Hiivatulehdus raskaana

Onkos mammoilla vinkkejä mitä kannattaisi kokeilla hiivaan? Se vaivasi jo ekassa raskaudessa muutaman kerran enkä edes ensin tajunnut mikä mulla oli mutta sitten hoitui muistaakseni jollakin canesten tms voiteella. Nyt menossa viikot 8+3 ja hiiva taas riesana :( En nyt mitenkään erityisesti ole edes herkutellut sokerilla tai valkoisella viljalla mutta mietin voisikohan karpalactista olla apua? Onko kukaan käyttänyt sitä? Sillä vaan ajattelin että kun tää on todennäköisesti uusiutuva vaiva ja nyt alkoi jo näin aikaisin. Kaikki hyvät vinkit ja hoitokeinot otetaan vastaan!

7.1.2014
Jopster
Jopster

minä kärsin loppuraskausen hiivakierteestä joka johtui kuivuudesta. Käytin lääkärin suosittelemaa Ceridal lipolotion sprayta ja johan helpotti :D

8.1.2014
Miyu913
Miyu913
1 year, 6-month-old toddler

Enkä tullut ajatelleeksi että mulla olis kuivat limakalvot koska valkovuoto oli runsasta. Vähän epäillen  otin noi käyttöön kun apteekista ehdotti. Mutta nyt on valkovuoto vähentynyt hurjasti kun limakalvot on kunnossa.

8.1.2014
misukka
misukka

Usein hiiva johtuu kuivista limakalvoista kun hiertyy vähänkin rikki. Mä suosittelen kokeilemaan jotain kosteuttavaa geeliä tai rasvaa. Apteekista saa mm. ACOn tuotteita tai vagisan-voidetta.

Ite oon kärsiny jatkuvista hiivatulehduksista (ilman raskauttakin) ja nyt en ole vuoteen tarvinnut yhtään hiivakuuria kun oon käyttäny noita kosteuttavia geelejä ja voiteita.

8.1.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...