Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Montako räjähdystä per äijä sitä oikein onkaan?:D

Elikkä kaikki alkoi siitä kun oltiin 3v yhdessä exäni kanssa, tulin raskaaksi ja hänelle tuli joku pakokauhu ja jätti minut, hyvissä väleissä kuitenkin oltiin ja oli mukana synnytyksessä yms, hoitaa vauvaa kuin unelmaa :) oltiin nyt noin vuosi oltu erossa kun hän yht äkkiä sanoi että haluaa yrittää uudestaan... Olin aivan innoissani ja kaikki meni hyvin kunnes vähän ajan päästä hän sanoi että ei tiedäkkään mitä elämältänsä haluaa ja että ehkä me ei kuulutakkaan yhteen, olin taas aivan maassa kun unelma kokonaisesta perheestä mureni, kunnes hän oli uudestaan alle viikon päästä että yritetään jolloin sanoin hänelle että tämä oli nyt sitten viimeinen kerta ja että en ala mihinkään on-off suhteeseen, nyt sitten viime perjantaina tultiin kuitenkin siihen päätökseen että tämä suhde oli nyt sit tässä, ja ihmettelin kun ei ees yhtäkään kyyneltä tullu.. Onkohan näin että yhtä äijää kohden on tietyn verran vain itkupotkuraivareita??:D harmittaa vain :( olen aina halunnut kunnon perheen ja hän sen myös tietää, mutta valoisana odotan tulevaa ja ehkä sieltä ratsulla saapuu joku prinssi minun ja pikkuiseni elämään! Onneksi super hyvät välit lapsen isään mutta mutta, ei oo helppoa kyllä :D kiitos kuuntelusta, halusin vaa päästä jonnekin avautumaan kun perheeni on niin räjähdys herkkä että en halua heitä enää hämmentää vaikka tietävät asiasta ja hyväksyvät sen :D en vaa ymmärrä miten tässä näin kävi, poika ei vaa halua nähdä vaivaa minkään eteen ja luovuttaa saman tien, itse tekisin kaikkeni noin pitkän suhteen jälkeen että sen saisi eloon, mutta yksin on turha yrittää.. Ihmettelen vain itseäni kanssa miten pysyn näin leppoisana :D

7.1.2014
hursjes
hursjes

Toivon, että sä olet nyt käsitellyt tunteesi ukkelia kohtaan etkä retkahda enää jos yrittää taas tunkea teidän elämään. Onhan sulla jo kohtalaiset näytöt teidän yhteisestä tulevaisuudesta. Eli ettei kovin vakaata sellaista ainakaan ole luvassa.

Hieno juttu jos lastaan hoitaa hyvin ja haluaa sen tehdä. Väkisellä saman katon alla ei kuitenkaan tarvii olla jos ei siitä mitään tule.

Tsemit ja jaksamisia.

7.1.2014
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

No ehkä se tosiaan on nyt niin että se suhde lapsen isään on nyt käsitelty? Mietin vaan että tulleekohan se mies taas toisiin ajatuksiin, ja mitenköhän se vaikuttaa taas sinnuun? Mutta hienoa että oot positiivisin mielin katse kohti tulevaisuutta :)

7.1.2014
riu
riu

Ei ole kokemusta asiasta, mutta ne negatiiviset tunteet tulee ehkä myöhemmin sulla pintaan.

Voimia ja taistelulehtoa sulle! Pärjäät kyllä!

7.1.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

:)

7.1.2014
hursjes
hursjes
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...