Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Äidinmaidonkorvike?

Moikkelis mammat! Elikkäs mitä korviketta käytätte jos siis tarve on tälläiseen... Meillä ollut nan h.a mutta siitä pulauttelua ja vatsa kipuja. Nyt tuuti, syö sitä enemmän mutta silti jo 3 tunnin päästä sellanen suden nälkä :)  kun nanilla kuitenkin väli oli 4 tuntia. Vatsa kivut on tipotiessään kyllä. Mikähän se on keskimääränen annos kerta ruokailuun 10viikkosella pojalla? Poika syö nyt sellaset 200ml ja tosiaan 3-4 tunnin välein.

3.1.2014
eppus
eppus

Meillä oli korvike vain lisänä. Kaikista muista paitsi babysempistä tuli meille masu kipeäksi

13.1.2014
teeko
teeko
1 year, 7-month-old toddler

meillä oli ensin Nannia muttei sopinu pojalle.... joten vaihdettiin tuutiin

13.1.2014
Mella_
Mella_

Meillä on käytetty Tuutia 3kk iästä alkaen ja nania silloin kun Tuutia ei ole ollut saatavilla. Meillä jo 9kk vauva enkä enää niin hirveesti ole maitomäärään kiinnittänyt huomiota, kun syö hyvin kiinteitä. Mutta kyllä tuollainen puolen litran purkki suunnilleen vuorokaudessa menee.
Meillä tämä nuorimmainen ei ole koskaan juuri pulautellut. Esikoisen kanssa imetys onnistui ja hän pulautteli paljon.

3.1.2014
milai
milai

Mun mielestä toi 200ml on varmasti sopiva, jos lapsi on sit noinkin mona tuntia rauhallinen. Tuo 3-4h kun on kuitenkin melko normaali syöttöväli :) Joten jatkakaa sillä ja jos tuntuu, että jää nälkäiseksi, niin sit vain lämmität lisää. Ja korvikkeissa on tosiaan eroja, joten kannattaa antaa sitä, mikä ei aiheuta vatsavaivaa ym.

3.1.2014
carata
carata

Täällä syödään tuttelia kun mikään muu ei käyny ja loppu maha vaivat ja muutenkin ylimääräiset pulauttelut :)

3.1.2014
hursjes
hursjes

Täällä syöpi pian 8 viikon ikäinen vauva nan1:sta semmosen 5-6 kertaa päivässä aina noin 140ml kerrallaan. Siinä purkissa on 1-2kk ikäiselle määrä 100-160ml ja 6-5x/vrk.

3.1.2014
pelargoni1
pelargoni1

Meillä on nyt 5kk poitsulla ollut alusta asti rinnan ohella korvike lisänä,näin saa välillä pidempiä välejä syöttöjen välille :) mut enivei,NAN1 käytössä,ihan hyvä on ollut,meillä ei oo tullu siitä mitään.. Kerta-annos ruokailulla on sillon hyvä kun vauva on tyytyväinen :) teillä ainakin kuulostaa hyvin korviketta menevän :) tuo meitin poika ottaa pullosta tällä hetkellä n.160ml,välillä enempi välillä vähempi.. Illalla pullosta menee n.210ml ja se onkin tuon isoin maito määrä mitä ikinä on menny. Parikuisena määrä oli max n.120ml :)

3.1.2014
Äitiorava
Äitiorava

Moi,

Meillä syödään rintamaidon lisänä Luomu-nimistä korviketta, jota saa myös puolen litran tölkeissä. Tosin vaikuttaa siltä, että Luomua ei saa kaikista kaupoista. Ei ole vatsanväänteitä juurikaan, kun taas aluksi kokeiltu Nan aiheutti niiden lisäksi myös iho-oireita. Vauva on 7 viikkoa ja syö illan ja yön aikana 200 - 240 ml / kerta.

3.1.2014
Ajda
Ajda
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...