Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

syyskuun vauva-arkea 1

Ajattelin uuden alotuksen uudelle vuodelle laittaa :)

4.1.2014
emäntä82
emäntä82

Heippa!
Meillä 6 kk neuvola oli 27.3. Likalla oli painoon tasan 8 kg ja pituutta 68,4. Kovasti harjoittelee konttaamista. ..Onneks tyytyy vielä toistaiseksi ryömimiseen. Hampaita on ilmestynyt kaksi tossa reilu kuukausi sitten.
Myös toinen nuha sairastettu.
Ja olihan neidillä vesirokkokin tuossa pari kuukautta sitten.
Kovasti neiti on touhukas ja iloinen. Ja hieman "takertuva". Selän kun käännän ni jo alkaa rutina. ..ja jos menen toiseen huoneeseen niin likka tulee perässä 😊

17.4.2014
jharju
jharju
1 year, 8-month-old toddler

Voi kauhea ku puolivuotta on menny aivan älyttömän nopeasti :/
Meillä ei oo vielä 6 kk neuvolaa ollu.
Tyttö kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia. Ryömii ja pyörii jo ympäri olkkaria ja kontillee nousee aina välillä. Kohta pitää pinniksestäki pohjaa laskea ku tyttö vetää itteensä ylös ja huutelee :)

26.3.2014
miima_
miima_

Ryömimistä odotellessa! :) meillä puolivuosikas neuvola oli 12.3. 8595g 68,5cm ja pipo 43,5. Hyvin tasapainossa mennään paino/pituussuhteessa. Meillä tosiaan osataan repiä sukat jalasta, laittaa varpaat suuhun ja huutaa vaan huutamisen ilosta (ei siis itkua). Sitten kovin yritetään kontata, mut ei vielä kädet lähde käyntiin vaikka jalat meniskin jo ja niin mennään melkeen nenälleen taas. Nyt on sitten pari päivää loikittu ku sammakko ku ensin nousee konttausasentoon, loikkaa jalkoja eteenpäin ja sitten laskee ittensä taas masulleen... :D nyt on ollut vähän nuhaa myös ja siks jäi tän viikon vauvauintiin väliin. Toivottavasti ens viikolla taas päästään. Mitäs muille?

14.3.2014
Outska80
Outska80
3 years, 9-month-old toddler

Meidän tytsyllä oli 7.3. neuvola...7680g ja 67,4 cm. Rokotteet saatiin myös eikä niistä tullut mitn oireilua. Neiti on syöny lihat, kalat, kanat, viljat ja hedelmät ja kasvikset jo jonnin aikaa. Kaikki onneks sopii ja maistuu. Tänään neiti alkoi ryömiä :)

14.3.2014
jharju
jharju
1 year, 8-month-old toddler

Jos täällä vielä kaikki ei ole menneet feisbuukkiin niin aattelin laitella meijjän tytön 5kk neuvola kuulumisia :)

Maanantaina (3.3.) oli neuvola, 7270g ja 65,1cm ja pipo 42,6 sitte sai kolme rokotetta ja nyt ollaan oltu kuumeessa niitten vuoksi :/

Saatiin lupa alotella lihasoseet :) Meillä tyttö kyllä syö jo kaikkea kasviksia, puuroa, hedelmä soseita. Kaikki ruokanen on :))

8.3.2014
emäntä82
emäntä82

meillä oli tänään 5kk neuvola. painoo oli 9130g ja pituutta 67,5cm. iso ukko jo :) kova on höpöttään ja naureskelemaan, kääntynyt pari kertaa mahalta selälleen ja siinä se :D soseitsta tykätään kovasti ja nyt pitäis alkaa puuroa maisteleen. ens viikolla mennään myös lorujumppaan, näkee vähän muitakin ihmisiä :)

20.2.2014
hanzzz
hanzzz

Miten teillä muilla syys vauvoilla menee?

Meillä olikin 4kk neuvola alkukuusta en muistannu laittaa mittoja 6830g ja 64cm pipo 41,5 (syntymä mitat 3200g, 48cm) että omalla hyvällä käyrällä kasvelee :)) 5kk neuvola tilattava sitte tässä kuussa.

Hirvittävän iloinen neito, itkeskele ei turhia, naureskelee ääneen, jokeltaa tosi paljon. Yleensä aamulla kun muut nukkuu nii pinnasängystä rupee kuulumaan pientä pulinaa ja kiljahteluja ja heiluu/pyörii kuin heinäseiväs tuulessa :D Mahalleen osaa kääntyä ja enimmäkseen viettää aikaa lattialla viltin päällä, vaa ei tuo kauaa viltillä pysy kun kierähtelee pois siitä, sitterissä syödään soseita mieluinen tällä hetkellä porkkana-peruna, sama vellinä ja sitte kauravelliä maisteltu, hedelmä soseita mieluusti syö makeita esim. ruusunmarjaa.

Tulkaahan kertomaan kuulumisia :))

20.2.2014
emäntä82
emäntä82

Mulla sen verta hyvä tilanne että työpaikka sattuu olemaan kotona (maitotila) mies tuon puolen nyt kohtapa 2vuotta hoitanu jollon olen ollut kotona 1v6kk kanssa, nyt kun mila niin enköhän sen pari vuotta taase ole kotona, kahtoopi jos mukeloita siunaatuu lissee :) Opiskelut pistin tauolle kun näitä lapsukaisia rupes siunaatumaan, joten hirmu hankala sanoa miten teen, mutta toistaiseksi kotona hoitelen tytötkin. itseasiassa olen tuolla vauvakuume osiossa että pikku seiskaa yritellään :D

5.2.2014
emäntä82
emäntä82

Jos nyt toimis? Mä palaan heti äippäloman jälkeen töihin ja kouluun, kun oon kyllästynyt tähän tiukilla elämiseen :) Muutetaan nyt kuukauden päästä lähelle mun vanhempia, Joel menee mummulle hoitoon :)

5.2.2014
HannnaK
HannnaK

Huhuu! Onko täällä meitä enää? :)

5.2.2014
Outska80
Outska80
3 years, 9-month-old toddler

Ai nyt toimii, koitetaas:

4.2.2014
HannnaK
HannnaK

Ärsyttää ku tä ei taaskaa huoli vastausta.

4.2.2014
HannnaK
HannnaK
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...