sunnuntaita mammat! :)

En tiiä oonko ihan puusilmä, vai eikö täällä tosiaankaan ollu lörppäketjua? No nyt on! :D

5.1.2014
riu
riu

kaksinpuheluako me harrastetaan? :)

joo, toisinaan sitä osaa nähdä välimatkan edutkin :) joskin ennemmin mä miehen mutsin otan kylään kolmeksi kuukaudeksi kuin oman kolmeksi viikoksi.. oma on semmoinen neuvojasekaantuja ja aina oikeassa asenteella, kun miehen mutsi taas kuuntelee ja ehdottelee, muttei tuputa saatikka vänkää asioista.

ihanaa et jatkuu päivän vielä vapaat :) ja sullakin kun pääsit takas rentoon lomamoodiin, alkaako koulu sullakin heti tiistaina?

5.1.2014
Mummy83
Mummy83

hahhah eli siinä mielessä tuo välimatka on nyt sitte onni :DDD Ei juma jos meille ois anoppi ilmestynyt kolmeks kuukaudeks joka kerta kun lapsi syntyy niin huhhuh, lapsiluku ois voinu jäähä yhteen :D Ei sillä, on anoppi ihan jees, mutta 3 kk samalla jääkaapilla kuulostaa vähintään kamalalta :D

Myö pikkasen pyörähettiin kaupassa, voi olla että huomena käyvään uuvestaan kun tännää ei ollu oikein ajatus mukana. Miksi lie :D Saunan jos tuikkais kohta tulille ja pesis pyykkiä... ja niin vaan ois taas yksi lomapäivä menny. Eilinen ketutuskii on jo muisto vaan, ja miulla on ihana lomailu-fiilis :)

5.1.2014
riu
riu

viikonloppuja ja lomia hän tavallisesti viettää meidän luona, mut nyt oli ennen joulua pitkän viikonlopun, sit lensi Afrikan kotiin ja nyt paluumatkalla tuli meidän kautta, nyt meni Hämeenlinnaan kaverin lapsen nimiäisiin ja huomenna sieltä Jyväskylään et aika matkustelua ollut hällä tämä joululoma :)

ja muutenki nyt kun muuttis Jyväskylään opiskeleen, ni se on 3h junalla ja yleensä ottaa vielä jonkun halvan onnibussin, mikä kiertää 5,5h reitin ni se matkustus vie enempi aikaa :( verrattuna siihen ku aikaisemmin asui tunnin-puolentoista matkan päässä.

mut ei parane valittaa, kun voishan hän asua siellä 19h matkan päässäkin.. :) ja silleen hyviä uutisia toi, että ne ihan tosissaan miettii josko joko sisko nro 2 tai miehen mutsi tulis kylään sitten kun vauva syntyy. Heillä kuulemma tapana se, että kun tulee uusi perheenjäsen, niin just joko äiti tai sisko muuttaa (kysymättä ;)) kylään pariksi kolmeksi kuukaudeksi :D no en mä siitä tiedä, jos siellä asuis, mut tälleen ku äärimmäisen harvoin näker, niin se on ihan kiva kun ovat kylässä ja maksimiaika turistiviisumille tais olla se 3kk ;)

5.1.2014
Mummy83
Mummy83

Myö käytiin eilen kirjastossa, ja oon vieläkii ihan onnessani kun se nykyään on lauantaisinkin auki... Ei ennen ollut :D Mummy mites se miehen sisko noin vähän aikaa oli, eikös se tavalleen oo pitempään?

Pitäsköhän miun ihan ehtii vaatetta meille päälle..? :D

5.1.2014
riu
riu

sunnuntaita! mekin nukuttiin kohtis pitkään, kympiltä nousin ylös. tai no tyttö oli ylhäällä, mut ei valittanu et olis kauan ollut :)

käytiin kirjastossa palautteleen vanhat ja lainaamassa uusia kirjoja, tunnin sisään pitäis miehen sisko heittää bussiasemalle ja tytön syödä jotain ennenku menee kaverisynttäreille. Siinä se päivä sit vierähtääki.

huomiseks suunniteltiin uimareissua, kun halli näytti olevan auki neljään asti. :)

siivoilla pitäis täälläkin ja kuusikin purkaa ja joulukamat muutenki laitella pois mut ei yhtään nappais :)

5.1.2014
Mummy83
Mummy83

Eilen oli semmonen känkkäränkkäpäivä miulla ettei lörpöttelyt kiinnostanu mutta uudella innolla tänään x) Tännään nukuttiin taas luvattoman pitkään, meinsin että ollaan pihalla ja... No siinäpä ne oikeestaan :D Vois vähän siivoilla ja isimies kuulemma halluu käyvä euronpäivillä, vaikkei siellä miusta kovin kummosia tarjouksia ollukkaan.

Mikäs boogie mammoilla on? :)

5.1.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...