Iltalörppää! :)

Miten ois? Aatella ois piiiitkään aikaan aamu-, päivä- ja iltalörpät! Vaikkakii lyhyet, mutta kuitenkii... :D Miltäs on paluu arkeen tuntunut?

7.1.2014
riu
riu

Toimem mikä auttaa omaa oppimista on, että joudut selittämään jotain asiaa toiselle. Siinä yhtäkkiä itelle vaikeastakin aiasta tulee päivänselvää kun palaset kolahtelee paikoilleen. Kun joutuu tosissaan miettii, kuinka sä tämän selität ymmärrettävästi toiselle.

8.1.2014
misukka
misukka

Tuohan se paras tapa onkin opiskella. Siinä jää väkisinkin asiat mieleen ku ensin luet, sit pohdit ja vielä kirjoitat ylös. Se on työlästä sillä hetkellä mutta asian muistaa kans paremmin sen jälkeen. Kunhan ne muistiinpanotkin on napakat eikä niiden lukemiseksi tarvii tehdä uusia.

Mulla joskus mennyt muistiinpanot jaaritteluksi ni ei niitä ole jaksanut sitten edes lukea :D

8.1.2014
misukka
misukka

joo hömppä menee semmoista sadan sivun tuntivauhtia, paitsi jos oikein tahtoo nautiskella tosin hömppäkirjoissa harvoin on semmoista kieltä et pitäis sen takia nauttien lukea hitaammin. Jotkut kirjailijat on semmoisia et niitten lauseet haluaa lukea sana sanalta ja miettiä ja ihastella lauserakenteita. Vähän samasta syystä tykkään hiphopista, niin suomenkielisestä kuin englanninkielisestäkin :)

koulujutut on joo asia erikseen, erittäin tuttua tuo että on lukenu sivun pari eikä muista mitään lukemaansa ja kun lukee uusiks niin teksti on ihan uutta :D siihen sit taas oon kehitellyt semmoisen tavan, että teen joka sivun/kappaleen jälkeen muistiinpanoja. Eli luen kirjan vaan kertaalleen, kirjoittaen samalla muistiinpanoihin oleelliset pointit ranskalaisilla viivoilla tai keksien asian jonkun käytännön näkökulman tai esimerkin ja laittaen sen muutamalla sanalla ylös. ja sit luen ennen tenttiä vielä ne muistiinpanot läpi. Toimii mulla paremmin ku kirjojen pänttääminen, ja vaikka se siinä luku-ja kirjoitushetkellä onkin pikkuisen työläämpi tapa :)

voi ei sralla sun pientä.. :) uteliaisuus voittaa vielä järjen, mutta hienosti sentään tajusi missä meni vikaan eli oppi kuitenkin jotain? tai ainakin tiesi tekevänsä väärin.

7.1.2014
Mummy83
Mummy83

Voi apua srallan jannua :D

Mut ongan se hyvä että oppi kerrasta.

Miekii kattelin mummyn kirjamäärää, et onpas tullu lukastua.

Mieki oon nopee lukee hömppää, 800 sivua menee ihan kivasti parissa kolmessa illassa jos vaan saa rauhassa lukea sen 3-4 tuntia kerrallaan. Mut ei se oppikirjojen lukemiseen auttanu yhtään :) Ne ei ollu yhtä kiinnostavia ja useasti sai tavata samaakin sivua pariin kolmeen kertaan ennen ku pääs ees auttavasti jyvälle mitä siinä sanottiin. Ku ehti edellinen lause unohtua ennen seuraavan puoliväliä :D

7.1.2014
misukka
misukka

Riu meinas kääntää vuorokausirytmiä vähän uuteen uskoon?

7.1.2014
misukka
misukka

Ninnup on päässy asian ytimeen :D Pittää säästellä kehut sopivaan hetkeen koska jos meet muistuttaa et nyt lapsi erehty käyttäytyy nätisti, ni se loppuu siihen paikkaan.

Oisit vasta kotona kehunu miten hienosti reissu meni.

7.1.2014
misukka
misukka

iltoja! hitsit, lainasin hömppäsarjan kirjoja (3) kirjastosta vain huomatakseni että se onkin neliosainen. onneks multa puuttuu se vika, eli kaikki muut voi lukea mut homenna täytyy ehkä mennä taas kirjastoon, kun kolmas kirja tuli just luettua ja nyt vaivaa et mitä siinä neljännessä tapahtuu! :)

sit sen jälkeen kirjalakko ja vaan koululukemista, tenttikin tulossa.

riu, en tiedä voiko 6h unia kutsua päikyiksi enää.. neljäsosa vuorokautta! :) onnee vaan unen saamiselle nyt illalla :) ninnup, herkut maistuis mullekkii..

