Huomenta!

Se olis paluu arkeen. Mitäs mammojen päivään?

7.1.2014
misukka
misukka

Tsemppiä sralla! Kyllä sä selviät! Voimia kaikille väsyneille! mulla kävi vähän hassusti ku heräsin vasta 10. No nyt tallille ja sit ku pääsen kotiin mua odottaa pyykkivuori. Tänään olis sauna-ja sali-ilta jahka sinne asti selviän

7.1.2014
teeko
teeko

Mitä kummaa riu on taas yön touhunnu ku ei o raaskinu nukkua?

Jaksamisia pigletillekin. Ei käy kateeksi.

Mä potkäsin äsken esikon pihalle jotta ehti taksiin. Jestas että se on kyllä yks härvääjä. Eiku mä meen eka kattoo noita, eiku ensin sitä ja tätä ja tota ja ja ja... Sit ku muistuttaa et sun pitäis olla jo tuolla ni sit jää paniikissa pyörii ympyrää. Voi tsiisus.

Kai sitä pitäis itelle jotain aamupalaa väsätä. Ainaki masu yrittää sellasesta muistuttaa.

7.1.2014
misukka
misukka

Huomenta vaan :)

Meijän tytöllä oli jo männä viikolla kaksi päivää kouluu, mutta tännään piti pojatkii jo raahata eskariin ja hoitoon. Ois tuo loma vielä maistunut, tai ainakii lomaunet. Molemmat kaksi tuntia unta takana viime yönä, mie en selviä päivää loppuun ilman pieniä tsemppiunia... Että koulujuttuja, päikkärit, kauppareissu kun ei eilen eestytty jajajaja pari koneellista pyykkiä. Siinä kai sitä? Illalla ois sitten saunailta tuassiisa :)

Toivottavasti muilla on energisempi olo!

7.1.2014
riu
riu

Jestas, että oli vaikiaa saaha ittensä liikkeelle ku känny huuti herätystä puoli tuntia sitten. Kohta pitäis lapset herätellä. Tai kuopus ainaki. Esikko saa vielä vajaan puoli tuntia kuorsata.

Tänään pitäis pyykkivuori laittaa kaappiin. Tuossa on viikonlopun aikana pyykätty armottomasti mutta puhtaat pyykit jääny sohvan nurkalle vartoomaan kaapitusta.

Ja taas pitäis soitella ainaki yhden työpaikan perään. Huoh. Tympii.

7.1.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...