaa ja varmaan just siitä syystä, että leivontaohjeet on tarkkoja, niis on tarkat mitat ja ajat ja kuvaukset mitä tehdä millonki ja missä järjestyksessä.

ruoanlaiton "hyppysellinen suolaa", "ripaus muatapippuria" ja "keitä hiljalleen kunnes kypsää" saa mut varovaiseksi maustamisen kanssa ja kypsyysasteestakaan ei ikinä voi olla varma.

8.1.2014
Mummy83
Mummy83

Mie en tee ikinä mittää ruokaa ohjeella, siks varmaan en tykkää leipookkaan kun siinä ei voi olla niin suurpiirteinen :D

8.1.2014
riu
riu

ihan joo. ohjeet jos on hyvät niin melkein mikä vaan onnistuu (poislukien gourmetruuat) :) leipomukset vielä varmemmin..

8.1.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

no leipomaan oon kuulemma ihan hyvä.. siis semmosia perusleipomuksia kovin vaikeita ei rohkene tehä jos menee mönkään.. Ruoan meillä tekee aika pitkälti mies hän on hyvä siinä. Mä en niinkää sitä puolta hallitse mut aina jotain pientä ja paljo kokkaillaan yhes..

8.1.2014
Tatja84
Tatja84

Mie oon melko pitkälti surkee leipuri. Suolaset tuotokset onnistuu ihan ok, mutta en osaa esimerkiksi leipoo kääretorttua. Kakkupohjaa en oo saanut varmaan ikinä onnistumaan! :D

Omasta mielestäni (ja myös perheen mielestä :D) teen hyvää ruokaa. Sitä on aina riittävästi ja se on miusta myös monipuolista. Toisaalta helppo tehä monipuolista ruokaa ku lapset syö mitä vaan :D

8.1.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...