7.1.2014
Mummy83
Mummy83

Iltasta.

Mulla oli tanssitunti. Ihanaa oli päästä liikkeelle pitkän joulutauon jälkeen. Oli uusi opettaja kun meiän vakkari jäi vuoden vaihteessa äippikselle taas.

Tällä oli täysin oma tyylinsä mut sai sykkeen ylös ja oli ihan kiva tunti. Eiköhän tähänkin totu :)

Sunnuntaina sit taas. Vähän kateltiin aikatauluja kun kulkee bussilla Helsingistä, että pääsee fiksusti paikalle. Sekä Nummelaan että Lohjalle. Mie vaan paraskii opastaja ko koskaan tarvinnu täkäläisiin bussipysäkkeihin tutustua :D Saati että tietäis mitä reittiä bussit kulkee. Oon niin yksityisautoilija ku olla ja voi.

Mä kuulkaas pesasin koneellisen 98 senttisiä vaatteita kuopukselle tänään. Ko alko olee 92 senttiset vähän tiukkoja. Mä oon ihan kauheen myöhäisherännäinen ton lapsen vaatetuksessa. Siltä meinaa olla jo vaatteet pienet aina ku hoksaan niitä alkaa kaivaa kaapista. Mietin siis jo, et pitäiskö skipata yksi koko ja hypätä suoraan 104:seen. Josko olis kerrankii ees vähän väljät vaatteet lapsella. Esikolle sentäs oli aina isompaa ostamassa ajoissa. Nyt ku pitää varastosta kaivaa ni ei saa aikasiks.

7.1.2014
misukka
misukka

Iltoja!

Meillä pojat nukkumassa ja mä haen kohta ton suklaalevyn kaapista ja syön sen :D Lisäks koiran kasvattaja, jolta me toi koira otettiin kutsu helmikuussa agilityleirille johon alustavasti lupasin mennä. Enää tarttis kyyditsijän sinne xD Ukko istuu tossa koneella pelaamassa ja mä sivusilmällä katon telkkaria :D

Oi ku saiskin nukkua päikkärit! :D

7.1.2014
Keisarinna
Keisarinna
35 weeks pregnant

isimies osti prisman viimeset sopivan kokoset kurahousut, että oli vissiin joku muukin niitä tarvinnu... Mutta nyt taas kelpaa päiväkodin pihassa ryöhnätä. Ja loppuviikosta se lupaskii semmosta pakkasta että huhhuh! Pikkasen voi tuntuu kylmälle -17 tämmösen leudon talven perään. Hrrrr. Saa isimies lämmittää takkaa ihan urakalla :D

7.1.2014
riu
riu

No ois se vähempikin uni tännää ehkä riittäny... :D Vuorokausirytmi oli jo valmiiks ihan sekaisin eikä kuuven (!) tunnin unet varmaan auttanu. Joo-o hups.

Syötiin ruoka ja sauna ois valmis, mutta ei oikein iske näin täyvellä mahalla. No mutta onneks isimies lupas ostaa pojalle ne kuratsut tullessaan niin mie saan vaan ottaa rauhassa. Tai no miten rauhassa ottamista lasten saunottaminen nyt onkaan :D

Maarutsella tuo on se vähän isompien lasten kanssa varmaan mukavaa kun ei oo ennää samalla tavalla kiinni vaan voi irrottautua vaikka lenkin ajaksi. Sitä uotellessa... :)

7.1.2014
riu
riu

Mie nukuin onnistuneesti ihan liian pitkät päikkärit X) Tästä kaikesta osittain johtuen miulla on ruoka vasta nyt tulossa... onneks on melko nopsaa evästä ja kohta opäästään jo syömään :) Sauna alkaa olemaan ruuan jälkeen valmis ja isimies kun tulee kotiin siinä kasin maissa niin aattelin pyyhkästä ostamaan pienemmälle pojalle uuvet kurahousut, se oli tänään päästä varpaisiin semmosessa ravassa että huhhuh! Toivottavasti kerkeen ennen ku kauppa mennee kiinni.

7.1.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...