mitenkäs ne raskausKUUKAUDET nyt sit laskettiinkaan:D?

menikö se ihan viikko viikosta että ensimmäisellä kuulla rv 1-4 ja toisella kuulla rv 5-8 vai kuinka? eikös se laskettu vähän yli kumminkin?  mun tatuoija sanoi että kuvaa voidaan korjata pienen hetken ajan siinä viidennen ja kuudennen kuun kohdalla. että siinä on pieni ikkuna jonka aikana hää uskaltaa tatuoida. viimeksikin mulle laitettiin uutta kuvaa ollessani kuudennella kuulla. mutta miten ihmeessä se meni raskausVIIKOISSA sitten?

5.1.2014
Blanco
Blanco

mulle on selitetty, että aiempana raskausaikana vaarana on nimenomaan se tulehdusriski ja sen vaikutus lapseen. myöhäsempi aika voi laukasta ei-toivotut supistukset josko tatuoitava kipuilee. toisaalta, mie en taas usko  että kukaan varta vasten lähtee tatuoitavaksi jos neuloille kipuherkkä on:)

itellä tehtiin viimeksi ranteeseen. pahin mitä siitä seurasi, oli tovin uimakielto ja sen vuoksi palanneet liitoskivut.

tässäkin asiaa varmaan vaikuttaa tuttu tatuoija ja tuttu tatuoitava. eli hän tietää kuinka mun  ihoni normaalisti reagoi, ja mie tiedän  mikä alue minnuu sattuu ja mikä ei. kumpikin myös osaa keskeyttää jos alkaa empimään.

imetyksessä oli ehdoton kielto myös tälläkin tatuoijalla.

5.1.2014
Blanco
Blanco

Mäkään en saanut tatuoijalle aikaa, koska imetin. Sanoi myös, ettei ota jos on raskaana. Jännittävää siis, että jossain saa. Mut kai se riippuu tatuoinnin sijainnistakin. Ehkä. Ja siitä, kuinka iso alue on kyseessä. Varmistaisin kuitenkin tuota ehkä neuvolasta/lääkäriltä.

5.1.2014
carata
carata

tuolla oli aika hyvin selitetty, kyllä se neljän viikon sykleissä menee

http://www.kaksplus.fi/raskaus/raskaus-kuukausi-kuukaudelta

http://demo.seco.tkk.fi/tervesuomi/item/nn:103

mikä siinä mahtaa olla et just siinä 6.kk kohdalla on mahdollisuus tatuoida?

5.1.2014
Mummy83
Mummy83

mä oon nyt kuudennella kuulla ja viikkoja 24 :)

5.1.2014
zennaes
zennaes
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...