Liberokerho ja pisteet

Moikka. Missä teillä näkyy, että on kaksoset/kolmoset tulossa? Itsellä näkyy vain kohdassa, jonka kirjautuessa valistin eli odotan/puolisoni odottaa kaksosia. Kirjautumisen jälkeen piti olla yhteydessä ylläpitoon, joka väittää rekisteröineensä toisenkin vauvani sivuille. En kuitenkaan sitä osaa katsoa, kuulemma muokkaa tietojasi-kohdasta pitäisi löytyä? Entä kuinka kaksosille kertyy pisteitä? Lisäsin yhden vaippapaketin koodin pistekauppaan ja siitä tuli tuplapisteet ohjeisiin nähden. Miksi?

3.1.2014
Nainen29
Nainen29

muistaakseni sen kohdan alapuolella, josta voit lisätä uuden lapsen näkyy edelliset rekisteröidyt lapset. kaksoset sulla pitäisi näkyä alekkain ja molemmat erikseen nimillä "twin"

6.4.2014
äipsyli
äipsyli

Nostellaas tätä josko joku tietäis.

Mä oon kuvitellu, et vie jonku aikaa ennen ku yllis päivittää noita tietoja. Että josko se tieto tulisi piakkoin näkyviin.

Ja eiköhän noi vaippapisteet saa ihan normaalisti, sun pistetilisi katto on vaan kaksinkertainen kuin muilla koska sulla on 2 vauvaakin.

Se miksi sait tuplapisteet ekasta paketista on mysteeri. Vai rekisteröitkö sen joulukuun aikana? Silloin oli kampanja, että vaippapinnat sai tuplana.

6.1.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...